Forumu Bırakıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Bazı özel meselelerden dolayı artık forumu bırakıyorum yaklaşık 1.5 yıldır aktiftim forumda iyisiyle kötüsüyle zaman geçirdim.Birçok kardeşim arkadaşım oldu hepiniz Allah'a emanet olun.Bende bırakmak istemezdim ama şartlar bunu gerektirdi.Bu geceden sonra bir daha foruma giremeyeceğim.Sağlıcakla kalın...

not: yarın 1 nisan diye şaka gibi algılamayın ciddiyim ben ailevi meselelerden dolayı bırakıyorum bi daha girmeyince de şaka dersiniz

Son düzenleme:
Bazı özel meselelerden dolayı artık forumu bırakıyorum yaklaşık 1.5 yıldır aktiftim forumda iyisiyle kötüsüyle zaman geçirdim.Birçok kardeşim arkadaşım oldu hepiniz Allah'a emanet olun.Bende bırakmak istemezdim ama şartlar bunu gerektirdi.Bu geceden sonra bir daha foruma giremeyeceğim.Sağlıcakla kalın...

aga ne bırakması bana diyodun kendin gidiyosun nedir mesele özelden at

1 Nisan :)

Çok biliyoruz artık bu şakaları :)

ailevi meseleler burda söyleyemem harbiden bırakmak istemezdim ama daha girmicem interneti kesiyorum yani çok az girecem

ne 1 nisanı ya siz 1 nisan şakası sanın bu geceden sonra girmicem o zamanda şaka dersiniz konuya da eklim de 1 nisan falan sanmasın kimse şansa bak millet inanmaz da şimdi

Yalnız takas daha 1 Nisan olmadı, 15 dakika var :)

ne 1 nisanı ya siz 1 nisan şakası sanın bu geceden sonra girmicem o zamanda şaka dersiniz konuya da eklim de 1 nisan falan sanmasın kimse şansa bak millet inanmaz da şimdi

mesajıma cevap ve o zaman !!!!

- - - Ekleme - - -

Tamam kimse şaka diye olayın üzerine gitmesin şaka değil ... ! :( :( :bilmem:

1 Nisan gelince yazmayin boyle seyler. takas biryere gitmez. Racona ters.

bari bi kardeşim konuyu sevdiklerimi etiketlesin de mesajı görsünler son dakkalarım forumda şansa 1 nisana gelmiş kimse inanmaz ama artık beni göremeyince zamanla anlarsınız kimseyi inandırmaya çalışmıyorum

bari bi kardeşim konuyu sevdiklerimi etiketlesin de mesajı görsünler son dakkalarım forumda şansa 1 nisana gelmiş kimse inanmaz ama artık beni göremeyince zamanla anlarsınız kimseyi inandırmaya çalışmıyorum

uff be aga son dakika golü atıp gidiyosun olmadı bu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...