Saba Tümer'e Şok Suç Duyursu!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Sabah kuşağının vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başaran güzel ve başarılı sunucu "Saba Tümer"e şok suç duyursu!

Geçtiğimiz günlerde katıldı bir programda Saba Tümer ile ilgili bir çok iddialar atan ünlü spiker "Gülgün Feyman" bayan kahkaha Saba Tümer'in hakkında suç duyurusunda bulundu!

Saba Tümer hakkında "Saba bana hostes olarak geldi, ama 'ben spiker olmak istiyorum' deyince kendisine ders vermedim." sözlerini kullanmakta çekinmeyen Gülgün Feyman, Saba Tümer'in kendi yayınında iddialara bir bir açıklık getirerek "Ben Gülgün Feyman'ın yanına diksiyon dersi almak için İstanbul'a gitmiştim. 1995 yılında gittim ve üzerinden çok zaman geçti, Gülgün Feyman zamanın verdiği şey ile bu olanları yanlış hatırlıyor." dedi ve sözlerine şunu da ekledi "İnsanlar gündemden düşünce bana sarıyorlar."

Saba Tümer'e daha önce Seda Sayan'da
"Kiloları yüzünden yerinden kalkamıyor ki Saba." diyerek Saba Tümer'e laf atmıştı.

zKlJf7UY8SO4fST5mMUb58U6.jpg

Ne çektin be Saba? :5:

Bu kadının bu kadar neden üstüne geliyor herkes anlamıyorum. Umarım Gülgün Feyman'ın bu suç duyurusu kendi içinde kendisine patlar. :)