"Fatih" Dizisi Başlarsa Medyapım Ve Show TV Eski Günlerine Dönebilir !

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Bu sezon hem Medyapım hemde Show TV medyanın iki başarısız isimlerinin başında geliyor şüphesiz. Ancak iki medya kuruluşuda biraz düşünerek hareket ederse hem Show TV krizi daha çabuk atlatır, hemde zarara giren yapım şirketi Medyapım eski günlerine geri dönebilir.

Medyapım, "Fatih" dizisi için büyük bir plato kurdurmuş, bu şirkete milyonlara mal olmuştu ancak dizinin ertelenme kararının ardından yapım şirketi diziyi iptal ederek platoyu da Faruk Aksoy'un çekeceği filmler adına bir kenarda durdurulmasını istemişti. Plato hala yerinde ! Kanal da şu an dizi arayışı içinde ise... Eee ne duruyorsunuz? Hem gişede hem de TV'de izlenme rekorları kıran bu filmin devamını neden diziye dönüştürmüyorsunuz?

Show TV'nin erteleme kararı aldığı bu dizi yeniden başlatılma kararı alsa iki şirketinde durumunun toparlanacağına kesin gözüyle bakıyorum. Şu zamanda dizi tutturmanın zor olduğu bir dönemde Show TV tutmuş bir işi devam ettirmeli. Kısa zamanda, en geç yeni sezonda ekrana taşımalıdır.

almanya-da-fetih-1453-e-16-yas-siniri-geldi-2020754.Jpeg

dizi kolik

Show TV'de yayınlanmayacaktı en son. :)
Show TV ekonomik krizden dolayı erteleme kararı almıştı. Kanallarla görüştü Fatih Aksoy ama başarısız bir görüşme olmuştu. Hiçbiri olumlu yanıt vermemişti ve dizi iptal edilmişti. :)

Yeniden hazırlıklara başlarsa iki şirketinde işleri yoluna girebilir bana göre.

Son düzenleme:
Show TV ekonomik krizden dolayı erteleme kararı almıştı. Kanallarla görüştü Fatih Aksoy ama başarısız bir görüşme olmuştu. Hiçbiri olumlu yanıt vermemişti ve dizi iptal edilmişti. :)

Yeniden hazırlıklara başlarsa iki şirketinde işleri yoluna girebilir bana göre.
dizi kanal d de diyorlardı ama bu filmin dizi yayın hakkı show tv de değil mi?

Dizi Kanal D'de ekrana gelecek diye biliyorum bende..

Ben Kanal D'den olumlu yanıt alamadı diye biliyorum. :)

arkadaşlar dizinin yayın sahibi show tv.
Dizinin yayın sahibi Show TV mi bilmiyorum ama en son Show TV diziyi ertelediği için Medyapım başka kanallarla görüştü. Kimseden olumlu bir yanıt alamadığı için filmi Fox'ta yayınladı diye biliyorum. :)

Dizinin yayın sahibi Show TV mi bilmiyorum ama en son Show TV diziyi ertelediği için Medyapım başka kanallarla görüştü. Kimseden olumlu bir yanıt alamadığı için filmi Fox'ta yayınladı diye biliyorum. :)
bende show film yayın haklarını foxa sattı diye biliyorum :) ama bence bu dizi olursa tutmaz filmi öyle çok büyük reyting almadı çünkü ayrıca rafa kalkan 41 i de çekebilirler

Bence film gayet iyi oranlar almıştı. Bence film dizi olursa sezona damga vuran yapımlardan olabilir. Zaten kostüm ve plato hazır. Sadece kanalın harekete geçmesi lazım. :)

Bence film gayet iyi oranlar almıştı. Bence film dizi olursa sezona damga vuran yapımlardan olabilir. Zaten kostüm ve plato hazır. Sadece kanalın harekete geçmesi lazım. :)
serdar bu işi bırakmalı en kötü kriz yönetimini yapıyor olmaz 2010 da show da bir melekler korusun birde haftada bir acun vardı o zaman soner ayar türk malını (ezeli geçip ezelden daha çok kazandırmıştı) canlı parayı koydu kanalı batmaktan kurtardı yani show için pahalı yapımlara ihtiyaç yok sadece akıllı yöneticilere ihtiyacı var!

serdar bu işi bırakmalı en kötü kriz yönetimini yapıyor olmaz 2010 da show da bir melekler korusun birde haftada bir acun vardı o zaman soner ayar türk malını (ezeli geçip ezelden daha çok kazandırmıştı) canlı parayı koydu kanalı batmaktan kurtardı yani show için pahalı yapımlara ihtiyaç yok sadece akıllı yöneticilere ihtiyacı var!
Fatih dizisi için bence Medyapım Show TV'ye kolaylık saplar. Ödemeler konusunda ve diğer konularda. Ancak Serdar Çaloğlu'da bitiyor o iş. Biz gerisine karışamayız. Bu benim fikrim zaten. Fatih başlarsa Show TV reklam verenlerin bir anda gözüne girer. Krizide kısa sürede atlatır. Şu saatten sonra ne kadar dizi yaparsa yapsın hiç biri Fatih kadar izlenmez. :)

tutmaz nedense ilk kısmı iyi reyting aldı ama hemem söndü reytingleri baya düştü 2. kısımda

tutmaz nedense ilk kısmı iyi reyting aldı ama hemem söndü reytingleri baya düştü 2. kısımda

Fox TV reklam konusunda çok büyük bir hata yaptı. 20 dk. film 20 dk. reklam yayınladığı için 2. bölümde ratingler düştü. Dizi olunca reklam süreleri de düzene gireceği için ratingler ilk bölümdeki gibi olacaktır. :)

Filmin ikinci parçası bile çok düşmüştü. Ben sanmıyorum bu saatten sonra dizisinin çekileceğini. Çekilirse de boşa masraf etmiş olurlar iyice batarlar. :):)

Fatih dizisi için bence Medyapım Show TV'ye kolaylık saplar. Ödemeler konusunda ve diğer konularda. Ancak Serdar Çaloğlu'da bitiyor o iş. Biz gerisine karışamayız. Bu benim fikrim zaten. Fatih başlarsa Show TV reklam verenlerin bir anda gözüne girer. Krizide kısa sürede atlatır. Şu saatten sonra ne kadar dizi yaparsa yapsın hiç biri Fatih kadar izlenmez. :)
peki sana basit bir örnek ezel atv ye gittiğinde show türk malını sürdü böyle bir dizinin ezeli geçeceğini düşünüyormuydun ama ezelin 10 da 1 masrafı olan türk malı 10-11 rating alıp ezeli geçti bence milyonlar verip tarihi bir dizi çekeceklerine güzel bir sit-com yapılabilir hem maliyeti düşük olur...

peki sana basit bir örnek ezel atv ye gittiğinde show türk malını sürdü böyle bir dizinin ezeli geçeceğini düşünüyormuydun ama ezelin 10 da 1 masrafı olan türk malı 10-11 rating alıp ezeli geçti bence milyonlar verip tarihi bir dizi çekeceklerine güzel bir sit-com yapılabilir hem maliyeti düşük olur...
O dönem Acun Ilıcalı vardı. Acun Ilıcalı'nın programlarının reklam aralarında tanıtırsan belli bir kitle edinir zaten. Şu an Pis Yedili var. Onun reklam aralarında tanıtsa kaç rating alacak ki?