Hangi Ünlü Oyuncu Albüm Yaptı ?

Emre hedefini heralde, deniz'in kendi rızasıyla editörlükten istifa ettirmek , kendine yer açmak :kiki: :kiki:
:D Ben editör değilken de çok konu açıp kilitleniyordum :D Sıkıntı yok araştırsın bakalım :D

- - - Ekleme - - -

Aman zaten editörlükte gözüm yok benim gözüm adminlikte :D

Darksaal bile yine insaf eder ama emre neşe filan tanımıyor :) adam aşırı gerçekçi :kiki:
@OzaN görüldüğü gibi darksaal la vardiyeli çalışıyoz gündüz onun işini yapıyom bundan sonra mesajlarıma daha hızlı cvpverirsin :kiki:

- - - Ekleme - - -

Vayy gözüde çok yükseklerde arkadaşımızın :kiki:

bana editörlük yeter fazlasına gerek yok :F ona buna ceza ver nedeninin açıklamaya çalış zor iş :F

:D Ben editör değilken de çok konu açıp kilitleniyordum :D Sıkıntı yok araştırsın bakalım :D

- - - Ekleme - - -

Aman zaten editörlükte gözüm yok benim gözüm adminlikte :D
İkinizinde gözü bayağı yükseklerdeymiş , ben niye bu kadar çok seviyorum peki "favoriforum üyesini" :kiki:
bana bu kadarı yeter :) üyelik tam benlik fazlasında gözüm yok :kiki:

- - - Ekleme - - -

@OzaN görüldüğü gibi darksaal la vardiyeli çalışıyoz gündüz onun işini yapıyom bundan sonra mesajlarıma daha hızlı cvpverirsin :kiki:

- - - Ekleme - - -

bana editörlük yeter fazlasına gerek yok :F ona buna ceza ver nedeninin açıklamaya çalış zor iş :F

Eminmisin ? :kiki: sen bu , açılmıltı konu enerjisiyle her işin üstünden gelirsin :kiki:

İkinizinde gözü bayağı yükseklerdeymiş , ben niye bu kadar çok seviyorum peki "favoriforum üyesini" :kiki:

- - - Ekleme - - -

Eminmisin ? :kiki: sen bu , açılmıltı konu enerjisiyle her işin üstünden gelirsin :kiki:
Gözün olsa da zaten tadamazsın ki o duyguyu sürekli banlanıyorsun sen de emre de :D

- - - Ekleme - - -

Bu arada adminlik işin şakası benim gözüm bir yerde değil.Konumum şuanda gayet iyi.Hatta ısrarcı olunmasaydı hala üyelikteydim belki de :D

Gözün olsa da zaten tadamazsın ki o duyguyu sürekli banlanıyorsun sen de emre de :D

- - - Ekleme - - -

Bu arada adminlik işin şakası benim gözüm bir yerde değil.Konumum şuanda gayet iyi.Hatta ısrarcı olunmasaydı hala üyelikteydim belki de :D

ozanın başını şişiriyorum artık biraz süper modlara yönelicam :F

- - - Ekleme - - -

Gözüm yok diye banlanıyorum, gözüm olsa nasıl melek kesilirim ben ahhh ben :kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

yok seneye üniyi değiştirmeyi düşünüyorum sınıfla yurt arası 3 dk şimdi seneye günde 4 saat yola olucam innşallah :D