Polat Şaşmaz
Favori Üye
zaten atlamasalar 2 side gebericek aga![]()
Aynen aga
zaten atlamasalar 2 side gebericek aga![]()
Aynen agahem gebercek deme ölecek de aga
![]()
2si aynı şey aga
alışkanlık işte onlarda bigün toprak olucaklar nasılsa![]()
Aynen herkes 1 gün ölümü tadacaktır
Öyle olsa varya aga ofben en çok şeyi merak ediyorum leylanın kardeşi ve erkanın abdülün kardeşi olduğu nezaman ortaya çıkıcak
Öyle olsa varya aga ofolursa sezon finalinde olabilir aga
177 den daha iyi bölümler vardı bu sezon her bölümü süper zaten o bir fırtına tuttu bizi çalan bölüm süperdi bakinin öldüğü 187 süperdi en iyisiydi harika ayrım yok![]()
bölümlerin hepsi güzel aga biz heyecan bakımından daha güzel olur diyoruz ama bide şu var o eski vadideki gibi türkülere biraz daha ağırlık verseler daha güzel olurdu eski türküler bi harikaydı.
%100 katılıyorum türkülere ağırlık verseler dehşet olur elif dedim çalsatanrıdan diledim falan süper olur be
hele bide ağır çekim yaptılar mı varya üff ne güzel olurdu inşalalh senaristler öyle sahneler koyarlarda gökhan abimiz marifeti konuştursa.
aynen manyka bişey olur manyakpolat maskesini indirince tanrıdan idledim ağır çekim yürüyüş offfffffffffffffffffffffffffff
Efsane bu aksam gercekten de DEPREM etkisi yapacak.. Bu Bölümle hem Total'de hemde AB'de Haftalik zirvesine yerlesecegiz insallah..
Efsane bu aksam gercekten de DEPREM etkisi yapacak.. Bu Bölümle hem Total'de hemde AB'de Haftalik zirvesine yerlesecegiz insallah..
zaten her zaman zirvededir efsane rekor=kurtlar vadisi![]()
Aga avatarını değiştir güzel değilzaten her zaman zirvededir efsane rekor=kurtlar vadisi![]()