Deniz Çakır, Hürrem Sultanın Tozunu Arttıracak

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,060

Deniz Çakır Muhteşem Yüzyıl dizisine dün Şah Sultan karakteriyle dahil oldu.
Kanuni Sultan Süleyman'ın kardeşi Şah Sultan, kardeşi Hatice Sultan'ın davetlisi olarak İstanbul'a geldi.
Hatice Sultan'ın yanında kalmaktansa sarayda kalmayı tercih eden Şah Sultan, Hürrem'e çok sıcak davranarak, onun güvenin kazandı. Şah Sultan Hürrem'in yanında durarak onu yok etmeye çalışacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
haftaya şov yapicak 5 dakika gözüktü daha işlere karısmadı

hürrem sultana yılan dedi ayvayi yedi :)

mahidevranın neyini seviyon allah askına :D

Asaletini seviyorum :) Şefkatini seviyorum. Temiz kalbini seviyorum. :) Sana hürremi neden seviyorsun diye sormuyorum çünkü güç kuvvet diye bi ton saçmalık sayacaksın :) Hürremin yaptığı tek şey ağaların peşinden koşmak :d

Asaletini seviyorum :) Şefkatini seviyorum. Temiz kalbini seviyorum. :) Sana hürremi neden seviyorsun diye sormuyorum çünkü güç kuvvet diye bi ton saçmalık sayacaksın :) Hürremin yaptığı tek şey ağaların peşinden koşmak :d

Hürrem Sultan Hayırsever Yanınıda unutmamak lazım

Bir Çok Kisiye Ekmek Vermiş Duasını Almış Biri

Onların hepsi göz boyama amaçlı. Adı her yerde Cadıya çıktığı için adını temizlemeye çalışıyor KURAN-I KERİM'İ bile kullandı çok yazık :)

Dizide Yapılan Kurgulamalar %100 Gerçeklik payı Tasımıyor Hürrem Sultan Cadı Diyenler Zamanında Zehirlediler Dövdüler

Gün Geldi Hepsi Tek Tek Hesap Vermeye Basladi Yakında Canlarıyla Ödicek Bedelleri Çok Ağır Olacak

Cok basariliydi Deniz. Rolunun hakkini verdi simdiden.

Dizide Yapılan Kurgulamalar %100 Gerçeklik payı Tasımıyor Hürrem Sultan Cadı Diyenler Zamanında Zehirlediler Dövdüler

Gün Geldi Hepsi Tek Tek Hesap Vermeye Basladi Yakında Canlarıyla Ödicek Bedelleri Çok Ağır Olacak

Dizide olanalr hürremi %100 haklı göstermeye çalışıyor. Cadı diyenler sadece saraydaki sultanlar değil :) Bedelini ödeyecek biri varsa o da Hürrem bu dünyada olmasa bile diğer dünyada ödeyecek.
Dizide gösterilmeyen gerçek ;
hurrem-29411_manset.jpg

- - - Ekleme - - -

Cok basariliydi Deniz. Rolunun hakkini verdi simdiden.

Kesinlikle :)

Dizide olanalr hürremi %100 haklı göstermeye çalışıyor. Cadı diyenler sadece saraydaki sultanlar değil :) Bedelini ödeyecek biri varsa o da Hürrem bu dünyada olmasa bile diğer dünyada ödeyecek.
Dizide gösterilmeyen gerçek ;
hurrem-29411_manset.jpg

- - - Ekleme - - -

Kesinlikle :)

İdda Hiçbirseyi Kanıtlamaz

Bir İdda Gerçeklik payı olabilir olmayada bilir

Kanuni Hürreme Çok bağlıydıkı yazdıgı gazaller den bahşettigi gücden tut hersey verdi

hürrem sultan zehirlediler dövdüler

Mahidevran Hürrem Dövdüğü İçin Gözden Düştü

İbrahim Paşa Sürekli Mahidevran Ve Şehzade Mustafa Yakınlıgı Yüzünden Hürrem Düsman Oldu

Kızı Mihrimah Hürrem Gibi Hayır Severdi Valide Sultan Oldu .

