Yazın Parmak Arası Terlik Giyer misiniz?

Anketleri epey bi boşladın :D Editörlük yaramadı sana :T:

hayatta giymem terlite giymem yazın da çorap ayakkabı

çorapsız dışarı çıkmam ayakkabısız dışarı çıkmam sadece denize gidersek orda terlik giyerim :D

- - - Ekleme - - -

biz öyle alıştık öyle büyüdük böyle de gider :D parmak arası giyenlere gıcık oluyom biraz :D

çorapsız dışarı çıkmam ayakkabısız dışarı çıkmam sadece denize gidersek orda terlik giyerim :D

- - - Ekleme - - -

biz öyle alıştık öyle büyüdük böyle de gider :D parmak arası giyenlere gıcık oluyom biraz :D
Denize giderkende kundurayla gitseydin takas :)

kundura giymiyom ki spor ayakkabı :D okuldayken kundura giyiyodum artık hiç giymiyom :D her an herşeye hazır olmak lazım yolda 3-5 çakal elinde bıçakla seni kıstırdı diyelim terlik olsa kaçamazsın kundura olsa kaçamazsın ama spor ayakkabıyla kaçırsın mesela :D

Ya çoraplarını dizlerine kadar çekip gezenlere ne demeli plajda :D

- - - Ekleme - - -

kundura giymiyom ki spor ayakkabı :D okuldayken kundura giyiyodum artık hiç giymiyom :D her an herşeye hazır olmak lazım yolda 3-5 çakal elinde bıçakla seni kıstırdı diyelim terlik olsa kaçamazsın kundura olsa kaçamazsın ama spor ayakkabıyla kaçırsın mesela :D
Erkekliğin % 90'ı kaçmaktır doğru :D

AGA TATİL YERİNDE TERLİK İYİ OLUR YAZIN BİRDE RAHAT OLCAN HERKES TERLİKLE GEZER ZATEN :d
TAKAS AGA KACMAYI SANA YAKISTIRAMADIM KORKAKMISIN OLM ?

- - - Ekleme - - -

TAKAS AGA ÖYLE BİR OLAYA GİRİYOR Kİ GÖRENDE TATİL DE DEĞİL MAFYALARIN İPİN KOPUGUN İÇİNDE OLDUGUNU SANIR
COK VADİ İZLEMEKTEN Mİ YAZIYON AGA :D

lan olm örnek verdim kimseden kaçtığım falan yok örnek o ben kaçacam diye spor ayakkabı giymiyom öyle rahat ederim :D

- - - Ekleme - - -

aga senin uykun gelmiş yat sen ne diyon ya :kiki: bi örnek verdik adamın dediklerine bak :D

AGA TATİL YERİNDE TERLİK İYİ OLUR YAZIN BİRDE RAHAT OLCAN HERKES TERLİKLE GEZER ZATEN :d
TAKAS AGA KACMAYI SANA YAKISTIRAMADIM KORKAKMISIN OLM ?

- - - Ekleme - - -

TAKAS AGA ÖYLE BİR OLAYA GİRİYOR Kİ GÖRENDE TATİL DE DEĞİL MAFYALARIN İPİN KOPUGUN İÇİNDE OLDUGUNU SANIR
COK VADİ İZLEMEKTEN Mİ YAZIYON AGA :D
:D Vadi etkisi kaçınılmaz :D