23 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,798
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki Bayern Münih - Barcelona maçı reytinglere de damgasını vurdu. Maç özellikle A/B grubunda 11 reytingi geçti ve açık ara zirvenin sahibi oldu. Totalde de maçı geçebilen olmadı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki iki grupta da ikinci olmasına karşın iki grupta bu ikinciliği sadece 0.01 farkla alması dikkatlerden kaçmadı.

Üçüncü sırayı totalde Benim İçin Üzülme A/B'de ise Seksenler alırken dördüncü sırayı da iki dizi paylaştı.

İki grupta da ilk 15 içerisinde yer alan "Her Şey Yolunda Merkez" belki çok iyi oranlar alamıyor ama kanalının bu zor günlerinde bu reytingler iyi kabul edilebilir. Dizinin tekrarlarının da kötü izlenmediğini belirtmek gerek.

Şans Kapıda iki grupta da üst sıralarda yer alarak başarısını sürdürdü.

20 Dakika'daki düşüş durmak bilmiyor. A/B'de 10. sırada yer alan dizi totalde ilk 20'ye dahi giremedi. Fakat sezon sonu final yapacak olan dizinin geleceği için reytinglerin çok da fazla önemi yok.

Fox'un düşük maliyetli dizisi Bir Aşk Hikayesi beklentileri karşılayacak oranlar alıyor ve kanalını idare ediyor. Harem ise inişli çıkışlı bir grafik çizmesine karşın durumu çok kötü değil. Dizi büyük ihtimalle sezon sonu final yapacak...

Günün sonuçları:

Son düzenleme:
23 Nisan 2013 Salı SBT Reyting Sonuçları

Moderatörün son düzenlenenleri:
Herkes ekran başına! Her şey Yolunda Merkez başlıyor!

peki nasıl ikisine yetişiyosun ? Yada nasıl anlıyosun tüm bölümü? Ben hayatta iki diziyi bi arada götüremem. Ne izlediğimi anlamıyorum öyle olunca :)

Reklam aralarında oluyor tabii :) Ve bazen 20 Dakika'yı internetten de seyrediyorum :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06