Nil Erkoçlar'a Ölüm Tehdidi!

yaptığı normal bişey değil tabi ki tepki alacak
ben öyle saçma şeyleri bilmem hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanmakmış yok daha neler

Kime ne insanların düşüncesinden dindarlarsa kendilerine dindar olsunlar zaten Rüzgar bunun cezasını öbür dünyada verecek kime ne erkek olmuşsa.

Kime ne insanların düşüncesinden dindarlarsa kendilerine dindar olsunlar zaten Rüzgar bunun cezasını öbür dünyada verecek kime ne erkek olmuşsa.

aynen dindar adam bu yaptıklarının günah olduğunu da bilir Allah bilir ama o nilmidir rüzgarmıdır nedir onun nereye gideceği belli zaten Allah ıslah etsin

Arkadaşlar Nili de Allah yarattı :) Herkesin nereye gideceğine de O karar verir. Nilin nereye gideceği belli değildir. Çünkü Allah bilir. :)
Erkekmiş işte, hayatı boyunca erkek gibi hissedip, bir erkekle sevişmek ne kadar da iğrenç olurdu değil mi kendi adına? Empati kurun: karşınızda kocanız... İster miydiniz öyle bir şey? :)
Asıl sorulacak soru bu değil. Asıl sorulacak soru bu tür bozukluklara ne sebep oluyor acaba? Ya da nasıl önlenilir?

Kimsenin gideceği yer belli değildir arkadaşlar bu yaptığı çok günah ama öyle bir sevap işlemiştir ki belki cennetle ödüllendirelecektir.

Belki de bu yaptığı şey için çok pişman olacak tövbe edecek Allah da tövbesini kabul edecektir.

yaptığı normal bişey değil tabi ki tepki alacak
ben öyle saçma şeyleri bilmem hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanmakmış yok daha neler

Yok daha neler diyorsun ama var yani bu insanlar.
Bisexüelliği hadi bir kenara bırakalım da sadece şunu sormak istiyorum Rüzgar'ın durumuyla alakalı hangi insan her şey yolunda giderken, bu kadar güzel de bir kadınken böylesine bir toplumda, inanılmaz zor bir yola girmeyi tercih eder? Akla mantığa sığar mı, rahat olanı yaşamak varken böyle zor bir işe kalkışmak.
Demek ki artık katlanamamış ve değiştirmiş. Neden bu gerçeği göremiyorsunuz bunu anlayamıyorum ben de.

İnsanların kafasında "gündeme gelmek için yaptı" gibi bir düşünce haliyle doğmuştur. Fakat asıl ince ayrıntılara indiğimizde daha farklı şeylerin olduğunu görmüş oluyoruz. Keşke olduğu gibi yaşasaydı da, böyle şeyler için gündeme gelmeseydi. :)

Escinselliğin aslında dinde neden yasak oldugunu bi araştirin.Müslümanlıkt Hz.Muhammed zamanında onlara "ne demiş" "onlar hakkındaki" düşüncülerini" bi araştırın ondan sonra eşcinselliğe biseksüelliğe karşı durun.Ecinsel olan bir kimse Allah'a olan inancını kaybetmiyor değil mi? Hetero bi insan sex zamanından Allah'tan uzaklaşıyor mu? (Tövbe) "Allah yoktur bellime kuvvet" mi diyor? Yatak aktiviteleri başka birşeydir "inanç sistemi" başkadır. Aşin artık cinsel kimliğiniz.Kimbilir kimler eşcinseldir kabul etmek istemezdir.Böyle yapılan evliliklerde bir tondur.Eşcinsellik duygunu verende Allah'tır hetero duygusunu verende Allah'tır.Belki onun bu dünyadaki sınavıda bu kimliğidir.Kadere ve Allah'a inanan bir insan şunuda unutmasın.Belki bu kızın kaderinde geri kalan hayatını erkek olarak geçirmek vardi.Allah'ın yazdiği bi kaderdir? Nerden biliyorsun.

Escinselliğin aslında dinde neden yasak oldugunu bi araştirin.Müslümanlıkt Hz.Muhammed zamanında onlara "ne demiş" "onlar hakkındaki" düşüncülerini" bi araştırın ondan sonra eşcinselliğe biseksüelliğe karşı durun.Ecinsel olan bir kimse Allah'a olan inancını kaybetmiyor değil mi? Hetero bi insan sex zamanından Allah'tan uzaklaşıyor mu? (Tövbe) "Allah yoktur bellime kuvvet" mi diyor? Yatak aktiviteleri başka birşeydir "inanç sistemi" başkadır. Aşin artık cinsel kimliğiniz.Kimbilir kimler eşcinseldir kabul etmek istemezdir.Böyle yapılan evliliklerde bir tondur.Eşcinsellik duygunu verende Allah'tır hetero duygusunu verende Allah'tır.Belki onun bu dünyadaki sınavıda bu kimliğidir.Kadere ve Allah'a inanan bir insan şunuda unutmasın.Belki bu kızın kaderinde geri kalan hayatını erkek olarak geçirmek vardi.Allah'ın yazdiği bi kaderdir? Nerden biliyorsun.

İnsanların kendi gibi olmayanları bilmeden, etmeden yargılamaları ne kötü değil mi? İnsanlar ya heterodur ya değildir, ya eşcinseldir ya değildir, ya bisexüeldir ya değildir, ya transtır ya değildir. Sonuçta bu tamamen kişiye ait ve başka kimseyi hiç ama hiç ilgilendirmeyecek bir özellik. Dediklerine katılıyorum.