Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya arkadaş....imza yı falan niye toplıyonuz....aksiyon sahnelerini beğenmedik ....başka yönetmen getirin mi diyeceniz....istatistiklere bakın....türkiyede yönetmen değişimi sadece reytinge bağlı olarak yapılır....reytinglerde güzelse eğer sorun yok demektir...[v]

Durum cok abartildi.. Ben 183.Bölümde ki cekime dair düsüncelerimi dile getirdim.. Burada imzalik bir durum yoktu.. Bunu da sinirli bir sekilde degil, üzüldügüm icin yazdim. Kurtlar Vadisi'ni nasil daha iyi yapariz diye, yapilan elestiriler bunlar.. Kötülemekle hic bir ahlakasi yoktur. Pana Film forumunda yapardim yorumlarimi ama forum maalesef aktif degil. Burda yazmak istedim, fakat durum imzaya kadar gitti..

Anlaşılan burdan imzalayan olmayacak. Ben kurtlarvadisiforumu na gidip yazıyım. Millet kendi facebook sayfalarında paylaşır.

Onur Tan gitse yerine bence Alican Güneşi Beklerken geçer

- - - Ekleme - - -

Arkadaşlar başınız belaya girmesin fena gaza geldiniz kimse tutamıyor sizi

Ya. Tamam imzalamayın. Burada 3 kişi imzalamasa bi şey olmaz.

ya bu diziyi 40 milyon küsur insan....köylerde atlarla eşekleri hatta çoluk çocuk torun torbayı kat ...bi türkiye izliyo...koskoca vadinin yönetmeni bi kaş imza ile indirilirmi koltuktan....hem belki başka sebepler vardır bilmediğimiz....zaman kısıtlıdır..bütçe kısıtlıdır falan..:tıkla:

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar gaza gelmeyin...bilip bilmeden farklı şeyler yapmayın...:tıkla:

Ya bi işe yarayacağını zannetmiyorum ama en azından çabalamış oluruz.