- Reaksiyon puanı
- 8,252
- Puanı
- 1,061
22 Eylül 2032, Derin Darbe'nin Evi, 13:00
çocuklarduymasın eve geri döndü. Forumdash'tan şok bir bilgi almış olacakki yüzünde öyle bir ifade vardı. Şaşkınlık ifadesini gizlemeye çalıştı ve eve girdi.
çocuklarduymasın:Derin Darbe nerde?
Zeynep: Odada.
çocuklarduymasın odanın kapısını açmaya çalıştı. Kilitliydi. Kapıya vurdu. Ses gelmeyince kapıyı kırıp içeri girdi. İçeri girdiğinde kimse yoktu. Cam açıktı.
çocuklarduymasın:(Kendi kendine) Kaçmış. İyi de nerden anladı benim öğrendimi?
Zeynep odaya geldi ve;
Zeynep: Derin Darbe nerede?
çocuklarduymasın:Bilmiyorum. Sen burada kal. Sakın bir yere çıkma. Ben bulurum onu.
Zeynep:Tamam.
23 Eylül 2032, Hastane, 10:30
Ertesi gün;
Takas kendine geldiğinde hastanedeydi. Fks14 hastanede değildi. WesTxCoasT ise aynı odada uyuyordu.
23 Eylül 2032, Almila'nın Mekanı, 12:30
Almila, iyileşen cookies'e ilk görevini vermek için yanına çağırdı.
Almila: Sonunda bulduk. Yakamoz-Asi'yi öldüren çocuklarduymasın Türkiye'ye gelmiş. Yerini öğrendik. Gidip halledin işi.
xemrexxx:Tamam. Kulağını çekecek miyiz, kesecek miyiz?
Almila: Sen kulağını çek. Buraya getir. Ben keserim.
cookies: Kaç kişiler?
Almila: 2.
cookies: Peki efendim.
cookies, xemrexxx ile birlikte çocuklarduymasın ve Zeynep'in de kaldığı Derin Darbe'nin evine doğru yola çıktı.
23 Eylül 2032, Hastane, 13:00
Arslan Bey kendine gelmişti. Ayağa kalkıp biraz dolaşmak istedi. Hastane koridorlarında dolaşırken önünden WesTxCoasT geçti. Arslan Bey onu takip etmeye başladı. WesTxCoasT Takas'ın odasına girdi.
WesTxCoasT: Forumdash. Bütün yetkilerini almış.
Takas:Beklenen sonuç buydu zaten. Her neyse.
Bunları duyan Arslan Bey içeri girdi. WesTxCoasT, Arslan Bey'i görünce üzerine atıldı. Takas eliyle dur işareti yaptı. WesTxCoasT, Arslan Bey'i bıraktıktan sonra;
Arslan Bey: (takas'a) Ne oldu sana?
Takas: Vuruldum. Sen?
Arslan Bey: Araba çarptı.
Arslan Bey eliyle karnını tutmaktadır.
Takas: Karnına n'oldu?
Arslan Bey:Birkaç saattir ağrıyo.
Takas:Baktırmadın mı?
Arslan Bey: Hayır.
Birkaç dakika sohbet ettiler. Arslan Bey'in karın ağrısı ise gittikçe artmaktaydı. Kalktı ve odasına doğru gitmeye başladı. Giderken ağrıya dayanamayıp yere düştü.
23 Eylül 2032, Forumdash'ın Oteli, 15:30
Forumdash:(Kendi kendine) Nasıl oldu da ona inandım. Hala şaşkınım.
çocuklarduymasın geldi.
çocuklarduymasın: Gittiğimde kaçmıştı efendim. Nereden öğrendi?
Forumdash: İçimizde sızma var demekki. Sızmayla sonra ilgileniriz. Önemli olan bu olay. 34rcp44'in yerine geçip kendini "Derin Darbe" diye tanıtmayı nasıl başardı bu adam??
23 Eylül 2032, Hastane, 16:00
WesTxCoasT: Arslan Bey ihanet etmemiş miydi?
Takas: Forumdash'a ihanet etti. Evet. Ayrıca Forumdash'ın desteği üzerimizden kaktı. Bizim tutunacak bir dala ihtiyacımız var.
WesTxCoasT:Anladım.
23 Eylül 2032, Derin Darbe'nin Evi, 17:00
cookies ve xemrexxx Derin Darbe'nin evine ulaştılar. Dikkatlice eve yaklaşıp içeri girdiler. Bütün odaları kontrol ettiler. Evde Zeynep'ten başka kimse yoktu.
xemrexxx:Nerdeler?!!
Zeynep: Kim?
cookies: çocuklarduymasın ve Derin Darbe!
O sırada çocuklarduymasın kapıyı hızla açarak içeri girdi. cookies'i vurdu. cookies yere düşmeden xemrexxx hemen Zeynep'i önüne siper yaptı ve silahı Zeynep'in başına dayadı.
xemrexxx:Yiyosa yaklaş.
