(destere ve polat arka kapıdan kaçıp bota binmişlerdir,süreklenip gölün sonuna gelmişlerdir.destere yüzünde bir ıslaklık hisseder.)
destere:ay napıyosun memati?
memati:usta!!
polat:sen ölmemiş miydin?
destere:heaaa öldü de ruhu işiyor yüzümüze
memati:çok pardon usta.senarist sen git ormandaki evde dinlen biz seni çağıracağız dedi.
destere:oh iyi bari bir an Mihrimah'ı da götürücen diye korktum.
memati:usta bu kim sıkayım mı?
polat:yok memati o bize lazım ama önce kalacak bir yer lazım
destere:taş eve gidelim.
@ff binası
haluk792:efendim felaket felaket!
beyazsoy:ne oldu gene, fox mu iflas etti yoksa ?
haluk792:daha kötü efendim.durum sizinle ilgili.forumdah şoparı sizin dizinizi yapmaktan vazgeçmiş.
beyazsoy:ne nasıl olur o kadar ab kesimine reklam yaptım.
haluk792:sizin dizinin adı değişmiş. adını beyazsoy koydum:lordly'nin yolu diye bir dizi yapacakalrmış.
beyazsoy:ay tansiyonum fırladı lordly kim benim yanımda.
haluk792:galiba işin arkasında revan varmış efendim.
beyazsoy:tahmin etmeliydim.(tam o sırada kapının önünden revan geçer. beyazsoy'a alaycı bir bakışla gülümser.)
haluk792:ne yapacağız efendim?
beyazsoy:çabuk bana benim yazdığım ''100 sayfada yanlış Hürrem enrtikaları'' kitabunı getir.biraz ilham alıp plan yapmalıyım.revan vasfiye teyzesi ile ilgilenirken elimizi çabuk tutmalıyız.
@araba
primavera:senin bu vasifye teyzen nasıl biri?
revan:çocukken bana çok çektirdi umarım düzlemiştir.
fok:ağğh ağğll ağğğk(bomba açıklamalarda bulunacağım)
revan:açıklamaların gerçekten bombastikse senin o bıyığını keser gerdanıma kolye yaparım.
primavera:zöönnk!
fok:ahhh!
revan:pardon fazla zerrin etkisi böyle oluyorum arada.
@taş ev
revan:gel Vasfiye teyzeciğim gel.
vasfiye:ne çektin be yavrum:elin tatlı su balığı iki konuşacak da sen de raportaj yapacağım diye behlül ile bihter'in cünüp aşk yuvasına kadar geldin be!
revan:ama bu benim işim yükselmem için bu gerekli
vasfiye:ben sana yükselemezsin demiyorum yükselicen de ne olacak diyorum be yavrum.(revan'ın gözleri dolar)
primavera:neyse konumuza dönelim.fok balığına sorularını sor da gidelim.
vasfiye:Sen de çok çektin be kızım.destere totoşu bihter videolarını izlemeyi bırakıp da bilgisayar başından kalkacak da sana bakacak diye kendini ne paraladın.
primavera:ama destere beni seviyor.
vasfiye:sevecek tabi sevmeyip de ne yapacak.o da ne yapsın ele avuca yüklenecek değil ya bir ömür.
@yan oda
polat:bizi getire getire buraya mı getirdin?
destere:ne yapayım dizi mevsimi bitiyor burada çekim yoktur diye düşündüm.
memati:sıkayım mı usta?
polat:ne sıkması memati?
destere:aynen sen de ne meraklıymışın beni öldürmeye
memati:kusura bakmayın 1 yıldır adam öldürmüyorum.9 yıl boyunca kaç yüz tane adam öldürdüm artık öldürmeden duramıyorum bir nevi vampir-kan ilişkisi gibi oldu
@salon
revan:evet fok balığı neden buraya geldik önce onunla başla bakalım.
fok:ağğh aağğhh ağğ ahhhh aşşşh.
primavera:diyor ki burası destere ve polat işbirliğinin başladığı yermiş.
revan:nasıl yani?
fok:ağğğhh aağğkk aağğjjj
primavera:destere bir gün buraya gelmiş bihter'i bulmak için o sırada polat-istihbarat başkanı ve abdülhey de buradaymış.
revan:ee sonra?
fok:ağğhh ajjjj ağğğğhh ahhhhhh aaşşşhhh aggghhh
primavera:destere bihter ile behlül ün yatak sahnesinin çekilmesini beklerken vadi ekibini görünce yukarı çıkıp tek kişilik olan yatağın altına girmiş.behlül ile bihter de gelince vadi ekibi de büyük yatağın altına girmiş.
revan:heyecan yaptım bu hikaye patlar anlat canım benim.
