3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İntikam 2.tekrarı bitti...

türkiyede 3sezondan ve 100 bölümden fazla sürüp de akliteli olan dizi yoktur aksine örnek yoktur :D

kan vahşet hayvani davranışlardır bu tarz sahneleri bolca olduğu çakma rambo izlemek izlettirmek günahların en büyüğüdür :))

- - - Ekleme - - -

iyi geceler yakup :))

Vayy destere günahı sevabı iyi biliyosan milletin oralarını buralarnı açan-her bölümde öpüşen-insanlara kötü örnek olan bir bereni izlemek sevap oluyoda polatın gerçekleri yansıtması günah oluyo dicek başka bişey bulamıyorum.Benim uykum geldi artık yarın ak koyun kara koyun çıkar ortaya vadi bereni 2 ye katlayınca artık naaparsınız bilmem.

- - - Ekleme - - -

Ah takas ah sabredemin 3 saat daha banlandın neyse merak etme vadi berni yine ezdi:D

Vayy destere günahı sevabı iyi biliyosan milletin oralarını buralarnı açan-her bölümde öpüşen-insanlara kötü örnek olan bir bereni izlemek sevap oluyoda polatın gerçekleri yansıtması günah oluyo dicek başka bişey bulamıyorum.Benim uykum geldi artık yarın ak koyun kara koyun çıkar ortaya vadi bereni 2 ye katlayınca artık naaparsınız bilmem.

- - - Ekleme - - -

Ah takas ah sabredemin 3 saat daha banlandın neyse merak etme vadi berni yine ezdi:D

takas baktı ki tahminleri tutmıyacak kaçtı hemen bir öpğrenemediniz :d

türkiyede 3sezondan ve 100 bölümden fazla sürüp de akliteli olan dizi yoktur aksine örnek yoktur :D

hıhı kaliteden haberiniz olmadığı için
TAM 10 YIL ÖNCE BUGÜN EFSANEVİ OLUCAK BİR DİZİ BAŞLADI....
VE BUGÜN 10. YILINDA HALA REKOR KIRIYO HAKLISIN HİÇ BİR ÖRNEK YOK VADİNİN DIŞINDA 😀d

- - - Ekleme - - -

kaçma reco intikamın vadiyi kevgire çevirdiği güne biraz daha şahitlik yap :))

sizin için yatmak uyumak kolay, beren destanına şahit olmak zor bir olay :))

hıhı kaliteden haberiniz olmadığı için
TAM 10 YIL ÖNCE BUGÜN EFSANEVİ OLUCAK BİR DİZİ BAŞLADI....
VE BUGÜN 10. YILINDA HALA REKOR KIRIYO HAKLISIN HİÇ BİR ÖRNEK YOK VADİNİN DIŞINDA 😀d

son 4 yılı ve intikamla birlikte 5. yılı pestile dönen çakma rambo efsanesi iyi biliriz :))

kaçma reco intikamın vadiyi kevgire çevirdiği güne biraz daha şahitlik yap :))

sizin için yatmak uyumak kolay, beren destanına şahit olmak zor bir olay :))

sen bunu sabaha kadar kutla destere saz arkadaşların emre forumdash ve yakupla
ben yatıcam şahitliğe gelince vadi yine aynı oranlarını almaya devam edicek :d

- - - Ekleme - - -

son 4 yılı ve intikamla birlikte 5. yılı pestile dönen çakma rambo efsanesi iyi biliriz :))

ah destere tutturmuş bi 4 sene gidiyosun habire görende bişey sancak neyse bare 4 5 mesaj daha yazim bugünü düz hesap 700 le kapatak :D

sen bunu sabaha kadar kutla destere saz arkadaşların emre forumdash ve yakupla
ben yatıcam şahitliğe gelince vadi yine aynı oranlarını almaya devam edicek :d

- - - Ekleme - - -

ah destere tutturmuş bi 4 sene gidiyosun habire görende bişey sancak neyse bare 4 5 mesaj daha yazim bugünü düz hesap 700 le kapatak :D

dahada bol mesaj yazman lazım malatyalıları temsilen forumdaki mesaj sayısına katkımız 1500 olmalı :))

kutlamayı birlikte yapalım diyorum beren gibi nadide bir bayanın szin efsaneyi ortadan kaldırması zoruna gitmesin bayanlar her zaman dünyaya güzellik ve kalite ve estetik getirmiştir :)

güzellik desen bernde var yetenek desen berende var kalite desen berende var bunların onda biri senin rambonda yok boşuna takılma polatın bırak kendi haline balayını yapsın çocuk :))

dahada bol mesaj yazman lazım malatyalıları temsilen forumdaki mesaj sayısına katkımız 1500 olmalı :))

kutlamayı birlikte yapalım diyorum beren gibi nadide bir bayanın szin efsaneyi ortadan kaldırması zoruna gitmesin bayanlar her zaman dünyaya güzellik ve kalite ve estetik getirmiştir :)

güzellik desen bernde var yetenek desen berende var kalite desen berende var bunların onda biri senin rambonda yok boşuna takılma polatın bırak kendi haline balayını yapsın çocuk :))
benim yerimede malatyayı sen temsil et berende ben böylr iyiyim beni kışkırtma destere :D

benim yerimede malatyayı sen temsil et berende ben böylr iyiyim beni kışkırtma destere :D

kışkırtmaya gelmeyeceğini biliyorum:))

öyle bir niyetimde yok:)

ama kışkırtmaya gelirsende bu senin hatan olur reco:) forumdaki en zor iş tartışmada sinirlerine hakim olma durumudur becerebilen forumun kralı olur :))

kışkırtmaya gelmeyeceğini biliyorum:))

öyle bir niyetimde yok:)

ama kışkırtmaya gelirsende bu senin hatan olur reco:) forumdaki en zor iş tartışmada sinirlerine hakim olma durumudur becerebilen forumun kralı olur :))
la son cümle aynı beni tarif etti yumrukla gösterdi resmen :d

sen yukarıda söylediğim rekorluk vadiyi kendi yorumlarına göre uyarladığın için hala sana göre yok ama türk halkına göre rekorluk tek dizi KURTLAR VADİSİ. :D

kalite diyorum kendini tekrar eden senaryoya sahip dizide kalite falan kalmaz isterse 30 reyting alsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...