Şah Mat | 15. Bölüm

Şah Mat 15. Bölüm

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 0 0.0%
  • 7

Oy: 1 7.1%
  • 8

Oy: 2 14.3%
  • 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 8 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Bölüm genel olarak güzel, aksiyonu az. Video yok ve özet yazmaktan üsenip önceki bölüme yönlendirmissin.

1-2 güldügüm yer oldu (Arslan Bey ve takas), onun disinda pek heyecanli degildi.

Cok fazla ileri geri gidip kafalari alt üst ediyorsun.

Puanimi biraz düsünmem gerek :D

Özete üşendiğim doğrudur :F
Taktın videoya :T:
Ileri gidip geliş karışıyor mu? 😕 :(

- - - Ekleme - - -

Takas ağam ben beğendim 10 puan.

XanTier diyecektin galiba :d

Evet, zamanlarla cok ugrasiyorsun bence.. cok anlami var mi bu zamanlarin böyle bir ileri, iki gün dönüs, bes gün ileri vs. ?

Evet, zamanlarla cok ugrasiyorsun bence.. cok anlami var mi bu zamanlarin böyle bir ileri, iki gün dönüs, bes gün ileri vs. ?

Sürpriz olsun diye :d

Şimdi 34rcp44'ün Takası ele geçirişi ve Forumdashla konuşmanın devamını ileri attım. Pek bi şey yok aslında ileri attığım geçmiş şeyler.

Sürpriz olsun diye :d

Şimdi 34rcp44'ün Takası ele geçirişi ve Forumdashla konuşmanın devamını ileri attım. Pek bi şey yok aslında ileri attığım geçmiş şeyler.

Biraz kesinti yapacagim puan'dan ama ne kadar bilemedim simdi :) video sart degil, ama alistirmistin, bari devam etseydin :D
Özet'i es gectigin icin kesin bir puan kesecem :)

7 mi verseeem, 8 mi :D

bu ne lan beni ne hale sokmuşsun :kiki: sevgili falan karıştırma beni o işlere demiştim uyarımı çekim bi daha :wink:
güzel olmuş ama aksiyon çok azalmış 10 puan

Biraz kısa ama güzel bölüm olmuş her dakika aksiyon olmaz beni sıkmadığı için 10 veriyorum. :)

Fazla özenmediğim belli oluyor galiba :(
Son anlarda yazdım zaten bölümü. :( Bir önceki bölüme daha çok zaman ayrımıştım.