Marka Yüzü Beren Saat Oldu!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
38,287
Puanı
1,061
TLok741fofr5UKlmAKVNRFgp.jpg

‚Aşk-ı Memnu‘, ‚Fatmagülün Suçu Ne‘ ve en son ‚Intikam‘ dizisinde rol alan Beren Saat, bir markanın reklam yüzü oldu.

Daha önce Pepsi’nin 2 milyon TL ve Pantene’nin 1 milyon TL’lik tekliflerini kabul etmeyen Beren Saat, şimdi ise Duru’nun reklam yüzü oldu. Nihat Odabaşı’nın fotoğraflarını çektiği güzel oyuncu Duru’dan bu reklam için 2 milyon dolar aldığı iddia edildi.

Çok sevindim bu haberee :D Çok güzel olacağı kesin :D Merakla bekliyorum tanııtmlarıı :D

Beren Saat'in yüzü fikrimce cok güzel yakisacaktir Duru reklamlarina. Merakla tanitimlari bekliyoruz..

kadının başarısının takdir ediyoruz daha iyisi yok Türkiye de varsa onu da takdir ederiz :D

oyunculuk dğeişir kişiye göre ama reyting değişmez :D

- - - Ekleme - - -

kv zararları konusu ile bu konuyu okuyup atlayacak panpalara uyarı buradaki reyting dizinin yayından kalkmaması ve konuşuulması :D

Reyting'e göre basarili olabilir Beren o ayri konu zaten :)
Oyunculugu hep ayni :) neyse.. konumuz yüz güzelligi ve Duru'ya Reklam olmasi :)

Ha bide 2 milyon dolar almasi!

Reyting'e göre basarili olabilir Beren o ayri konu zaten :)
Oyunculugu hep ayni :) neyse.. konumuz yüz güzelligi ve Duru'ya Reklam olmasi :)

Ha bide 2 milyon dolar almasi!

oyunculuk kişiye göre değişir malesef ülkede güzel/yakışıklı olmakla iyi oyuncu olamyı karıştıranalr var :D mesela kıvanç aşk ı memnuda tipten kurtarıyordu en popülerid kuzeyde iyi oynuyor gene en popüler :D

oyunculuk kişiye göre değişir malesef ülkede güzel/yakışıklı olmakla iyi oyuncu olamyı karıştıranalr var :D mesela kıvanç aşk ı memnuda tipten kurtarıyordu en popülerid kuzeyde iyi oynuyor gene en popüler :D

Aynen. Kivanc'in oyunculugu suan cok daha iyi. Ask-i Memnu'dada begenmemistim ama. Kuzey Güney'de oturmaya basladi.