İntikam'da Büyük Yemin

Niye Kenan aynı rolu oynamiş oluyor senin gözünde:X Yine korumacı yine öc almacı birisi rolünde:X Yada Aieden'i Aiden oynasın gelsin.F

seriyi bozmasın işte :F harbi gene aynısı oluyor sevdiği kız kötü adamalrın elinde,kenan initkam peşinde ve adama gene geçmişte kötülük yapmışlar :F

Bana nedense ya Berk Hakman yada Mehmet Günsür olacak gibi geliyor.Bence Mert'i ve Nejatı sollayan bir oyuncu seçilmesi gerek :D

Yağmur'un annesi Vahide Gördüm olsa süper olur. Hafızamda yer ettiğim efsaneler arasına girer kesinlikle dizi. Burdan D Productions'a gönderme yaptım. Benim gibi düşünen bir sürü kişi vardır eminim. Vahide Gördüm'ün asaleti dizinin kalitesini ve reytinglerini de büyük bir oranla arttırır zaten. Çok heyecanlandım şimdiden. :) :)

Son düzenleme:
Yağmur'un annesi Vahide Gördüm olsa süper olur. Hafızamda yer ettiğim efsaneler arasına girer kesinlikle dizi. Burdan D Productions'a gönderme yaptım. Benim gibi düşünen bir sürü kişi vardır eminim. Vahide Gördüm'ün asaleti dizinin kalitesini ve reytinglerini de büyük bir oranla arttırır zaten. Çok heyecanlandım şimdiden. :) :)

bu kez akli sorunalrı olan birini canlandıracak bence o rolde de başarılı olur :)

ABD'de Emily'nin annesi nasıl bir kadın peki? Genç, güzel ve diri mi(dinç)? :)

resimdeki abd versiyonundaki:)
Forgiveness_33.jpg

Vahide Gördüm saçlarını uzatırsa çok çok başarıyla canlandırır. Bu kadından daha da çekici bir güzelliği var onun. Çok çok seviyorum onu. Diziye gerçekten ayrı bir hava katar bundan çok eminim. :jump2:

VhtaAD30TfcJpJgHOaVoFmkk.jpg

bence tip olarak arka sokaklarda mesut un karısı vardı ona benziyyor as da da deliydi kadın :F