fok:ağğhh ağğkk ağğllll
primavera:diyor ki behlül ile bihter işi bitirince başkanın da işi bitti adam kalpten gitti bihter'in sesine. dizide kılıfına uydurup iskender büyük öldürdü dediler adam için.
revan:bu olay manşet olur!
vasfiye:manşet olacak da ne olacak vadiciler laf atacak dayanamyıp sen de laf atıcan ceza alıcan.ben de bir şeyler anlatayım bizim bu revan ilkokula başladığında anası yanından ayrılmazdı.sevdiğinden değil napsın kadın revan hep altına işerdi kadın rezil olurdu.
revan:ben fena oluyorum gidip su içiceğim.(kalkar mutfağa gider.)
vasfiye:fok evladım sen anlatmaya devam et bu şopar desterenin geçmişinde yamuk yaptığı birileri var mıydı?
fok:ağğh ağğh ağkkk...
primavera:diyor ki forumdash diye biri varmış lisedeyken çocuk tüm kış çok fazla sağ el çalıştığından zorlanmamış.yazın destere ile antalyaya tatile getimişler.çocuk bir rus hatunu düşürmüş atmış odaya.gel gelelim destere şoparı kıskançlıktan çocuğun yemeğine şap at çocuk sıfır performans göstersin ve rezil oldun.
vasfiye:vay ...(bip) bippppp(.....) ee başka?
fok:aağğjj ağğpp ağğll...
primavera:diyor ki..
vasfiye:ben anladım bu forumdash a lotodan para çıkmış 2 milyon lira.destere şoparı sen çocuğu kandır bileti al git parasını çek.sonra bihter in yatak odasını tam cepheden gören yalıyı satın al.
primavera :vay ....(bippp) ....(bipppp) (revan gelir polat ve yanındakileri yakalmıştır.)
destere:sen de mi primcan?
revan:bakın kimleri buldum!
@ff binası
inci:hayatım ne yaptın bugün?
beyazsoy:sorma bana komplo kurup durdular ama ben üstün zekamla bundan da kurtulurum.
inci:aa o hürrem entrikaları kitabı değil mi bayılmıştım okuduğumda yazar ne kadar yanlış dese de çok iyiydi ayy yazarı da şeydi..
beyazsoy:boşver şey et gitsin yazarını.istersen birlikte okuyalım.(inci, sayafayı açar ve okumaya başlar)
inci:ben tırı sürüyordum leonardo da vinci ağlarsa anam ağlar gerisi karabağlar (besalet'ten alıntı) Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hop forumdayım. Konular, mesajlar gelsin alıntılar. Hepsi vız gelir firardayım! :
beyazsoy:ama bu kitap orçun_22 'nin espri kitabı. orrçunnnnnnnn!
orçun_22:ama sonuncusu iyiydi panpa inci abla öpüşme sahneleri basittir polat geldi bas ittir beyazsoy geldi has...
beyazsoy:haluk çabuk şunu çıkart ortamın elit ve romantik havasını bozuyor!(haluk orçun u çıkarır.) hayatım aslında orçun'un son biplenen kelimesindeki biplenen kısma geçsek...
@taş ev
memati:usta ne yapacağız?
polat:bilmiyorum memati.
destere:Allah belanı versin fok.yemedim yedirdim giymedim giydirdim.karşılığı bu mu olacaktı?
vasfiye:ah be destere sen de çok çektin be yavrum!
destere:aynren teyze o kadar çok çektim ki elimde kalacak sandım bir ara
vasfiye:behlül bihter ile pozisyona girecek de golü 90'a atacak da sen erekte kalacan diye ekrana yapıştın kaldın 2 sezon be yavrum.
destere:deme öyle deme
vasfiye:sonra ne oldu?kız reenkarnasyona uğradı fatmagül oldu 6 tane sevgili değiştirdi.sana ne kaldı sağ el ne çektin be destere.
destere:çok çektiimm ben (ağlamaya başlar)
polat:teyze ağlatma şunu çenesi kapanmak bilmiyor sonra.
vasfiye:sen de ne çektin be polatım.senarist sana öpüşme sahnesi yazacak da yatağa girmeden çocuğun olacak diye kendini paraladın be yavrum!
polat:ama sonunda çocuğum oldu işte
vasfiye:oldu da ne oldu senaristin her başı sıkıştığında nazife anne ile birlikte kızın da tehlikeye giriyor.
polat:ben kurtarırım kızımı!
vasfiye:kurtamnazsın demiyorum kurtaracan da ne olacak en sonunda reyting için o da llecek be yavrum ne çektin sen de!
polat:çok çektim ben de (ağlamaya başlar)
vasfiye:üzülmeyin hepinize yardım edeceğim ben .
