25 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

8 reytingle ne şamarı :d

Gecen hafta yok artik dalga olmasinda , soyle boyle duzgun yorumlar atalim diyodun.. Bi kezde arkadinda dur ettigin lafinin.. Hayatin ettigin laflarin zitlarini gerceklestirmek..

- - - Ekleme - - -

senin fikrin benim fikrim fetih seyircisi çok reklam sıkıldı reklam aralırnda öbgz açtı :) haftaya görücez ..

Senin fikrin bisey diyemem.. İki senedir yilbasi haftasi obgzk yayimlanmiyo, haftaya degilde ondan sonraki hafta hersey ortaya cikacak zaten...

Nereye fetihe kacti.. Fetihin kitlesi daha kulturlu yani obgzknin kitlesi gibi.. Goruldugu uzere ab'de biu obgZk nin ozetini gecemiyo bu da demek oluyo ki obgzk'yi daha bilgi sahibi insanlar izliyo. Fetih de o kisim icine girdigi icin, asil obgzk nin izleyicileri fetihe kActi..

ne yane siz kültürlüsünüzde biz kültürsüzmüyüz biraz kelimelerini düzgün seç kültürlüymüş...

Sizin düzeldiğiniz yok yakup size bağlı herşey

Sen insanlara goremi hareket ediyosun, senin kisiligin karsindakinin durumuna gore degisiyo heralde. İlk defa boyle bi kisilik duzeniyle karsi karsiyayim.. Bunuda gordum yaa.. Artik neler gorcegiz..

- - - Ekleme - - -

ne yane siz kültürlüsünüzde biz kültürsüzmüyüz biraz kelimelerini düzgün seç kültürlüymüş...

Ab gurubu daha bilgili, kulturlu kisilerdrn olusuyo ister kabul et ister etme, istersende kiz...yalacak bisey yok gercekler boyle..

- - - Ekleme - - -

Sizin düzeldiğiniz yok yakup size bağlı herşey

Bu arada srn kimi duzeltiyon! Ne yapacagimi sana mi sorucam ben, ister duzelirim ister daha da beter olurum, bu seni enterese etmez. Abca bakarsin oyle.

Sen insanlara goremi hareket ediyosun, senin kisiligin karsindakinin durumuna gore degisiyo heralde. İlk defa boyle bi kisilik duzeniyle karsi karsiyayim.. Bunuda gordum yaa.. Artik neler gorcegiz..

- - - Ekleme - - -

Ab gurubu daha bilgili, kulturlu kisilerdrn olusuyo ister kabul et ister etme, istersende kiz...yalacak bisey yok gercekler boyle..

- - - Ekleme - - -

Bu arada srn kimi duzeltiyon! Ne yapacagimi sana mi sorucam ben, ister duzelirim ister daha da beter olurum, bu seni enterese etmez. Abca bakarsin oyle.

görüyoruz kültürlü kişileri gerçekten çok bilgili ve kültürlüler :D

işler güçler fazla bel altı ve erkek esprisine kaydı ama dun reytıgın düşmesi dizi 23 de başlaması yana berene geçen hafta laf etti ya ondan düşmustur :)))))

işler güçler e tpik atan atana
fox fetih i batırmış
öbgz zirvede 20 dakika öbgz-biü arasına zor girer gibi
biü nün reytingleri atv ye yeter de artar:)

bence tartışmaya hiç gerek yok , herkezin aldığı oran belli ÖBGZK 8.82 , BİÜ 7.82 yani bu hafta ÖBGZK daha fazla izlenmiş ama bu hep öyle olacak anlamına gelmez , hem OST de hala 7 reytingi geçmeyi başarıyo ve hala çok izleniyo yani hangi programı veya diziyi tartışıyosunuz ki tartıştığınız programlar ve diziler en çok izlenen yapımlar , 7,8 bu reytingler az mı?

Son düzenleme:
tahmin edildiği üzere öbgz herkesi altederek şampiyon olmuş her iki grupta.

tebrikler öbgz..

fetih çuvallamış fox un taktiği tutmadı

biü total iyi ab de berbat durumda

sbt ölçümlerinde ise seksenler şişirile şişirile patlayacak az kaldı:))

Obgzk ekibine tebrik ediyorum , sali aksamlari boyle cok yuksek kalitede bi yapimi izleyicilerle bulusturduklari icin :)

bu gece ile ilgili iki sonuç çıktı ortaya....1.foxun hesabı tutmadı...demekki film bölmek işe yaramıyor...zaten foxun bu yaptığınada görmemişin bir filmi olmuş....nokta nokta nokta anlayan anlar.....2.salı gecesi lider dizi eksikliği var....bu duruma göre 20 dakikanın her iki gruptada zirveyi alması zor olmayacak..geriside fasa fiso.... sevgiler saygılar....:teapot: