O Ses Türkiye'ye Katılacak Ünlüler Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
FAVORİFORUMUM.NET / ÖZEL HABER

ozelhaber.gif

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı yayınlanacak ve programda bu kez ünlü konuklar şarkı söyleyecek.

Gecenin süpriz isimleri ise şöyle; Oktay Kaynarca, Büşra Pekin, Pascal Nouma, Bay J, Özge Ulusoy, Eser Yenenler, Burcu Esmersoy, Alp Kırşan, Yavuz Seçkin ve Sefa.

Hadise Açıkgöz, Musfafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz'dan oluşan jüri üyesi bakalım hangi ünlüleri seçecek.
O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümü yarın saat 20.00'de Star TV'de!

247309_507279432650056_1358489448_n.jpg

Abdullah AKTAN / FavoriForumum.Net

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
Ünlüler gerçekten de iyiymiş. Oktay Kaynarca şaşırtıcı.
Kaçmaz. :D

Baya eğlenceli bir program olacak tercih Star Tv'den yana olacak yarın
İsimlere gelince yarısı Acun'un daha önce çalıştığı isimlerde yeni olarak sadece Oktay Kaynarca ve Büşra Pekin var

Müthiş. :) Mini bir yarışma yapılacakmış.

Evde olsaydım kesinlikle izlerdim. Sonra bir şekilde izlemeye çalışacağım.

Oktay Kaynarca müthiş şarkı söylüyor, o yüzden bu ünlüyü getirmeleri çok iyi. :)

Konukları beğenmedim ve dolayısıyla denk gelirsem izleyeceğim yapım arasına girdi şimdiden O ses Türkiye.

En güzel sesli bay J...Oktay'ı nerden duysam tanırım:F:F Hemen her programda illa bi türkü çığırır...Haa koltuklar dönunce yapılan şaşkınlıklar hiç iyi olmayacaktir...Saedece bi Bay J için şaşirirlar...

Favorilerim benimde Bay J ve Oktay...%65 Bay J :X

Oktay Kaynarca, Büşra Pekin, Pascal Nouma, Bay J, Özge Ulusoy, Eser Yenenler, Burcu Esmersoy, Alp Kırşan, Yavuz Seçkin ve Sefa.

kırmızıyla işaretlediklerim acunun takımı zaten ama oktay kaynarca harbiden süper olmuş