14 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sayende :D :D

Neyse;
Bence ATV reklam düzenini biraz değiştirebilir Vadi'nin.

Kızada o kadar laf söylemiştim. Güzel ya bana benziyosa tabi başka ihtimal olamaz :)

Huzur Sokağı reklam düzeni ile değişiklik yapabilir ):

Kızada o kadar laf söylemiştim. Güzel ya bana benziyosa tabi başka ihtimal olamaz :)

aynura sana benzediği için çok mutludur kesin :kiki: koskoca aynura dan bahsediyoruz :D

İntikam yeni bölüm başlasın artık :)

Bir daha bilip bilmeden laf söyleme o zaman :mmm: :D

aynura sana benzediği için çok mutludur kesin :kiki: koskoca aynura dan bahsediyoruz :D[/SIZE]

Koskoca değil. Koooskoca süper harikulade muhteşem Aynura diyeceksin :D[/B][/COLOR][/FONT]

Akbank reklamının Avrupa kanallarda yayınlanmasını da isteriz :)

sanki kim mi :D
Türkiye nin açık ara en fazla izlenen dizisi kurtlar vadisinin yeni yıldızı kgt nin yıldızı :D bilmem anlatabildim mi

Saat 22.05'te zaman duracak, herkes Plzenli olacak. Plzen'in zafer gecesini izleyeceğiz inşaallah.

sanki kim mi :D
Türkiye nin açık ara en fazla izlenen dizisi kurtlar vadisinin yeni yıldızı kgt nin yıldızı :D bilmem anlatabildim mi
Anlatamadın :)
Türkiyenin açık ara en fazla izlenen dizisi Aşk-ı Memnuydu onunda tek yıldızı vardı. Oda imzamda mevcuttur. Kv'ne gelirsek onunda tek yıldızı vardı oda Özgü'm :)

Arkadaslar bu konunun Aski Memnu ve KVP karistirmayla alakasi yok, lütfen konuyu dagitmayalim ve güncel yayinlanan diziler hakkinda konusalim.

Anlatamadın :)
Türkiyenin açık ara en fazla izlenen dizisi Aşk-ı Memnuydu onunda tek yıldızı vardı. Oda imzamda mevcuttur. Kv'ne gelirsek onunda tek yıldızı vardı oda Özgü'm :)

aşkı memnu ne alaka ya vadi paso geçiyodu o dediğin diziyi eski vadiyi söylemiyom bile o konulara girme zararlı çıkan sen olursun almila :D vadi kadar izlenen bir dizi yok 10 yıl önce de 10 yıl sonra da durum bu

- - - Ekleme - - -

Arkadaslar bu konunun Aski Memnu ve KVP karistirmayla alakasi yok, lütfen konuyu dagitmayalim ve güncel yayinlanan diziler hakkinda konusalim.

bakarız :kiki:

aşkı memnu ne alaka ya vadi paso geçiyodu o dediğin diziyi eski vadiyi söylemiyom bile o konulara girme zararlı çıkan sen olursun almila :D vadi kadar izlenen bir dizi yok 10 yıl önce de 10 yıl sonra da durum bu

- - - Ekleme - - -

bakarız :kiki:

Bakarız yok takas, İntikam yayınlanıyor bu sezon Aşk-ı Memnu değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...