İdda Hiçbirseyi Kanıtlamaz

Bir İdda Gerçeklik payı olabilir olmayada bilir

Kanuni Hürreme Çok bağlıydıkı yazdıgı gazaller den bahşettigi gücden tut hersey verdi

hürrem sultan zehirlediler dövdüler

Mahidevran Hürrem Dövdüğü İçin Gözden Düştü

İbrahim Paşa Sürekli Mahidevran Ve Şehzade Mustafa Yakınlıgı Yüzünden Hürrem Düsman Oldu

Kızı Mihrimah Hürrem Gibi Hayır Severdi Valide Sultan Oldu .

Madem idda hiçbirşeyi kanıtlamaz O halde mahidevranın hürremi dövdüğüde sadece bir idda :)
Kanuni hürreme bağlı olabilir ama burda söylemek istediğim hürrem kanuniye ne kadar bağlı :)
Zehirleme dövmede sadece bir idda :)
İbrahim Mustafa gibi yiğit bi şehzadenin yanında yer aldı muhteşem yüzyılın ilk bölümlerini izlediysen hürremin ibrahime neden düşman olduğunu , mahiidevran ve mustafayla alakası olmadığını görürdün :)
Kendini avutma kemal Hürrem Valide sultan olamadan kanuniden yıllar önce öldü Mihrimah hayır sever olabilir ama unutmaki mihrimahın hayatını karartan onu BİTLİ RÜSTEM (Osmanlıya rüşeti sokan) PAŞAyla evlendiren Hürremdi :)

Madem idda hiçbirşeyi kanıtlamaz O halde mahidevranın hürremi dövdüğüde sadece bir idda :)
Kanuni hürreme bağlı olabilir ama burda söylemek istediğim hürrem kanuniye ne kadar bağlı :)
Zehirleme dövmede sadece bir idda :)
İbrahim Mustafa gibi yiğit bi şehzadenin yanında yer aldı muhteşem yüzyılın ilk bölümlerini izlediysen hürremin ibrahime neden düşman olduğunu , mahiidevran ve mustafayla alakası olmadığını görürdün :)
Kendini avutma kemal Hürrem Valide sultan olamadan kanuniden yıllar önce öldü Mihrimah hayır sever olabilir ama unutmaki mihrimahın hayatını karartan onu BİTLİ RÜSTEM (Osmanlıya rüşeti sokan) PAŞAyla evlendiren Hürremdi :)

Biliyorum İbrahim paşa düşman olma sebebi hünkarın sürekli ibrahimle ilgilenmesi

ve hürrem'e vakit ayıramaması bu böyleydi fakat sonradan değisti

İbrahim paşa gözünü biraz yükseklere dikti

mahidevran hürremi dövdügü bir idda olması imkansız Bütün Tarih Kitaplarında Var Mahidevran Gibi Bir Sultan Hünkarın Kadını Birden

Gözden Düşme Nedeni Başka Hiçbirsey Olamaz

Rüstem Paşa Mihrimah Evlenme Sebebi Tamamen Saltanat Gelecek İçin Bir Yapı İşa Etmekti Amacına Ulastı

Tahta Selım Geçti

Biliyorum İbrahim paşa düşman olma sebebi hünkarın sürekli ibrahimle ilgilenmesi

ve hürrem'e vakit ayıramaması bu böyleydi fakat sonradan değisti

İbrahim paşa gözünü biraz yükseklere dikti

mahidevran hürremi dövdügü bir idda olması imkansız Bütün Tarih Kitaplarında Var Mahidevran Gibi Bir Sultan Hünkarın Kadını Birden

Gözden Düşme Nedeni Başka Hiçbirsey Olamaz

Rüstem Paşa Mihrimah Evlenme Sebebi Tamamen Saltanat Gelecek İçin Bir Yapı İşa Etmekti Amacına Ulastı

Tahta Selım Geçti

ibrahimin yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı.
Sen gözünle gördün mü dövdüğünü ? bencede düşme nedeni Hürremin süleymana büyü yaptırması ki buda birçok tarih kitabında yer alır .
Son cümleni şaşkınlıkla okuyorum çünkü Tahta sanki Süleyman geçmiş gibi yazmışsın Sarı geçtide ne oldu sonuç ortada :)
Hiçbir gerekçe kızını böyle ateşe attırmayı gerektirmez. İktidar bir insanın kızının hayatını mahvedecek kadar gözünü kör ettiyse o iktidarın sonu yoktur :)