Yeni Moderatörümüz: hayret bi şey

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
https://fav10.net/f70/2013-subat-yonetici-ve-editor-degerlendirme-anketleri-acildi-181512/ konusunda yönetici ve editörleri değerlendirme konusunda anketler açmıştık ve bu konuda yeni moderatör alımı olabileceğinden bahsetmiştim.

Yeni moderatörümüz editörlük görevini başarıyla sürdürmekte olan @hayret bi şey oldu. Sizlerin de %80 gibi önemli bir oranda moderatörlük yolunda güvenini sağlayan arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum.
@hayret bi şey'in yanı sıra bir diğer yeni moderatör ise eski süper moderatörümüz @BesaleT oldu. Arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum ve kendisini en kısa zamanda tekrar süper moderatör olarak görmeyi temenni ediyorum.

hayret bişey en favorimdi onun adına sevindim ama BesaleT adına çok ama çok üzüldüm böyle birşey beklemiyordum şok oldum.
Hem Orçun hem BesaleT bugünkü gelişmeler beni üzdü. :(

Hayırlı olsun. Yeni Moderatörümüz 'hayret bi şey'e görevinde başarılar dilerim. :)

Hayrettin tebrik ederim bunu sonuna kadar hakediyordun :) Çağlar neden geri plana düştü anlamadım gayet başarılıydı oysa ki :)

Değerlendirmeye geçeyim; hayret bi şey favorimdi, çok iyi bir performans sergiliyordu. BesaleT'e ise üzüldüm, son zamanlarda düşmüştü. Her neyse hayırlısı olsun. :)

Tebrikler @hayret bi şey ve @BesaleT.

Bundan sonra yapacaginiz emekler ile tekrar veya daha da yükseleceginizden eminim.

Tebrikler Hayrettin. Görevinde Başarılar. :)

Besalet`in mod olması iyi olmadı. :( Umarım tekrar süper mod olur. :)

Orçun`u da tekrar mod görmek dileğiyle. :)

besalete yeşil yakışmamış admine söylim de beni sarı kırmızı yapsım takas aha böyle :kiki: