"Survivor Taner" Yine Olay Çıkardı!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
yine-olay-yaratti--3183413.Gif

2011 yılında, başarılı yapımcı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Survivor Ünlüler- Gönüllüler" yarışmasında "Gönüllüler" takımında yer alan ve adadaki hiperaktif halleriyle dikkatleri üzerine çeken "3T" lakaplı Taner Tolga Tarlacı yine bir olaya karıştı.

İstanbul'un en işlek yerlerinden biri olan Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bir işhanının merdivenlerinde yatan sarışın bir kadın dayak yediğini iddia etti ve çevredeki insanlardan yardım istedi. Bazı vatandaşlar da kadına yardıma geldi ve kadını dışarı çıkardıktan sonra binanın giriş kapısını kapattı.

Vatandaşlar kapıyı kapattıktan sonra içerden bir ses duydu. Biri "Açın kapı"yı diye bağırıyordu ancak vatandaşlar polise haber verdi polis gelmeden binanın giriş kapısını açmadılar.

Polis olay yerine gelince içerideki kişinin Taner Tolga Tarlacı olduğunu gördüler. Üstünde sadece şort olan yarı çıplak haldeki Tarlacı, kadının söylediklerini inkar ederek O'nu dövmediğini söyledi hatta kendisinin şikayetçi olmak istediğini söyledi.

Taner Tolga Tarlacı gözaltına alınmak istediğinde polislerle tartışsa da yüzünde morluklar olan kadınla birlikte zorla polis otosuna bindirilerek emniyete getirildi.

Bitmiyor olaylari nedense hiç.. Bosuna 3T olmamislar zaten..

Taner Tolga Tarlacı ‏@SurvivorTaner3T

Suçsuz olduğum kanıtlandı serbest bırakıldım tokat yiyen kızı dj sevgilisinden kurtardım ve mutlu son herzamanki gibi kahraman ilan edildim
Yanlış haberimi yapan gazetelerden özür haberini bekliyorum olayı bir araştırın ben kızın sevgilisine vurdum ve kızı kurtardım ki serbestim
Kızı ben kurtardım Suçlu olsaydım nezarethanede yatardım yanlış haberim yapılmış kız benden değil ona vuran dj sevgilisinden şikayetçi oldu

Suçsuz olduğum kanıtlandı serbest bırakıldım tokat yiyen kızı dj sevgilisinden kurtardım ve mutlu son herzamanki gibi kahraman ilan edildim
Yanlış haberimi yapan gazetelerden özür haberini bekliyorum olayı bir araştırın ben kızın sevgilisine vurdum ve kızı kurtardım ki serbestim
Kızı ben kurtardım Suçlu olsaydım nezarethanede yatardım yanlış haberim yapılmış kız benden değil ona vuran dj sevgilisinden şikayetçi oldu

büyük reyiz :F

Konuyu diriltmek gibi oldu ama demesem olmaz.

Tam bir oksijen israfı.

Gerceklerin ortaya cikmasi güzel :D

Bu kişiyi hiç sevmiyorum.Çok gereksiz biri,sırf reklam amaçlı bir insan.Kadını sevgilisinden kurtarıyorsa neden yarı çıplak halde çıkıyor. :D