ne hakkın var ki etmiyon
Arkamdan saydirdigin laflari dusun ne haklarin oldugunu aninda ogrenirsin..
ne hakkın var ki etmiyon
20:45 - 21:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.07 , 2) ATV: 6.57 , 3) STAR: 5.1 , 4) TRT1: 4.56 , 5) SMNYL TV: 2.9
ne o aga ya...seferberlik mi çıktı askere gitmeden...bir yere gitmek yok...burdayık...bu perşembe ve her perşembe....zaten her ihtimale karşı hakkımızı helal ederek giriyoz foruma dosta düşmana karşı...bu ceza puanı ne..1 ceza 1 puan mı oluyor...:cloud:yok aga 9 puan olmuş yapacak bişey yok ceza almamak için herşeyi yapıyom ama. hakkınızı helal edin arkadaşlar
Arkamdan saydirdigin laflari dusun ne haklarin oldugunu aninda ogrenirsin..![]()
öbgz nin de artık pili bitmiş :=)
öbgz bu kadar reklam koymasa şimdi 10 reytingi geçmişti 10 dakka reklam 10 dakka dizi izliyoruz)
- - - Ekleme - - -
owww beni kışkırtıyorsun nestro)))
Umarim tns'de de koyar..![]()
Arkamdan saydirdigin laflari dusun ne haklarin oldugunu aninda ogrenirsin..![]()
Ben şarkıcıların hiçbirini sevmem...Mehmet Sıla'ya kötü dersen bozuşuruz ben beğenerek koydum![]()
Kardeş ceza almaya perşembe sensiz olmuyo
Biü deki müzik ağlattı [X(]
Bu geceki sonuçlar için SBT'ye hiç bakmayın. SBT 20 Dakika izlemiyor. Tekrarları bile SBT'de daha düşük aldı genellikle.![]()
her türlü koyar bence
öbgz bu hafife alanlar şaşırıyor ama 3 yıllık şmpiyon)
karşılıklı düşün