Kuzey Güney'de Bir Hata Daha

senden görmüşlerdir :))

dünya seni takip ediyor :))

beyazsoy gibi reklamını yap biraz böyle çok silik kalıyorsun :)))

yok gerek yok benim ünüm ff sınıtlarında kalsa yeter:)
dizini yayuınlandığı akşam hatayı bulup paylaştım yeterli bu bana
beyazsoy gibi adam 1 ay sonra farklı cümlelerle konusunda bahsedince diziyi izleyen milyonların aklına gelen şeyi ebn buldumculuk yapmam :)

yok gerek yok benim ünüm ff sınıtlarında kalsa yeter:)
dizini yayuınlandığı akşam hatayı bulup paylaştım yeterli bu bana
beyazsoy gibi adam 1 ay sonra farklı cümlelerle konusunda bahsedince diziyi izleyen milyonların aklına gelen şeyi ebn buldumculuk yapmam :)

şimdi sinirlendirdin 10 dakka sonra muhteşemin açıklarını bulup ortaya koyar feleğin şaşar :))

gene yalan dolan içerikli kanıt olduğunda ve hürremime aman muhteşeme bnden hakim izleyici olmadığındna eliğnde patlar :d

aslında tarihle uyuşmayan hatalar var dizide ama bunlar sülümanı iyi gösterecek şekilde değiştirilmiş bu hataları aramak istese bulur beyazsoy ama işine gelmiyor neden sülümanı daha çok parlatıp anlatmıyorlar ejdadımızı yıkayıp yağlayıp öyle piyasaya sürmek alzım diyor beyazsoy, yani tek sorun bazı arkadaşlarda gerçekleri aramak değil sadece kendi gerçeklerini dizide görmek istiyorlar :)),

yazı uzunmu oldu ne? iflas etti emrenin yan bağları :))

aslında tarihle uyuşmayan hatalar var dizide ama bunlar sülümanı iyi gösterecek şekilde değiştirilmiş bu hataları aramak istese bulur beyazsoy ama işine gelmiyor neden sülümanı daha çok parlatıp anlatmıyorlar ejdadımızı yıkayıp yağlayıp öyle piyasaya sürmek alzım diyor beyazsoy, yani tek sorun bazı arkadaşlarda gerçekleri aramak değil sadece kendi gerçeklerini dizide görmek istiyorlar :)),

yazı uzunmu oldu ne? iflas etti emrenin yan bağları :))

yok kısa olmuş okudum hepiciğini :d
mesela snn dediğni duruma örnek vereyim haremin 1540-41 de topkapı ya taşınması dizide direkt topkapıda gösterilmesi hata olabilir ama bu hata çok kıymetli ecdadı koruyor düşünsene sülüman her akşam mahi ye - hürrem e -isabella ya-firuze ye gitmek için arabalrı hazırlatıyor sefere g,ider gibi halvete gidiyor :d