Show Deniz Yıldızı - Dizi Yorumları

Deniz Yıldızı 732.Bölüm Özeti (03.01.2013)

Ozan tehdidi de işe yaramayınca, Zerrin Banu’nun kapısına kadar gelmiştir. Ortalığı karıştırmak isteyen Zerrin, bu amacında başarılı olabilecek midir? Hemşire Demet, bebeğin Banu’ya geri verilmesi için elinden geleni yapmaya karar vermiştir. Acaba bebeğin şimdiki ailesi, bunu kabul edecek midir? Gizem, Handan’ın yalan söylediğini öğrenmiştir. Bakalım Handan, Gizem’in öfkesinden kurtulabilecek midir? Sarp, Elif’i etkilemeye çalışırken herkese rezil olmuştur. İntikamının tadını çıkaran Elif’in bir sonraki adımı acaba ne olacaktır?
 
Bugünkü bölüm için yorumum, "süperdi be süper..." Melih Gizem'e postayı koydu, Gizem için üzüldüm ama Melih'in bu hamlesini de taktir ettim. Elif & Sarp cephesi de süperdi. Elif'te Sarp'a postayı koydu. Bakalım Sarp ne yapacak? Ve en etkilendiğim sahneler... Volkan bıçaklanırken Kaan'ın onu bulup hemen hastaneye yetiştirmesi. Ve günün bombası Banu'nun ailesine Can ile ilişkilerinin olduğunu açıklaması ve bunun üzerine Can'ın annesinin eve gelip Banu'ya hakaret etmesi tam o sırada Volkan'ın vurulduğu haberinin gelmesi inanılmaz bir sahneydi. Çok beğendim çook.
 
734. Bölüm Özeti

Sarp Elif’in gönlünü kazanmak için evde ona romantik bir sürpriz hazırlar. Peki Sarp günün sonunda amacına ulaşabilecek midir? Gizem Melih’e kendini affettirebilmek için onun her istediğini yapmayı kabul etmiştir. İkili buluşup gözlemeciye giderler. Acaba Gizem’i burada nasıl bir sürpriz beklemektedir? Demet Cihan’ın öz annesinin hala hayatta olduğunu öğrenince deliye döner ve Levent’ten Demet’i ne pahasına olursa olsun susturmasını ister. Bakalım Levent bu durum karşısında ne yapacaktır? Volkan hala gözlerini açmamıştır, Suna ve tüm aile perişan bir haldedir. Bahri ise Volkan’ın durumunda bir terslik olduğunu düşünmeye başlamıştır. Peki günün sonunda gecekondu ahalisini nasıl bir sürpriz beklemektedir?
 
Demet Banu'nun bebeğini çalan hemşire. Levent ile işbirliği yapıp bebeği Berna'ya vermişlerdi geçen sezon. Ama o olayın aslı şimdi ortaya çıktı. Demet bebeği Berna'ya değilde Levent'e vermiş ama Levent'e yalan söyledi, bebeğin annesiz olduğunu söyledi Levent'de ve Banu'nun bebeğini alıp ablasına evlatlık verdi. Demet bebeği Levent'e verince sürekli başına kötü olaylar gelmiş, babası ölmüş, ablası boşanmış, şimdide annesi hasta komada yatıyor ve pişman oldu bebeği Banu'dan yani öz annesinden ayırdığı için vicdan azabı duyuyor ve vicdanını rahatlatmak içinde bebeği bulup Banu'ya verecek. Ama Levent buna izin vermiyo.
 
Yeni maceralarıyla 14 Ocak'ta dönüyorlar!

 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Deniz Yıldızı 735.Bölüm Özeti (15.01.2013)

Volkan’ın hayatta kalabilmesi için acil kana ihtiyacı vardır. Tüm aile dört koldan kan aramaya başlarlar. Acaba günün sonunda aranan kan bulunacak mıdır? Özlem’in Cihan’ı kaybetmeye tahammülü yoktur, Levent’ten Demet’i zehirlemesini ister. Peki Levent kimseye yakalanmadan gereken zehiri hastaneden çalabilecek midir? Melih hala Gizem’i affetmemiştir, bu sefer de ondan okulda herkesin içinde Fener formasıyla dolaşmasını ister. Bakalım cimbomlu olan Gizem Melih’in bu isteğini kabul edecek midir? Sarp Elif’i etkileyebilmek için yeni bir sürpriz planlar, onu arabayla Eymir’e balık yemeye götürecektir. Peki Elif Sarp’ın bu sürprizine nasıl bir tepki verecektir?
 
