Sayende
Neyse;
Bence ATV reklam düzenini biraz değiştirebilir Vadi'nin.
Kızada o kadar laf söylemiştim. Güzel ya bana benziyosa tabi başka ihtimal olamaz
Huzur Sokağı reklam düzeni ile değişiklik yapabilir ):
Sayende
Neyse;
Bence ATV reklam düzenini biraz değiştirebilir Vadi'nin.
Kızada o kadar laf söylemiştim. Güzel ya bana benziyosa tabi başka ihtimal olamaz
İntikam yeni bölüm başlasın artık
aynura sana benzediği için çok mutludur kesin koskoca aynura dan bahsediyoruz
aynura sana benzediği için çok mutludur kesin koskoca aynura dan bahsediyoruz [/SIZE]
Anlatamadınsanki kim mi
Türkiye nin açık ara en fazla izlenen dizisi kurtlar vadisinin yeni yıldızı kgt nin yıldızı bilmem anlatabildim mi
Intikam özetle zirvede
19:00 - 20:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.62 , 2) ATV: 3.59 , 3) FOX: 3.45 , 4) SMNYL TV: 3.18 , 5) STAR: 2.9
Anlatamadın
Türkiyenin açık ara en fazla izlenen dizisi Aşk-ı Memnuydu onunda tek yıldızı vardı. Oda imzamda mevcuttur. Kv'ne gelirsek onunda tek yıldızı vardı oda Özgü'm
Arkadaslar bu konunun Aski Memnu ve KVP karistirmayla alakasi yok, lütfen konuyu dagitmayalim ve güncel yayinlanan diziler hakkinda konusalim.
Ne zaman gördün .?Aga ben almilanın fotosunu gördüm.Şimdi tekrar bakmam lazım benziyo mu diye ama göstermiy
aşkı memnu ne alaka ya vadi paso geçiyodu o dediğin diziyi eski vadiyi söylemiyom bile o konulara girme zararlı çıkan sen olursun almila vadi kadar izlenen bir dizi yok 10 yıl önce de 10 yıl sonra da durum bu
- - - Ekleme - - -
bakarız
PekiArkadaslar bu konunun Aski Memnu ve KVP karistirmayla alakasi yok, lütfen konuyu dagitmayalim ve güncel yayinlanan diziler hakkinda konusalim.