(polat destere'ye revan da ikisine sarılır üçü birlikte ağlar)
destere:ay napıyosun memati?
memati:usta!!
polat:sen ölmemiş miydin?
destere:heaaa öldü de ruhu işiyor yüzümüze
memati:çok pardon usta.senarist sen git ormandaki evde dinlen biz seni çağıracağız dedi.
destere:oh iyi bari bir an Mihrimah'ı da götürücen diye korktum.
memati:usta bu kim sıkayım mı?
polat:yok memati o bize lazım ama önce kalacak bir yer lazım
destere:taş eve gidelim.
@ff binası
haluk792:efendim felaket felaket!
beyazsoy:ne oldu gene, fox mu iflas etti yoksa ?
haluk792:daha kötü efendim.durum sizinle ilgili.forumdah şoparı sizin dizinizi yapmaktan vazgeçmiş.
beyazsoy:ne nasıl olur o kadar ab kesimine reklam yaptım.
haluk792:sizin dizinin adı değişmiş. adını beyazsoy koydum:lordly'nin yolu diye bir dizi yapacakalrmış.
beyazsoy:ay tansiyonum fırladı lordly kim benim yanımda.
haluk792:galiba işin arkasında revan varmış efendim.
beyazsoy:tahmin etmeliydim.(tam o sırada kapının önünden revan geçer. beyazsoy'a alaycı bir bakışla gülümser.)
haluk792:ne yapacağız efendim?
beyazsoy:çabuk bana benim yazdığım ''100 sayfada yanlış Hürrem enrtikaları'' kitabunı getir.biraz ilham alıp plan yapmalıyım.revan vasfiye teyzesi ile ilgilenirken elimizi çabuk tutmalıyız.
@araba
primavera:senin bu vasifye teyzen nasıl biri?
revan:çocukken bana çok çektirdi umarım düzlemiştir.
fok:ağğh ağğll ağğğk(bomba açıklamalarda bulunacağım)
revan:açıklamaların gerçekten bombastikse senin o bıyığını keser gerdanıma kolye yaparım.
primavera:zöönnk!
fok:ahhh!
revan:pardon fazla zerrin etkisi böyle oluyorum arada.
@taş ev
revan:gel Vasfiye teyzeciğim gel.
vasfiye:ne çektin be yavrum:elin tatlı su balığı iki konuşacak da sen de raportaj yapacağım diye behlül ile bihter'in cünüp aşk yuvasına kadar geldin be!
revan:ama bu benim işim yükselmem için bu gerekli
vasfiye:ben sana yükselemezsin demiyorum yükselicen de ne olacak diyorum be yavrum.(revan'ın gözleri dolar)
primavera:neyse konumuza dönelim.fok balığına sorularını sor da gidelim.
vasfiye:Sen de çok çektin be kızım.destere totoşu bihter videolarını izlemeyi bırakıp da bilgisayar başından kalkacak da sana bakacak diye kendini ne paraladın.
primavera:ama destere beni seviyor.
vasfiye:sevecek tabi sevmeyip de ne yapacak.o da ne yapsın ele avuca yüklenecek değil ya bir ömür.
@yan oda
polat:bizi getire getire buraya mı getirdin?
destere:ne yapayım dizi mevsimi bitiyor burada çekim yoktur diye düşündüm.
memati:sıkayım mı usta?
polat:ne sıkması memati?
destere:aynen sen de ne meraklıymışın beni öldürmeye
memati:kusura bakmayın 1 yıldır adam öldürmüyorum.9 yıl boyunca kaç yüz tane adam öldürdüm artık öldürmeden duramıyorum bir nevi vampir-kan ilişkisi gibi oldu
@salon
revan:evet fok balığı neden buraya geldik önce onunla başla bakalım.
fok:ağğh aağğhh ağğ ahhhh aşşşh.
primavera:diyor ki burası destere ve polat işbirliğinin başladığı yermiş.
revan:nasıl yani?
fok:ağğğhh aağğkk aağğjjj
primavera:destere bir gün buraya gelmiş bihter'i bulmak için o sırada polat-istihbarat başkanı ve abdülhey de buradaymış.
revan:ee sonra?
fok:ağğhh ajjjj ağğğğhh ahhhhhh aaşşşhhh aggghhh
primavera:destere bihter ile behlül ün yatak sahnesinin çekilmesini beklerken vadi ekibini görünce yukarı çıkıp tek kişilik olan yatağın altına girmiş.behlül ile bihter de gelince vadi ekibi de büyük yatağın altına girmiş.
revan:heyecan yaptım bu hikaye patlar anlat canım benim.
