3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
la jeneriğ imi izledin yoksa :d takasıu bu seferlale devri agam gönderdi ben biş iyapmadım :d
intikamın jeneriği bu ülkede izleyeceğim en son dizi jeneriğidir....uek dan da sonra amerikan bayraklı dizilerle de jeneriklerlede işim olmaz...:168:

bu arada bir hata buldum emreninkine benzer biraz zorlama ama olsun :))))))

siz uzaktan abisiniz giydiği kıyafeti tanımazmısınız kız uzaktan absini tanımadı abisinin giydiği kıyafeti bilmedi :))))))
Bir yanlış bulamadın ona sardın galiba. Karanlık orası. Işık bizim görmemiz için gösteriliyor. Ayrıca partide bir sürü adam var hepsi smokin giymiş ne alaka :D

Bir yanlış bulamadın ona sardın galiba. Karanlık orası. Işık bizim görmemiz için gösteriliyor. Ayrıca partide bir sürü adam var hepsi smokin giymiş ne alaka :D

bir adam ölmüş ve senin abinin kıyafetinde ne kadar karanlık olsada beyaz çeket o ışıkta görülür. herkesin bu durumda aklına acaba abim mi diye düşünür endişelnir. ama hata olarak daha iyi hata buldum. bu senaryoya yönelik eleştiri hata değildi :)))) korkma hemen :))

- - - Ekleme - - -

bir adam ölmüş ve senin abinin kıyafetinde ne kadar karanlık olsada beyaz çeket o ışıkta görülür. herkesin bu durumda aklına acaba abim mi diye düşünür endişelnir. ama hata olarak daha iyi hata buldum. bu senaryoya yönelik eleştiri hata değildi :)))) korkma hemen :))

Beren Saat 7 ay sonra ekranlara fırtına gibi döndü. İntikam 7 rating barajına şimdiden ulaştı.10 ratingi aşacak .@ratignkurdu

beyazsoy maşallah resim dersine mi dönüdk trafik eğitimimi veriyon :d ne beyazı ne gözükmesi:d

hata değil onlar cnm orjinaliyle aynı diyens en değil miysdi n hata varsa orjinalini de izlicen öle karar vericen eskisi gibi zorlamayla bulman zor :D

kardeşim bu hata sayılmasada senaryo yanlışı herkes beyaz ceketlinin kendi abisi olacagını düşünür ve tepki verir ama bu aile biraz larç ya ondan olmayabilir :))))))

İntikam geceye bomba
gibi başladı! Dizi AB'de
7.32 ratingle lider! Totalde
ise 5.92 ratingle Kurtlar
Vadisinin peşinde!

Kanal D'de İntikam'ın bitişi 23:30 yazıyodu galiba. 3 saat mi bölüm ??

İntikam ilk yirmi dakikasında AB grubunda rakipleriyle arasını açtı! Dizi şuan AB'de 8.35 ratingle zirvenin sahibi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...