8 Şubat 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Böyle Bitmesin (TRT 1)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Aga reklam politikasıyla ilgisi yok. Dün reklam politikası iyidi Dila'nın. Çok sık reklam vermedi zaten. Sorun dizinin kendisinde...

Haci sorun var az cok haklisin senarstlerin kurgu zayif.am m huzrnda senaryo kotu yerdenyere vuruyolardi hatta.
Ama ab de fark atiyor ..arka bile gecms bu hfta bir is bar

- - - Ekleme - - -

Aga reklam politikasıyla ilgisi yok. Dün reklam politikası iyidi Dila'nın. Çok sık reklam vermedi zaten. Sorun dizinin kendisinde...

Haci sorun var az cok haklisin senarstlerin kurgu zayif.am m huzrnda senaryo kotu yerdenyere vuruyolardi hatta.

Kim Milyoner olmak ister ucmus , Huzur sokagi total de Dila Hanimla ayni ve AB de 2.Siraya oturmus özeti bile Dilayi gecmis Helal olsun dogrusu Tebrikler ... Atv yide tebrik ediyorum Pazartesi Sali Persembe ve Cumayi kapti ...

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Dün izledim Huzurun Senaryosu baya düzelmis yine ilk bölümlerdeki canlilik vardi... Dila hanima reklam aralarnda baktm sanki Dila Dizisinin masumiyeti gitmisdi ...

Bu reytinglerdeki sacmaligi anlamiyorum... Sbt ve Tns ölcümlerde dağlar kadar fark var.. Kanalar hangisini ciddiye aliyor acaba

Kim Milyoner olmak ister ucmus , Huzur sokagi total de Dila Hanimla ayni ve AB de 2.Siraya oturmus özeti bile Dilayi gecmis Helal olsun dogrusu Tebrikler ... Atv yide tebrik ediyorum Pazartesi Sali Persembe ve Cumayi kapti ...

- - - Ekleme - - -

Dün izledim Huzurun Senaryosu baya düzelmis yine ilk bölümlerdeki canlilik vardi... Dila hanima reklam aralarnda baktm sanki Dila Dizisinin masumiyeti gitmisdi ...

Atv her günü kapmış maşallah sana göre. :F Kanal D ve Star uzayda o zaman. :F

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Dila'nın kurgusu dediğin gibi çok kötü. Ayrıca dizi kalitesiz görünüyor. Biraz daha modernleşmeli. Senaryoyu da biraz toparlamalılar...

Offf huzur bile dilayi geciyor pes dogrusu.hic onemli oyuncusuda uok!!!
Bu ab dekiler agali beyli dizileri sevmiyo saniri.m
lord azer fatma bole oldugu icin dusmus okabilir mi ki..
Dizide dialoglar da is yok sahne grcsleri nerdeyse her bolum sacmalik..
Olaylar hizli gelisiyor..bazi olaylar yok olup gidiyor.hep bundan ab si bole ya.
Bu diziye harika senaryo yazilsa ucar ama is yok

Kmoi abde tarih yazmış 30 share almış rekorları darmadağın etmiş helal olsun helal

Offf huzur bile dilayi geciyor pes dogrusu.hic onemli oyuncusuda uok!!!
Bu ab dekiler agali beyli dizileri sevmiyo saniri.m
lord azer fatma bole oldugu icin dusmus okabilir mi ki..
Dizide dialoglar da is yok sahne grcsleri nerdeyse her bolum sacmalik..
Olaylar hizli gelisiyor..bazi olaylar yok olup gidiyor.hep bundan ab si bole ya.
Bu diziye harika senaryo yazilsa ucar ama is yok

1.si senaryo bozuldu. Sürekli bir olay yaratmaya çalışıyorlar ama saçmalıyorlar.

2.si kurgu çok sayıf. Olaylar ordan oraya atlıyor. Bağlantı yok...

3.sü müzikler değişmiş sanki. En azından ilk bölümlerdeki gibi değil. Daha modernize edilmeli.

Haliyle dizinin kalitesi düşüyor.

Hanımın Çiftliği gibi bir diziyi yapmış Gold Film neden Dila Hanım'da bu kadar özensiz davranıyor anlamıyorum...

Peki Total mi yoksa Ab mi daha önemli ?

İkisi de önemli A/B'nin biraz daha önemli olduğu söylenir fakat totali iyi olmadıktan sonra sadece A/B'si iyi olan diziler de anca gece kuşağında tutunabilir İşler Güçler, Behzat Ç, Bir Erkek Bir Kadın gibi... Yani ikisi de iyi olacak ama A/B'nin önemi biraz daha fazla...

1.si senaryo bozuldu. Sürekli bir olay yaratmaya çalışıyorlar ama saçmalıyorlar.

2.si kurgu çok sayıf. Olaylar ordan oraya atlıyor. Bağlantı yok...

3.sü müzikler değişmiş sanki. En azından ilk bölümlerdeki gibi değil. Daha modernize edilmeli.

Haliyle dizinin kalitesi düşüyor.

Hanımın Çiftliği gibi bir diziyi yapmış Gold Film neden Dila Hanım'da bu kadar özensiz davranıyor anlamıyorum...
Aynen yemminle ozenmiyorlar sahnelere cekimlere.frgmn tv de zorunan cikyo 1 fragman vrriuolar koca hfta
orjnal mzkleri epeydr calmiyo dgru riza dilada ozellikle.
Ama yeni heycan muzikleri guzel.
Dizide cok kotu var.iyi olanlar bile iyice uctu
kimse kotulujte sinir tanimiyor..
Kopukluk var dogri diyorsunnn off ab cok kotu en az 6 olmali

Ha sunuda belirtmek lazım 2500 kisinin izledikleri dizilerin kaderini belirliyor... Bu 2500 kisi ayni diziyi sevip ayni diZiyi sevmemeyebilir... Reyting ölcümünü bastan beri sacma buluyorum..

Offf bu ab retngleri bole olursa ne olur beylerrr bilgili kisiler dikanin?

Böyle devam ederse bir tehlike yok bence gayet iyi durumu. :)

- - - Ekleme - - -

Ha sunuda belirtmek lazım 2500 kisinin izledikleri dizilerin kaderini belirliyor... Bu 2500 kisi ayni diziyi sevip ayni diZiyi sevmemeyebilir... Reyting ölcümünü bastan beri sacma buluyorum..

Bu 2500 kişiyi Türkiye'yi temsil edecek şekilde seçmeye çalışıyorlar. Bu işler her yerde böyle yapılıyor. Milyonlarca kişiyle aynı anda ölçemeyeceklerinden temsil edecek küçük bir kesimle ölçmeye çalışıyorlar. Tabii en azından 20-30bin gibi bir rakama ulaşsa daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz...

Böyle devam ederse bir tehlike yok bence gayet iyi durumu. :)

- - - Ekleme - - -

Bu 2500 kişiyi Türkiye'yi temsil edecek şekilde seçmeye çalışıyorlar. Bu işler her yerde böyle yapılıyor. Milyonlarca kişiyle aynı anda ölçemeyeceklerinden temsil edecek küçük bir kesimle ölçmeye çalışıyorlar. Tabii en azından 20-30bin gibi bir rakama ulaşsa daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz...

Bence Sanal alemde hangi diziler ilgi görüyor hangi diziler'in takipcisi fazla hangi dizi daha fazla hit aliyor... Ona baksınlar... 70 milyonluk ülkemizin izledigi programlar 2500 kisinin elinde olmamalı....