Kurtlar Vadisi'nden Müthiş Rekor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türkiye'nin açık ara farkla en fazla izlenen dizisi ekranların reyting rekortmeni efsanesi 10 yıllık dev kurtlar vadisi reytinglerde olduğu gibi sanal alemde de kırmadık rekor bırakmıyor.Dizi dün akşam yayınlanan efsanevi 190.bölümü daha üzerinden 24 saat dahi geçmeden internette inanılmaz derecede izlenme rekorları kırıyor.

Kurtlar vadisi pusunun 190.bölümü henüz 24 saat geçmeden Türkiye'nin en büyük sitelerinden olan MYNET te 1.100.000 izlenmeyi geçerken PanaTv de 750.000 i geçmiş durumda.Sadece bu iki sitedeki izlenme adeta göz kamaştırıyor ki dizinin yayın saatinin üstünden daha 24 saat bile geçmedi youtube ve diğer onlarca siteyi de hesaba katarsak ortaya inanılması çok çok güç bir rakam çıkacaktır. Kurtlar vadisi efsanesi tüm hızıyla kendisine ait olan rekorları kırmaya ve geliştirmeye devam ediyor...

Son düzenleme:
bunun eşi benzeri veya başka örneği yok... tek bir örneği var o da KURTLAR VADİSİ dir

OHa. Süper izlenmiş. Hiç bakmadıydım ben.

Bi de HD olarak yükleseler gerisini düşünemiyorum :X

bölüm patladı gitti uçtu iyice youtube da rastgele bi sayfayı açtım izlenmeye bak; 186.749
başka sayfalara bakmadım daha mynet yazete falan ortaya inanılmaz bişey çıkıyo vadiyi biri durdursun

bölüm patladı gitti uçtu iyice youtube da rastgele bi sayfayı açtım izlenmeye bak; 186.749
başka sayfalara bakmadım daha mynet yazete falan ortaya inanılmaz bişey çıkıyo vadiyi biri durdursun

Adam akıllı 1080p olarak Youtube'a yükleseler o zaman gör sayıyı. Youtube'a Pana Film'in kendi hesabına niye yüklemiyolar da böyle kıllık yapıp Mynet'te b.ktan görüntü kalitesinde yayınlıyolar anlamış değilim.

valla var ya her bölüm 3 milyonu geçer öyle olsa en az

aga bu attığın linkte 1080p hd izliyorum oha harika bişey lan kalpten gidecem süper ötesi

olm alttan ayarlanıyo 1080p bu :D harbi kalbim sıkıştı ya harika aga :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato