31 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ben Bilmem Eşim Bilir iyi başlamış ama 1. olamaz.

Bbeb saate rağmen çok iyi gitmiş hemde ilk başta önemli birşey yoktu pek

BBEB 20.00`de başlasaydı daha avantajlı olurdu bence.

Ama ben Yalan Dünyadan oldukça umutluyum. Geç saatteki yapımlar daha fazla izleniyor

bbeb 6 reyting almış ortalama , ilerki ortalamada 8 alabilir ama zirvede olamaz

- - - Ekleme - - -

yani o sesi geçemez

Ben Bilmem Eşim Bilir iyi başlamış daha da yükselir ama herkesin dediği gibi zirve şansı yok. Zaten zirveyi istediklerini de sanmıyorum. Çünkü 18-20 arası fazla tv izlenmeyeceği için rating olarak zirveye oynamayacağı belli. Fakat daha uzun bir zaman diliminde hakim olacağı için Kanal D iyi bir gün çıkaracaktır. :)

Bbeb ben dune kadar 20 de baslayacak biliyordum son dakika degisikligi falanmi oldu ? Bu arada ozan hakli zirve yarisinda olmasada kanal d bugun tum gun hakimiyet saglamis olacak zirve o sesin ama bakarsin surpriz olur yalan dunya alir hadi hayirlisi herkese mutlu yillar arkadaslar... 2012 de uye oldum buraya umarim 2013 de guzel yorumlarla devam eder :)

Bbeb ben dune kadar 20 de baslayacak biliyordum son dakika degisikligi falanmi oldu ? Bu arada ozan hakli zirve yarisinda olmasada kanal d bugun tum gun hakimiyet saglamis olacak zirve o sesin ama bakarsin surpriz olur yalan dunya alir hadi hayirlisi herkese mutlu yillar arkadaslar... 2012 de uye oldum buraya umarim 2013 de guzel yorumlarla devam eder :)

Günlerdir 18.00 diye reklamı yapılıyor. :)

o ses fragmanı gördüm süper olmuş ezip geçer karadayı da yok iyice fark atar

İki Dünya Arasında Süper Bitti Bugün ya :d
Aslının Yalanları Bihterinkini Solladı Resmen :d

- - - Ekleme - - -

Bide Gönderme Yaptılar MY ye :d

19:00 - 20:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 9.12 , 2) ATV:
3.53 , 3) SHOW: 2.77 , 4)
TRT1: 2.1 , 5) STV: 2.09