Senin eserinim ben anne senin eserin! <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>kuzeyguney
off süper ya yasin okunuyo sakarya fıratta müthiş müthiş müthiş
bakalım kuzey evlilik heyecanına rağmen 23 e kadar 6 yı geçebilecek mi ?
aga patlama sahneleri on numaraya ya helal olsun vadidede onur tan böyle yapsa varya heyecandan gideriz yeminle
sakarya fırat inanılmaz bi bölüm ortalık savaş alanına döndü resmen böyle dizilerin avantajı dağda boş arazide istedikleri patlamayı rahatça yapabiliyolar şefkat tepe de öyle mesela
SBT geçen haftadan sonra anlıklarına ayar vermiş ama yine tutturamayacak daha yüksek gelecek TNS'de.
Cemre kabul etmedi.
SBT geçen haftadan sonra anlıklarına ayar vermiş ama yine tutturamayacak daha yüksek gelecek TNS'de.
Yapma be takas Bence en az 10.5 bu bölüm TOTAL'de
hiç sanmıyorum aga 10 alamayacağı kesin belki 9 bile alamayabilir
10.5 mi aga fazla uçtun 9 bile alamayacak görürsün benim tahminim 8.84
Yapma be takas Bence en az 10.5 bu bölüm TOTAL'de
22:30 - 22:45 ortalama <s style="color: rgb(102, 193, 193); text-decoration: none;">#</s>sbt<s style="color: rgb(102, 193, 193); text-decoration: none;">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 10.35 , 2) TRT1: 7.13 , 3) SHOW: 6.6 , 4) KANALD: 5.26 , 5) KNLTRK: 0.98
Bence kesin geçecek 10'u
10.5 mi aga fazla uçtun 9 bile alamayacak görürsün benim tahminim 8.84
sadece my değil hepsi düşük bir my gene reklam düzenini değiştirdi bir sabit reklam düzeni yok 6.hafta 6.farklı reklam düzeni
- - - Ekleme - - -
olsun panpa izleyici bekliyor son anda koşsun sarılsın kvuşsunalr evlensinler falan ben güney reyizi merak ediyorum bir yere saldıracak ama nereye 😉