30 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Heyet tehlikede Sencerle iş birliği yapan bendim.Tapınakçılar bana değdi iş birliği yapmadim heyeti biliyorlar herkesi biliyorlar.
Remzinin son sözleri
Ve Remzi öldü

- - - Ekleme - - -

Aha heyeti korumaya aldılar

İntikam bölüm iyi ilerliyor.. Çakıl birazdan ölecek

Gitti.

- - - Ekleme - - -

Halduna mesaj geldi.

- - - Ekleme - - -

Videoymuş.

- - - Ekleme - - -

Yağmurla Emrenin videosu.

- - - Ekleme - - -

@xemrexxx hadi canlı anlatım. :F

Arkadaşlar dizi yorum konuları boşuna mı duruyor? O halde herkes canlı anlatsın diziyi böyle zevki mi kalır?

Arkadaşlar dizi yorum konuları boşuna mı duruyor? O halde herkes canlı anlatsın diziyi böyle zevki mi kalır?

Aynen. İntikamın ayrı yorum bölümü yok biz buraya yapmalıyız normalde ama biz de yapmıyoruz. :D Böyle dizi mi izlenir yahu. 2 dk yazayım dedim dizinin en güzel yerleri kaçtı. Oturup sakin sakin dizi izlenir dikkatlice. :X

revan sen misin ? :d
Benim. :D

@RevaN casnlı anlatıma başlayalım hakan konuşurken oynauyan kaşları onuu ele veriyor :F
rüzgar yağmur a duyduğu aşkı itiraf etmek üzere
şahika kocasdına tuzak kurdu
yağmur ise ağpabey in peşinde haldun ile ikisini buluşturuyor :F

@RevaN casnlı anlatıma başlayalım hakan konuşurken oynauyan kaşları onuu ele veriyor :F
rüzgar yağmur a duyduğu aşkı itiraf etmek üzere
şahika kocasdına tuzak kurdu
yağmur ise ağpabey in peşinde haldun ile ikisini buluşturuyor :F

Siz yaparsanız bende yaparım😉

- - - Ekleme - - -

Cahitle Abdülhey konuşuyo

@xemrexxx @Forumdash Revenge`de Emily derneğe gidiyordu burada migrenim var dedi. :X Ayrıca orada Haldun çok sert konuşmuştu aksaçlıyla, burada neredeyse ağlayacaktı. :X

Bi de orada tablonun altından çıkmıştı belgeler galiba burada vazonun içinden çıkacak. Çünkü bi şeyi kırıyordu Şahika.