Deniz Yıldızı 736.Bölüm Özeti (16.01.2013)

Bahri Türkoğlu ailesini karşısına alır ve Volkan’ın bir ameliyat daha olması gerektiğini yoksa bacaklarının bir daha tutmayabileceğini anlatır. Fakat bu operasyon pahalıdır, peki Türkoğlu ailesi ameliyat için gereken parayı bulabilecek midir? Levent Demet’i zehirlemeye kararlıdır, sözde konuşmak için onu kafeye çağırır. Bakalım günün sonunda Levent amacına ulaşacak mıdır? Melih bu sefer de Gizem’i şehir dışında bir ahıra götürür ve koyunlardan süt sağmasını ister. Kendini Melih’e affettirmek isteyen Gizem acaba Melih’in bu isteğini yerine getirecek midir? Sarp’ın iyice Doğa’ya ayar olduğunu fark eden Pelin’le Elif Doğa’yı da yanlarına alıp Sarp’a karşı yeni bir plan yaparlar. Peki Elif Sarp’ı tuzağa düşürmeyi başarabilecek midir?
 
Deniz Yıldızı 737.Bölüm Özeti (17.01.2013)

Levent önceki gün Demet’i zehirlemeyi başaramayınca başka bir plan yapar, bu sefer onu eve davet edecek ve içeceğine zehir koyacaktır. Peki Levent bu sefer amacına ulaşabilecek midir? Bahri Volkan’ın ameliyat parasını karşılamak istemiş fakat İkbal’in bankadaki parayı Mustafa’ya verdiğini öğrenmiştir. Bakalım İkbal bu gerçeği Türkoğlu ailesine açıklayabilecek midir? Melih Gizem için yeni bir sürpriz hazırlamıştır, ondan kendisi için birkaç paket almasını ister. Acaba günün sonunda Gizem’i nasıl bir sürpriz beklemektedir? Sarp Elif’le yaşadıklarından çok etkilenmiştir, Celal’in aldığı Amerika biletlerini hatırlar ve Elif’e beraber gitmeyi teklif etmeye karar verir. Peki Elif bu teklife ne cevap verecektir?
 
Şu Elif'in Sarp'a oyun oynamaları sıktı artık gerçekten. Şunların boş sahnelerini yazacaklarına dizinin asıl ana karakterlerini unutuyorlar; Özgür, Mehveş, Ozan, Pelin... Umarım bugün görürürüz bunları

- - - Ekleme - - -

Yok artık, zehiri Levent'in ablası içiyor. Oley be oleey :X
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Banu bebeğinin yaşadığını öğrendi işte budur!!! Dizi şimdi başlıyor işte. Melih ve Gizem tekrar barışmışken yine ayrılırlar kesin. :( Çok güzel bölümler bekliyor bizi çook :X
 
Deniz Yıldızı 738.Bölüm Özeti (18.01.2013)

Levent Demet’i öldürmeyi başaramayınca Özlem Cihan’ı da alıp gitmeye karar verir. Acaba Levent ablasının gitmesini engelleyebilecek midir? Sonunda Sabiha Can’ın teklif ettiği parayı almayı kabul etmiştir, artık Volkan ameliyat olabilecektir. Bakalım ameliyat beklendiği gibi başarılı geçecek midir? Elif takma ismiyle internetten Kaan’la yazışmakta ve Kaan’ın kendisiyle ilgili hislerini öğrendikçe kendini daha kötü hissetmektedir. Peki günün ilerleyen saatlerinde Sarp’la buluşan Elif’i acaba nasıl bir sürpriz beklemektedir? Gizem yine Melih meselesi üzerinden Handan’la kavga eder ve kapıyı çarpıp çıkar, aklında evinden ayrılıp Melih’in yanına taşınmak vardır. Peki bu planını Melih’e söyleyecek midir?