20 dakika bu hafta ab 13 totalde 11 alir
inş.2. bölüm fragmanı çok heycanlı dizi dün geceki tekrarı ile bile çok konuşuldu merak ediyorum 2.bölüm reytinglerini
20 dakika bu hafta ab 13 totalde 11 alir
bu sezom ilk defa dizilerin yükseleceğine dair taplo koydun berenin dizinin kurtları geçemediği belli olduktan sonra)))
kendi mi sıradan "biri" olarak kabul etmiyorumkendini biri olarak kabul etmiyormusun)
hızlı ile çd foruma giremez intikam özetimizle yarışamaz diyorlardı)
şimdi intikamın tekrarı yeni bölümü geçiyor)
20 Dakika ve İntikam benim de merakla beklediğim dizilerdi reytingleri açısından. Berenci olsam diziyi izlerdim sonuna kadar ben diziyi beğenmedim en azından bana hitap etmedi ve yarısında kapadım bitmesini beklemeden bölümün.Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçemeyeceğini en başından beri söylüyorum zaten ve hala da geçemez diyorum. Yükselse de geçemez. En fazla A/B'de farkı azaltır. Zaten iki dizinin karşılaştırılmasının da pek anlamı yok. İki dizinin kitlesi çok ayrı. İntikam başarılı olsa da Kurtlar Vadisi Pusu'yu düşürmez ve Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçecek kadar da yükselemez.
![]()
20 Dakika ve İntikam benim de merakla beklediğim dizilerdi reytingleri açısından. Berenci olsam diziyi izlerdim sonuna kadar ben diziyi beğenmedim en azından bana hitap etmedi ve yarısında kapadım bitmesini beklemeden bölümün.Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçemeyeceğini en başından beri söylüyorum zaten ve hala da geçemez diyorum. Yükselse de geçemez. En fazla A/B'de farkı azaltır. Zaten iki dizinin karşılaştırılmasının da pek anlamı yok. İki dizinin kitlesi çok ayrı. İntikam başarılı olsa da Kurtlar Vadisi Pusu'yu düşürmez ve Kurtlar Vadisi Pusu'yu geçecek kadar da yükselemez.
![]()
kardeş çd kım
Takasin yoklugu devam ediyor 😀dtaksin yorumlari sadece okuyup yorum yazamamasi ayri bi kotu 😀d takas buyuk ihtimalle bu yorumumuda okuyodundur..
berenin tokati acimiydi bari ?? 😀d neyse sen cvp verme ben biliyorum cevabi 😀d
yenilemiştim zaten yazarken al gene yeniledim
Biri beyazsoy'a Vadicileri tanıtsın![]()
Çocuklar Duymasını nasıl tanımazsın![]()
![]()
intikamın tutmaaycagını düşünen biri varmıydı)))
Üzüldüm Takasın banlanmasına![]()
Allah'ımın akıllısı İzmir'i seçmiş Türkie diye kakalıyo ya![]()
![]()
![]()
![]()