Bi ara kim tuttu kim tutturamadı gibi konu vardi Galip içinde yapın@xemrexxx @RevaN
TNS'de yarın AB İntikam 1 Derviş 2 olsayok heç gerek yok gaqlip cevabı versin yeter
- - - Ekleme - - -
galip sbt ters köşe yapmazsa ab de çok iyi sonuçö alacak![]()
TNS'de yarın AB İntikam 1 Derviş 2 olsa![]()
vadiye eski senarist soner yalçın ve eski yönetmen serdar akar gibi insanlara ihtiyaç var
poyrazın dışındaki sahneler pek yavan
soner yalçın kesin şart gladıo derin devlet bu adamın uzmanlık alanı
1 saat 15 dk oldu galip devam ediyor50 dk haberleri fos çıkmış oldu.
SBT'de KVP total düşük çıkmışken KV'nin AB'sinin yarın yuksek çıkıcağına ben SBT verilerine baktiğimda pek emin olamıyorum.AB İntikam 1. diye kesin tahmin ediyorumvadi 1 olsun galip 2 olsun iyi olur
SBT'de KVP total düşük çıkmışken KV'nin AB'sinin yarın yuksek çıkıcağına ben SBT verilerine baktiğimda pek emin olamıyorum.AB İntikam 1. diye kesin tahmin ediyorumGalip'in'de 2.olacağini emin değilim ama Galip 2.olsun isterim.
güzel hayaller ama sadece hayalinde kalır söylim zirve değişmez vadi en az 7 reyting farkla zirvede özeti 2.olur diperleri peşinden gelir
o ab den ahsediyor sen total bravo ne güzel anlaşıyonuz![]()
Yahu AB dedik.Seninde AB ümidin bitmek bilmedi.güzel hayaller ama sadece hayalinde kalır söylim zirve değişmez vadi en az 7 reyting farkla zirvede özeti 2.olur diperleri peşinden gelir