Ntv Spor 2 geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mhmt53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mhmt53

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
150
Ntv spor 2 kanalı açılıyor. Doğuş yayın grubu maçların çakışması ve programların yayımlanamaması nedeniyle ntv spor 2yi kuracak kanalın eylül ekim gibi yayına başlaması bekleniyor

çok ilginç ama süper haber spor kanalları hepsi süper :D

NTV Spor`dan ne gibi bir üstünlüğü olacak acaba? :)

Adı "2" olmasaydı keşke başka güzel bi isim bulsalardı.

çok iyi bi haber acaba aklıma şöyle bişey geldi seneye uefa maçları ntvspor 2 de mi olur star belki de vadiyi alır maçları o kanalda yayınlar gibi bi düşünce geldi aklıma :D

İyi haber ama tek kanal yetiyordu gibi acaba İtalya Ligini falan da mı alacaklar?

çok iyi bi haber acaba aklıma şöyle bişey geldi seneye uefa maçları ntvspor 2 de mi olur star belki de vadiyi alır maçları o kanalda yayınlar gibi bi düşünce geldi aklıma :D

çok mantıklı şampiyonlar ligi ve uefa kupası maçları bu kanaldan yayınlanabilir

Bir başka forumda görmüştüm bu haberi. Özel haber olarak paylaşmışlar. Yani iyi olur açılması. :)

NTV Sporda da yayınlayabilirdi neden 2`si olsun ki?

Star Vadiyi hayatta alamaz diyorlardı, sebebini unuttum. İsraille ilgiliydi galiba.

NTV Sporda da yayınlayabilirdi neden 2`si olsun ki?

Star Vadiyi hayatta alamaz diyorlardı, sebebini unuttum. İsraille ilgiliydi galiba.

eğer maçları starda yayınlamazlarsa gidebilir yoksa imkansız vadi 20 dakika popstar falan değil 19.30 da başlasın :kiki: özetsiz başlasın :kiki: bi dönem öyleydi çok yıprattılar çok

NTV Spor 2, geleceğine göre yeni ligler satın alınacak. Yeni sporlar tanıtılacak bir bakıma, o da olacaktır. Kaliteli yayın giderek artacaktır ve bu da sevindirici bir gelişme. :)