İntikam izleyenler Acun izlemez Acun izleyenler İntikam'a bakabilirişte bu hesaba şapka çıkarırlır )))))) sanki acunla intikamı izleyenler bire bir aynı kitle öyle olsaydı geçen hafta intikam yoklugunda acun kurtları geçmesi lazımdı ))))
İntikam izleyenler Acun izlemez Acun izleyenler İntikam'a bakabilirişte bu hesaba şapka çıkarırlır )))))) sanki acunla intikamı izleyenler bire bir aynı kitle öyle olsaydı geçen hafta intikam yoklugunda acun kurtları geçmesi lazımdı ))))
Beyazsoy Aynştaynlığa gerek yok. Şaka yaptım herhalde. " " smile`ını da onun için koydum.işte bu hesaba şapka çıkarırlır )))))) sanki acunla intikamı izleyenler bire bir aynı kitle öyle olsaydı geçen hafta intikam yoklugunda acun kurtları geçmesi lazımdı ))))
Aynştayn dedected.Nereden biliyorsun suan YST izleyenlerin Intikam izleyecegini?
bu yoruma anca şapka çıkarılır...[sm=s15.gif]işte bu hesaba şapka çıkarırlır )))))) sanki acunla intikamı izleyenler bire bir aynı kitle öyle olsaydı geçen hafta intikam yoklugunda acun kurtları geçmesi lazımdı ))))
bu maskeli muhabbeti baya bi gideceğe benziyor.....
Parlamaya gerek yok gözümü kamaştıryorsun ZKFO reytingi düşer ne demek yahu TRT ve SBT'den bahsediyoruz.Adamlar SBT'ye güveniyor neden reytinglerini düşürsünler? Zaten teoriden öteye geçemez.büyüh ihtimal diyoruz yani bu bir teori senin demene gerek kalmadan ben bunun nteori oldugunu söylüyorum.
intikam daha baslamamasına ragmen super su ahmet ölene ka senaryo bölum gidecek devamlılık gelince bu reyting özet reytingi olur
Baştan söyleyeyim İntikam bu aralıkta reklamdı, reytingleri görüp heyecanlanmaya gerek yok.
bardon bende resimler gözükmüyor tek smile şaka yapan tek sen varsın sanırım )))
Beyazsoy Aynştaynlığa gerek yok. Şaka yaptım herhalde. " " smile`ını da onun için koydum.
- - - Ekleme - - -
Aynştayn dedected.
Polat nasıl düzelcek ya
Eniştem reklam arasında Vadiyi açtı, maskeli ortalığı dağıttı, yiğenim yüzündekinden dolayı maskeliyi kukla sandı, kanal değiştirince ağlıyor yeminle.