intikamın özetini geçememişsiniz bu mağlubiyet size ömür boyu yeterli vadici arkadaşlarım))
intikamın özetini geçememişsiniz bu mağlubiyet size ömür boyu yeterli vadici arkadaşlarım))
5 i geçemez diyenle de vardı 5 i geçemiyosa tutmamıştır zaten![]()
biz burdayız hoca...yanlış gözlük kullanıyon markası ne...15 leri 14 leri 13 leri vadi gördü intikam değil..kayıp şehirde anlıklarda yedilerdeydi..intikamın 1-2 üzeri fazla alabildi..oda yeni bölüm hatrına verdi sbt...haftaya özetli girmeye cesaret ederse kanal d vadinin yeni bölümle çakışçaklar... o zaman 5-6 lara sevinme yolcudur abbas olan kayıp şehirde o aralar alıyordu bir zamanlar..:aynen:hoşgeldin nestro vadici arkadaşlar forumu terketti mağlubiyetten sonra iyi ettin geldin bari iki laf ederiz)
ilk bölümü kastdetmişlerdir
kaydet kaydet ama yarın bu aranları aldıktan sonra senin ve sizin gibilerin hallerini çok merak edicem![]()
Haftaya nasıl gelecek ben onu düşünüyorum süper yerde bitti.
Gözlük boyutlarını aştı kaç d oldu sayamadım intikam - bölümlerden başlamış galiba özet verdiğine göre)))
biz burdayız hoca...yanlış gözlük kullanıyon markası ne...15 leri 14 leri 13 leri vadi gördü intikam değil..kayıp şehirde anlıklarda yedilerdeydi..intikamın 1-2 üzeri fazla alabildi..oda yeni bölüm hatrına verdi sbt...haftaya özetli girmeye cesaret ederse kanal d vadinin yeni bölümle çakışçaklar... o zaman 5-6 lara sevinme yolcudur abbas olan kayıp şehirde o aralar alıyordu bir zamanlar..:aynen:
İntikam 3. tekrarı başladı.![]()
vadi türk işi olmadığından en çakma dizi olduğundan saymıyoruz bile onlara söle bir ara bunuMade İn Turkey VADİ=Türkiye
Made İn Dünya Karması=İntikam
Maçı Hükmen 3 0 Orjinal VADİ ekibi kazandı
ÇAKMA İntikamsa TDİKV(Türkiye Dizi İzleme Kurumu Vakfı) tarafından başkalarının dizilerini bize izlettirdiği için Böyle bir oluşumu yok sayıyoruz dedi ve Vadi Senaristlerini tebrik etti..![]()