fok:ağğhh ağğkk ağğllll
primavera:diyor ki behlül ile bihter işi bitirince başkanın da işi bitti adam kalpten gitti bihter'in sesine. dizide kılıfına uydurup iskender büyük öldürdü dediler adam için.
revan:bu olay manşet olur!
vasfiye:manşet olacak da ne olacak vadiciler laf atacak dayanamyıp sen de laf atıcan ceza alıcan.ben de bir şeyler anlatayım bizim bu revan ilkokula başladığında anası yanından ayrılmazdı.sevdiğinden değil napsın kadın revan hep altına işerdi kadın rezil olurdu.
revan:ben fena oluyorum gidip su içiceğim.(kalkar mutfağa gider.)
vasfiye:fok evladım sen anlatmaya devam et bu şopar desterenin geçmişinde yamuk yaptığı birileri var mıydı?
fok:ağğh ağğh ağkkk...
primavera:diyor ki forumdash diye biri varmış lisedeyken çocuk tüm kış çok fazla sağ el çalıştığından zorlanmamış.yazın destere ile antalyaya tatile getimişler.çocuk bir rus hatunu düşürmüş atmış odaya.gel gelelim destere şoparı kıskançlıktan çocuğun yemeğine şap at çocuk sıfır performans göstersin ve rezil oldun.
vasfiye:vay ...(bip) bippppp(.....) ee başka?
fok:aağğjj ağğpp ağğll...
primavera:diyor ki..
vasfiye:ben anladım bu forumdash a lotodan para çıkmış 2 milyon lira.destere şoparı sen çocuğu kandır bileti al git parasını çek.sonra bihter in yatak odasını tam cepheden gören yalıyı satın al.
primavera :vay ....(bippp) ....(bipppp) (revan gelir polat ve yanındakileri yakalmıştır.)
destere:sen de mi primcan?
revan:bakın kimleri buldum!
@ff binası
inci:hayatım ne yaptın bugün?
beyazsoy:sorma bana komplo kurup durdular ama ben üstün zekamla bundan da kurtulurum.
inci:aa o hürrem entrikaları kitabı değil mi bayılmıştım okuduğumda yazar ne kadar yanlış dese de çok iyiydi ayy yazarı da şeydi..
beyazsoy:boşver şey et gitsin yazarını.istersen birlikte okuyalım.(inci, sayafayı açar ve okumaya başlar)
inci:ben tırı sürüyordum leonardo da vinci ağlarsa anam ağlar gerisi karabağlar (besalet'ten alıntı) Yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hop forumdayım. Konular, mesajlar gelsin alıntılar. Hepsi vız gelir firardayım! :
beyazsoy:ama bu kitap orçun_22 'nin espri kitabı. orrçunnnnnnnn!
orçun_22:ama sonuncusu iyiydi panpa inci abla öpüşme sahneleri basittir polat geldi bas ittir beyazsoy geldi has...
beyazsoy:haluk çabuk şunu çıkart ortamın elit ve romantik havasını bozuyor!(haluk orçun u çıkarır.) hayatım aslında orçun'un son biplenen kelimesindeki biplenen kısma geçsek...
@taş ev
memati:usta ne yapacağız?
polat:bilmiyorum memati.
destere:Allah belanı versin fok.yemedim yedirdim giymedim giydirdim.karşılığı bu mu olacaktı?
vasfiye:ah be destere sen de çok çektin be yavrum!
destere:aynren teyze o kadar çok çektim ki elimde kalacak sandım bir ara
vasfiye:behlül bihter ile pozisyona girecek de golü 90'a atacak da sen erekte kalacan diye ekrana yapıştın kaldın 2 sezon be yavrum.
destere:deme öyle deme
vasfiye:sonra ne oldu?kız reenkarnasyona uğradı fatmagül oldu 6 tane sevgili değiştirdi.sana ne kaldı sağ el ne çektin be destere.
destere:çok çektiimm ben (ağlamaya başlar)
polat:teyze ağlatma şunu çenesi kapanmak bilmiyor sonra.
vasfiye:sen de ne çektin be polatım.senarist sana öpüşme sahnesi yazacak da yatağa girmeden çocuğun olacak diye kendini paraladın be yavrum!
polat:ama sonunda çocuğum oldu işte
vasfiye:oldu da ne oldu senaristin her başı sıkıştığında nazife anne ile birlikte kızın da tehlikeye giriyor.
polat:ben kurtarırım kızımı!
vasfiye:kurtamnazsın demiyorum kurtaracan da ne olacak en sonunda reyting için o da llecek be yavrum ne çektin sen de!
polat:çok çektim ben de (ağlamaya başlar)
vasfiye:üzülmeyin hepinize yardım edeceğim ben .
(polat destere'ye revan da ikisine sarılır üçü birlikte ağlar)