çocuklarduymasın: Ölmek istemiyosun değil mi? Ölmekten korkmasan Almila'nın isteğini ölüm pahasına yerine getirirdin!
xemrexxx:Gaz verme boşuna. Bende istemiyeceğin kadar gaz var zaten.
çocuklarduymasın:Ne tür bir gaz?
xemrexxx:Feci bir gaz.
çocuklarduymasın:Nasıl yani?
xemrexxx: Tatmak ister misin?
cookies yere düşen silahına doğru sürüklenirken çocuklarduymasın onu farketti ve sırtından 2 kez vurdu. Ardından çocuklarduymasın silahını yeniden xemrexxx'ye doğrulttu.
23 Eylül 2032, Hastane, 18:00
Doktor, Arslan Bey'e kolonoskopi yaptıktan sonra sonuçları açıklamak için WesTxCoasT'ın yanına geldi.
Doktor:Hastanın bağırsaklarını inceledik. Bağırsakta çapı 1 cm'den büyük çok sayıda kötü huylu polip oluşumlarına rastladık. Yanii... .Kısacası hastamız... .Bağırsak kanseri.
WesTxCoasT:Ne?!
Doktor:Sadece bağırsakta mı yoksa başka organlara da yayılmış mı bilmiyoruz Ancak bağırsak kanseri epey ilerlemiş durumda. Bu demek oluyorki vücudundaki çoğu organa kanser yayılmış demektir. Ancak henüz kesin bir şey söylenemez.
Aynı zamanda Takas;
Takas:(Kendi kendine) Fks14 nerde acaba? Hiç görmedim vurulduğumdan beri.
23 Eylül 2032, Bir Ev, 18:30
Fks14 bir evin bahçesinin kapısını açıp içeri girdi. Bahçe yolundan yürüyerek kapıya yaklaştı. Anahtarla kapıyı açıp içeri girdi. Ayakkabılarını çıkarmadan paltosunu çıkarıp astı. Banyoya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra salona geçip oturdu. Öteki koltukta oturan adama;
Fks14: Ee. Bundan sonra ne olacak yatutarsa? "Derin Darbe" oyunu bitti mi?
yatutarsa kafasını çevirip Fks14'e baktı. O sırada yüzü göründü. Yüzüne herkes aşikardı. Çünkü yatutarsa, kendisini herkese "Derin Darbe" olarak tanıtan kişiydi.
yatutarsa: Oyunun bitmesi için şah çekmek yetmez. Önemli olan Mat'tır.
çocuklarduymasın eve geri döndü. Forumdash'tan şok bir bilgi almış olacakki yüzünde öyle bir ifade vardı. Şaşkınlık ifadesini gizlemeye çalıştı ve eve girdi.
çocuklarduymasın:Derin Darbe nerde?
Zeynep: Odada.
çocuklarduymasın odanın kapısını açmaya çalıştı. Kilitliydi. Kapıya vurdu. Ses gelmeyince kapıyı kırıp içeri girdi. İçeri girdiğinde kimse yoktu. Cam açıktı.
çocuklarduymasın:(Kendi kendine) Kaçmış. İyi de nerden anladı benim öğrendimi?
Zeynep odaya geldi ve;
Zeynep: Derin Darbe nerede?
çocuklarduymasın:Bilmiyorum. Sen burada kal. Sakın bir yere çıkma. Ben bulurum onu.
Zeynep:Tamam.
23 Eylül 2032, Hastane, 10:30
Ertesi gün;
Takas kendine geldiğinde hastanedeydi. Fks14 hastanede değildi. WesTxCoasT ise aynı odada uyuyordu.
23 Eylül 2032, Almila'nın Mekanı, 12:30
Almila, iyileşen cookies'e ilk görevini vermek için yanına çağırdı.
Almila: Sonunda bulduk. Yakamoz-Asi'yi öldüren çocuklarduymasın Türkiye'ye gelmiş. Yerini öğrendik. Gidip halledin işi.
xemrexxx:Tamam. Kulağını çekecek miyiz, kesecek miyiz?
Almila: Sen kulağını çek. Buraya getir. Ben keserim.
cookies: Kaç kişiler?
Almila: 2.
cookies: Peki efendim.
cookies, xemrexxx ile birlikte çocuklarduymasın ve Zeynep'in de kaldığı Derin Darbe'nin evine doğru yola çıktı.
23 Eylül 2032, Hastane, 13:00
Arslan Bey kendine gelmişti. Ayağa kalkıp biraz dolaşmak istedi. Hastane koridorlarında dolaşırken önünden WesTxCoasT geçti. Arslan Bey onu takip etmeye başladı. WesTxCoasT Takas'ın odasına girdi.
WesTxCoasT: Forumdash. Bütün yetkilerini almış.
Takas:Beklenen sonuç buydu zaten. Her neyse.
Bunları duyan Arslan Bey içeri girdi. WesTxCoasT, Arslan Bey'i görünce üzerine atıldı. Takas eliyle dur işareti yaptı. WesTxCoasT, Arslan Bey'i bıraktıktan sonra;
Arslan Bey: (takas'a) Ne oldu sana?
