3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya nasıl gelecek ben onu düşünüyorum süper yerde bitti. :D

intikamın özetini geçememişsiniz bu mağlubiyet size ömür boyu yeterli vadici arkadaşlarım :)))

Gözlük boyutlarını aştı kaç d oldu sayamadım intikam - bölümlerden başlamış galiba özet verdiğine göre :))))

Totalde çok yakın olacak vadinin özeti ile intikam hiç belli olmaz

Vadi başarılı gitmiş keza intikam tekrarıyla bile çok iyi oranlar almış her iki yapıma da tebrikler

Ben uyuyakalmışım ya. :D Neyse sonradan tekrarını izledim ve beğendim. :D Yarın İntikamın reytingleri +1 ekleyin öyle hesap edin. :D

hoşgeldin nestro vadici arkadaşlar forumu terketti mağlubiyetten sonra iyi ettin geldin bari iki laf ederiz :))
biz burdayız hoca...yanlış gözlük kullanıyon markası ne...15 leri 14 leri 13 leri vadi gördü intikam değil..kayıp şehirde anlıklarda yedilerdeydi..intikamın 1-2 üzeri fazla alabildi..oda yeni bölüm hatrına verdi sbt...haftaya özetli girmeye cesaret ederse kanal d vadinin yeni bölümle çakışçaklar... o zaman 5-6 lara sevinme yolcudur abbas olan kayıp şehirde o aralar alıyordu bir zamanlar..:aynen:

Hani bazi arkadaşlar Polati eziçez falan gibi laflar ediyordu:A Ne oldu şimdi? 3 aydir panik yapiyordunuz oçak gelsin oçak gelsin diye.. Hani geldide ne oldu şimdi?

ilk bölümü kastdetmişlerdir

gene tutmamıştırı tahminleri iki reyting şirketi arasında 3 reytinglik fark demek bu en fazlası geçen hafta totalde my sbt de 10.5 tns de 12.5 du a de kuzey bu hafta tns de 6.5 sbt de sayamadım fark çok yani total için şanslşları yok

- - - Ekleme - - -

kaydet kaydet ama yarın bu aranları aldıktan sonra senin ve sizin gibilerin hallerini çok merak edicem :d

ne demiş i8 dedim ee en fazla 10 olur en kötü 6 :d öle uçuk bir fark yok :d

Haftaya nasıl gelecek ben onu düşünüyorum süper yerde bitti. :D

Gözlük boyutlarını aştı kaç d oldu sayamadım intikam - bölümlerden başlamış galiba özet verdiğine göre :))))

tekrar aynı zamanda özet sayılır :)) yanlışlık yok west yani tekrar sizi geçti orayı kabul ettin de özetmi tekrarmı o laftanmı pürüz çıktı :)

Made İn Turkey VADİ=Türkiye
Made İn Dünya Karması=İntikam
Maçı Hükmen 3 0 Orjinal VADİ ekibi kazandı
ÇAKMA İntikamsa TDİKV(Türkiye Dizi İzleme Kurumu Vakfı) tarafından başkalarının dizilerini bize izlettirdiği için Böyle bir oluşumu yok sayıyoruz dedi ve Vadi Senaristlerini tebrik etti..:D

biz burdayız hoca...yanlış gözlük kullanıyon markası ne...15 leri 14 leri 13 leri vadi gördü intikam değil..kayıp şehirde anlıklarda yedilerdeydi..intikamın 1-2 üzeri fazla alabildi..oda yeni bölüm hatrına verdi sbt...haftaya özetli girmeye cesaret ederse kanal d vadinin yeni bölümle çakışçaklar... o zaman 5-6 lara sevinme yolcudur abbas olan kayıp şehirde o aralar alıyordu bir zamanlar..:aynen:

siz burdasınızda intikam bitene kadar sizi görenler cennetlik nerelerdeydin fırsatmı bulamadım foruma girmeye cesaretmi topluyordun :))

noldu senin iddialar hanı şu özetle yarışma işi :))

İntikam 3. tekrarı başladı. :D

ciddi mi :d

- - - Ekleme - - -

Made İn Turkey VADİ=Türkiye
Made İn Dünya Karması=İntikam
Maçı Hükmen 3 0 Orjinal VADİ ekibi kazandı
ÇAKMA İntikamsa TDİKV(Türkiye Dizi İzleme Kurumu Vakfı) tarafından başkalarının dizilerini bize izlettirdiği için Böyle bir oluşumu yok sayıyoruz dedi ve Vadi Senaristlerini tebrik etti..:D
vadi türk işi olmadığından en çakma dizi olduğundan saymıyoruz bile onlara söle bir ara bunu :d

Bir tekrar daha ilginçmiş ilk kez oluyor galiba. Kanal D sabaha kadar tekrar yayınlayacak herhalde. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...