''Erkam Aydar Hangi Radyo Kanalına Katıldı ? ''

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
O Ses Türkiye yarışması ile yıldızı parlayan , genç kızların gönlünde taht kuran yakışıklı yarışmacı Erkam Aydar'ın hangi radyo kanalına katılacağı belli oldu !

''İyi Müzik , Doğru Haber'' sloganıyla kuruluşundan bu yana kaliteli yayınlar yaparak kendini sürekli olarak yenileyen Radyo 7 son olarak O Ses Türkiye yarışmasının sevilen ismi Erkam Aydar'ı bünyesine kattı !

Sesi ve mütevazi kişiliği ile sevenlerin kalbinde taht kuran Aydar , çok kısa bir sürede Türkiyede gündeme oturdu. Yarışmadan elenmesinden sonra farklı projelerle sevenlerinin karşısına çıkacağı müjdesini veren Erkam bundan böyle RADYO 7 ekranlarından sesini duyuracak. Erkam Aydar programda etkileyici sesi ile en sevilen şarkıları söyleyecek.

ERKAM AYDAR 4 NİSAN TARİHİNDEN İTİBAREN
HER PERŞEMBE
19.00

images

601520_415856911844589_1316785125_n.jpg

Son düzenleme:
hayırlı olsun :D radyo dinlemem sadece yazın işte dinleriz mecburen :D

Ben pek ısınamadım Erkam'a. Yani O Ses Türkiye'de de pek ilgimi çekmedi. Neden bu kadar abartıldığını da anlamadım yarışmada. O yarışma ses yarışmasıydı halbuki ama yakışıklılığı (!) ile ön plana çıktı. :)

Hayirli olsun. Erkam Aydar'i hatirlayamadim ilk önce, videosunu izleyince hatirladim. Güzel sesi var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben dinleyeceğim Erkam için :)

- - - Ekleme - - -

Ben pek ısınamadım Erkam'a. Yani O Ses Türkiye'de de pek ilgimi çekmedi. Neden bu kadar abartıldığını da anlamadım yarışmada. O yarışma ses yarışmasıydı halbuki ama yakışıklılığı (!) ile ön plana çıktı. :)
Bence seside iyiydi ama abartılacak derecede değil :) Zaten Ayda'ya elendi ::D

adamın karizması yerinde sesi de iyidir heralde :D

yok dinlemedim dinleyeceğimi de sanmıyorum :D merak etmiyorum yani

en ufak bi merakım bile yok hiç videoya elim gitmiyo bile :kiki: ayda mı ne onu dinlemiştim beğenmedim bağırıyodu sadece

Bence Fatma olmalıydı ::)

Fatma gayet basariliydi diyecek sözüm yok ikinci favorimdi. Nurullah'i hatta sonradan kesfettim diyebilirim. Bihter'de cok iyiydi. Christina Aguilera performansi harikaydi. Fatma'nin Cagri ile olan performansi en iyi söyledigi haftaydi.

Fatma gayet basariliydi diyecek sözüm yok ikinci favorimdi. Nurullah'i hatta sonradan kesfettim diyebilirim. Bihter'de cok iyiydi. Christina Aguilera performansi harikaydi. Fatma'nin Cagri ile olan performansi en iyi söyledigi haftaydi.
Bihter yabancıyı harika söylüyordu evet ama Türkçede aynı başarısını sürdüremedi bence bu yüzden 1. olmadı :)

Bihter yabancıyı harika söylüyordu evet ama Türkçede aynı başarısını sürdüremedi bence bu yüzden 1. olmadı :)

Süphesiz öyle.
O Ses Türkiye'nin bence gelmis gecmis en iyi düello'su Fatma ve Cagri.. her seferinde izledigimde tüylerim diken diken olur..