Klasik Game of Thrones 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,472
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
95oVrPuYBMEugi59rl3g7SaJ.jpg

Büyük gün geldi çattı. Game of Thrones aylar süren bekleyişin ardından yeni bölümüyle sahalara dönüyor.

Bölümü TV'den izlemek isteyenler 22.00'da CNBC-e'den izleyebilirler.

Yorumlar bu konudan...

İndiriyorum şu an çok güzel olacak.DÜn akşam 2.sezonda neler olmuş bitmiş 5 dk'lık internet özel kısa özetini izledim.Çok özlemişim dedim :X Bir an önce gece olsun sabahlar olmağğğğsııııın:X

İzledim 4-5 saat önce. :D

Diziyi özlemişim ama baya da unutmuşum çoğu olayları. İnternette uzun özet versiyonu var onu izleyim bir ara. Gerçi çoğu olayı hatırladım izledikçe ama olsun eksik kalan bazı noktalar var. :D

ccc Khaleesi ccc

482151_274541312679141_346693866_n.jpg

Gene bu seoznda ağır aksak gidicek belli oldu:( Daenerys ve Dragonları çok az gösterdiler:( Arya hiç yoktu 😕 Dev sahnesi muhteşemdi ama :X

Gene bu seoznda ağır aksak gidicek belli oldu:( Daenerys ve Dragonları çok az gösterdiler:( Arya hiç yoktu 😕 Dev sahnesi muhteşemdi ama :X

şimdi bu ned stark ın şeyi jonne ara yükselecke k :F arya yı değil öteki ufaklıkları da gösterediler jamie de yoktu :D

şimdi bu ned stark ın şeyi jonne ara yükselecke k :F arya yı değil öteki ufaklıkları da gösterediler jamie de yoktu :D
Ben Arya'yı daha çok merak ediyordum :X Diğer ufaklıklar izbandut sırtında dolanıyordur :X sürgüne giden p***ç sahneleride sıkılıyorum:(