"Ben Burdan Atlarım" Başlıyor!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

Çok yakında Show TV'de başlayacak olan "Ben Burdan Atlarım" yarışmasının yeni tanıtım fragmanı yayınlandı!

top_benburdanatlarim.jpg

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran "High Dive" adlı yarışma programından uyarlanarak ekranlara gelecek olan programda heyecan dolu anlar sizleri bekliyor.

Başarılı sunucu ve oyuncu Gamze Özçelik'in sunumuyla canlı yayınla ekranlara gelecek olan yarışmada tam 18 ünlü isim 1.'lik için mücadele verecek.

3,5 ve 7 metre yüksekliklerden değişik stillerde havuza atlayacak olan ünlüler yarışmanın juri üyelerinden en düşük puanı alan yarışmaya veda edecek!

İşte yarışmaya katılacak olan ünlüler : Tuğba Özay, Semiha Yankı, Serkan Tanırgan, Tony Hıll, Atilla Taş, Leyla Bilginel, Asena, Gunay Museyeva, Gökhan Taşkın, Önder Bekensir, Şener Üşümezsoy, Bayhan, Verda Penso, Semih Yuvakuran, Nur Gümüşdoğrayan, Neslihan Önder, Timur Kunt.

dizi kolik

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu yarışmadan çok umutsuzdum ama yabancı versiyonunu izleyince fikrim değişti

- - - Ekleme - - -

Bu yarışmadan çok umutsuzdum ama yabancı versiyonunu izleyince fikrim değişti

"Sema Çelebi" tanıtımda yer alıyor ancak yarışmadan geri çekildi. Yerine yeni bir isim gelecek. :)

Adamlar vasatın altında.Semiha yankıdan oyle bir bikini beklemezdim:F:F O ne Ooooooo özgüven?

Verda Penso saçını uzatmış, çok güzel olmuş :)