Takas: Vuruldum. Sen?
Arslan Bey: Araba çarptı.
Arslan Bey eliyle karnını tutmaktadır.
Takas: Karnına n'oldu?
Arslan Bey:Birkaç saattir ağrıyo.
Takas:Baktırmadın mı?
Arslan Bey: Hayır.
Birkaç dakika sohbet ettiler. Arslan Bey'in karın ağrısı ise gittikçe artmaktaydı. Kalktı ve odasına doğru gitmeye başladı. Giderken ağrıya dayanamayıp yere düştü.
23 Eylül 2032, Forumdash'ın Oteli, 15:30
Forumdash:(Kendi kendine) Nasıl oldu da ona inandım. Hala şaşkınım.
çocuklarduymasın geldi.
çocuklarduymasın: Gittiğimde kaçmıştı efendim. Nereden öğrendi?
Forumdash: İçimizde sızma var demekki. Sızmayla sonra ilgileniriz. Önemli olan bu olay. 34rcp44'in yerine geçip kendini "Derin Darbe" diye tanıtmayı nasıl başardı bu adam??
23 Eylül 2032, Hastane, 16:00
WesTxCoasT: Arslan Bey ihanet etmemiş miydi?
Takas: Forumdash'a ihanet etti. Evet. Ayrıca Forumdash'ın desteği üzerimizden kaktı. Bizim tutunacak bir dala ihtiyacımız var.
WesTxCoasT:Anladım.
23 Eylül 2032, Derin Darbe'nin Evi, 17:00
cookies ve xemrexxx Derin Darbe'nin evine ulaştılar. Dikkatlice eve yaklaşıp içeri girdiler. Bütün odaları kontrol ettiler. Evde Zeynep'ten başka kimse yoktu.
xemrexxx:Nerdeler?!!
Zeynep: Kim?
cookies: çocuklarduymasın ve Derin Darbe!
O sırada çocuklarduymasın kapıyı hızla açarak içeri girdi. cookies'i vurdu. cookies yere düşmeden xemrexxx hemen Zeynep'i önüne siper yaptı ve silahı Zeynep'in başına dayadı.
xemrexxx:Yiyosa yaklaş.
çocuklarduymasın: Ölmek istemiyosun değil mi? Ölmekten korkmasan Almila'nın isteğini ölüm pahasına yerine getirirdin!
xemrexxx:Gaz verme boşuna. Bende istemiyeceğin kadar gaz var zaten.
çocuklarduymasın:Ne tür bir gaz?
xemrexxx:Feci bir gaz.
çocuklarduymasın:Nasıl yani?
xemrexxx: Tatmak ister misin?
cookies yere düşen silahına doğru sürüklenirken çocuklarduymasın onu farketti ve sırtından 2 kez vurdu. Ardından çocuklarduymasın silahını yeniden xemrexxx'ye doğrulttu.
23 Eylül 2032, Hastane, 18:00
Doktor, Arslan Bey'e kolonoskopi yaptıktan sonra sonuçları açıklamak için WesTxCoasT'ın yanına geldi.
Doktor:Hastanın bağırsaklarını inceledik. Bağırsakta çapı 1 cm'den büyük çok sayıda kötü huylu polip oluşumlarına rastladık. Yanii... .Kısacası hastamız... .Bağırsak kanseri.
WesTxCoasT:Ne?!
Doktor:Sadece bağırsakta mı yoksa başka organlara da yayılmış mı bilmiyoruz Ancak bağırsak kanseri epey ilerlemiş durumda. Bu demek oluyorki vücudundaki çoğu organa kanser yayılmış demektir. Ancak henüz kesin bir şey söylenemez.
Aynı zamanda Takas;
Takas:(Kendi kendine) Fks14 nerde acaba? Hiç görmedim vurulduğumdan beri.
23 Eylül 2032, Bir Ev, 18:30
Fks14 bir evin bahçesinin kapısını açıp içeri girdi. Bahçe yolundan yürüyerek kapıya yaklaştı. Anahtarla kapıyı açıp içeri girdi. Ayakkabılarını çıkarmadan paltosunu çıkarıp astı. Banyoya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra salona geçip oturdu. Öteki koltukta oturan adama;
Fks14: Ee. Bundan sonra ne olacak yatutarsa? "Derin Darbe" oyunu bitti mi?
yatutarsa kafasını çevirip Fks14'e baktı. O sırada yüzü göründü. Yüzüne herkes aşikardı. Çünkü yatutarsa, kendisini herkese "Derin Darbe" olarak tanıtan kişiydi.
yatutarsa: Oyunun bitmesi için şah çekmek yetmez. Önemli olan Mat'tır.
Şah Mat 13. Bölüm - Sezon Finali, 29 Mart Cuma Günü FF TV'de
Sezon Finali, Videolu Bir Bölüm Olacak.
Yönetmen
XanTier
Bölüm Oyuncuları
34rcp44
takas
Forumdash
Arslan Bey
Almila
Fks14
Yakamoz-Asi