Şah Mat | 14. Bölüm [2.Sezon]

Şah Mat 14. Bölüm

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

Oy: 1 7.1%
  • 8

• 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 10 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Gerçek dizi olsa öldürecek birini bulurduk kolayca ama herkes üye olunca öldüğünde alınmalarından korkuyorum :(

Dizi sonuçta, korkma. Kötü karakterler elbette ölecek. Bak Profesör 101 mason olsun, bende işini bitireyim mesela yani. Hatta bana @Almila yardım etsin. :)

Dizi sonuçta, korkma. Kötü karakterler elbette ölecek. Bak Profesör 101 mason olsun, bende işini bitireyim mesela yani. Hatta bana @Almila yardım etsin. :)

- - - Ekleme - - -

Takıntım var, illa koyacağım. Sen uymayabilirsin ama ben illa ki uyarım. Uymassam olmaz, doğru ya da yanlış farketmez, illa koyacağım. :D

En iyisi öldürmek için hayali karakterler sokmak diziye :D

Koy aga noktanı, vürgülünü. Ne dediğin belli oluyor. @takas'ın ne dediğin anlamıyorum bazen. 2-3 kere okumak gerekebiliyor :D

nasıl anlamıyon aga gerçekten anlamıyosan sorun sende bence :kiki:

Hastalık yüzünden iş bitti yani. İyileştirdikten sonra yapayım bari. Her neyse boşver. :D

Sen kanseri nasıl bir şey sanıyosun? :F Ölmeden önceki 4-5 ay hariç normal insanlar gibi yaşarsın :D Ve senin ömrün 1,5 yıl.

Sen kendini nasıl hayal ediyosun acaba? Yatalak falan mı? :F

- - - Ekleme - - -

nasıl anlamıyon aga gerçekten anlamıyosan sorun sende bence :kiki:

Virgül çok önemlidir bazen :D

Örnek:

Çalış, baban gibi eşek olma.

Çalış baban gibi, eşek olma.

Sen kanseri nasıl bir şey sanıyosun? :F Ölmeden önceki 4-5 ay hariç normal insanlar gibi yaşarsın :D Ve senin ömrün 1,5 yıl.

Sen beni öldürmeye niyetlisin belli. Kanseri yenenlerde var. :)

- - - Ekleme - - -

Virgül çok önemlidir bazen :D

Örnek:

Çalış, baban gibi eşek olma.

Çalış baban gibi, eşek olma.

iyi de ben böyle yazarım
çalış baban gibi eşek olma :D bak anlam doğru çıkıyo :D

dizinin süresi kısalmış bu hali güzel olmamış :)
dizide bile misilleme peşindesin panpa :F

Klasik bir örnek bende bu şekilde bir örnek verecektim @takas'a. :)

Sen zamanı biraz daha ileri sararsın falan, o şekilde biter benim karakterin işi. :D
Haftada 1 bölüm yayınlanıyor. Ve bir bölümde en fazla 2 gün geçiyor. Benim en az 15 ay ileri sarmam lazım ve 20 bölüm sonunda anca ölürsün kanserden :F

Haftada 1 bölüm yayınlanıyor. Ve bir bölümde en fazla 2 gün geçiyor. Benim en az 15 ay ileri sarmam lazım ve 20 bölüm sonunda anca ölürsün kanserden :F

Düz hesap şöyle yap; Arslan Bey psikopata bağlar, kafasına sıkar ve intihar eder. En kısa yol bu. :D

ben arslan beyi öldü sanıyodum hala ölmediyse sıkayım kafasına aga :kiki: