En Büyük "Kurtlar Vadisi" Yarışması | 2.Konuk: WesTxCoasT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Saygıdeğer izleyicilerimiz, bu hafta programımızın ikini haftası. Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Trend Topic olmuşuz ve reytinglerde açık ara zirvenin sahibi olmuşuz. Bizi destekleyen herkese kucak dolu sevgiler, saygılar!

Geçen hafta reyting rekorları kırdırmışım ben :oley:
@WesTxCoasT İyi yarışmışsın. İlk soruyu nasıl bilemedin hayret ettim açıkçası. :D
@takas soruları bayağı zorlaştırmış :A Ama ben full yaptım :A @Fks14 yine süper sunmuşsun :U

Aga ilk soruyu karıştırdım heyecandan kılıç olduğunu biliyordum yalnız şuda var sen kurtlar vadisini 2-3 ay önce izledin ben eski bilgilerimle 1 yanlış yaptım diyelim 2006 olan soru zordu ve senin sorular çok kolaydı. :D

Bu arada arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. :D

tebrikler aga çok iyi yarışmışsın soruları daha da zor yapacaktım ama abartmak istemedim :D geçen haftaki sorular olsa west çok rahat 10 da 10 yapardı harbiden çok iyi yarışmış tekrar tebrikler aga :D

- - - Ekleme - - -

Aga ilk soruyu karıştırdım heyecandan kılıç olduğunu biliyordum yalnız şuda var sen kurtlar vadisini 2-3 ay önce izledin ben eski bilgilerimle 1 yanlış yaptım diyelim 2006 olan soru zordu ve senin sorular çok kolaydı. :D

Bu arada arkadaşlar teşekkür ederim hepinize. :D

kesinlikle sorular zordu helal aga geçen hafta yarışsan 10 da 11 yapardın :kiki:

tebrikler aga çok iyi yarışmışsın soruları daha da zor yapacaktım ama abartmak istemedim :D geçen haftaki sorular olsa west çok rahat 10 da 10 yapardı harbiden çok iyi yarışmış tekrar tebrikler aga :D

- - - Ekleme - - -

kesinlikle sorular zordu helal aga geçen hafta yarışsan 10 da 11 yapardın :kiki:

Aga ilk soruyu atladığıma yanıyorum sadece olsun ama. :D

soruları baya zorlaştırdım 10 da 10 yapmak kolay değil artık xantier ilk yarışmanın avantajını kullandı belki onu tekrar yarıştırabiliriz :D

soruları baya zorlaştırdım 10 da 10 yapmak kolay değil artık xantier ilk yarışmanın avantajını kullandı belki onu tekrar yarıştırabiliriz :D

:bağır: Bu soruların da hepsini bildim. Son soruda joker kullanırdım sadece :bağır: Ama her türlü bilirdim. :bağır:

uleeaaaaaaaaa....bu seferki sorular biraz zormuş.....bana soba borusu ebatında geldi...ben yarışmacı olduğumda bana 1-2 gün önceden bildirinde kopya felan hazırlayayım hababam gibi...yoksa halimiz yaş...bide bu program hangi kanalda yayınlaniiiii..her kanaldan reklamlar var....:oley::D:T::bilmem:😱mg::smiley_simmons: son cümleye 4.smıle iyi gider....

Büyük konuşmayın süre 10 saniye her soru için jokersiz kolay değil 10 da 10 yapmak birde heyecanda oluyor. :D

- - - Ekleme - - -

:bağır: Bu soruların da hepsini bildim. Son soruda joker kullanırdım sadece :bağır: Ama her türlü bilirdim. :bağır:

Bilirsin tabi daha geçenlerde eski vadiyi izledin kaç yıl oldu kolay mı la :bağır:

Takas ters köşe yaptı ben pusudan bekliyordum ama yine de çok güzel sorular. :D

Tebrik ederim :)
Furkan yine muhteşem bir sunuş 😉 :)

- - - Ekleme - - -

Tebrik ederim :)
Furkan yine muhteşem bir sunuş 😉 :)

aga jokeri kullansan rahat 10 da 10 bile yapardın ama atmosfer heycanlandırmış galiba :D
hızlı ne kopyası aga aklına geleni salla gitsin :D