21 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi ara kim tuttu kim tutturamadı gibi konu vardi Galip içinde yapın :F:F @xemrexxx @RevaN

ne p1 i ya :kiki: karadayıyla mı yarışacaktı :d p2 dizisiyim diye bağırıyo rakipsiz ortamda iş yapabilir ancak survivor ve karadayıyla yarışması mümkün değil :D

vadiye eski senarist soner yalçın ve eski yönetmen serdar akar gibi insanlara ihtiyaç var

poyrazın dışındaki sahneler pek yavan

soner yalçın kesin şart gladıo derin devlet bu adamın uzmanlık alanı

Eski kadrolara gerçekten çok ihtiyaç var.

vadi 1
vadi özet 2 olacak
yarın alıntı yaparım bu mesaja :D

derviş pt 1 de 1 reyting düeşrdi ama önce bir ortalamsını görelim 3-4 bölüm geçsin :) ustura gib dizi bile tutumuş pt 1 de :)

vadi 1 olsun galip 2 olsun iyi olur
SBT'de KVP total düşük çıkmışken KV'nin AB'sinin yarın yuksek çıkıcağına ben SBT verilerine baktiğimda pek emin olamıyorum.AB İntikam 1. diye kesin tahmin ediyorum:) Galip'in'de 2.olacağini emin değilim ama Galip 2.olsun isterim.

SBT'de KVP total düşük çıkmışken KV'nin AB'sinin yarın yuksek çıkıcağına ben SBT verilerine baktiğimda pek emin olamıyorum.AB İntikam 1. diye kesin tahmin ediyorum:) Galip'in'de 2.olacağini emin değilim ama Galip 2.olsun isterim.

güzel hayaller ama sadece hayalinde kalır söylim zirve değişmez vadi en az 7 reyting farkla zirvede özeti 2.olur diperleri peşinden gelir