Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

adam haklı kvp gibi bir dizi her hafta dolu reyting alıyor.erkekler izliyor bu diziyi genelde kadınlarıda ayak uyduruyor...kadın hayranı sayısı çok azdır..tabi ne kadar silah var öldürme vurma işkence hepsi kvp te birleşiyor ve milletin hoşuna gidenlerde bunlar oldugu için çok reyting alıyor.kimse bana hikaye mikaye demesin yok terör gerçekler felan..
kv nin gerçeklikle alakası yok zaten polatın şimdiye kadar 1000 kere ölmesi gerekirdi...arka sokaklarda da aynı şekil.. kv nin b versiyonu gibi :D

bayan kesime hitap eden dizilerde orta reytinglerde kalıyor ve çok uzun ömürlü olmuyor !! yapımcılar ne proje yapcanı şaşırmış zaten haklılarda.
asıp kesme silahlarn tecavüzlerin reytinge çok katıkı sagladıgı kesin !!
ülkemizde en çok ilgi çeken diziler bu şekilde olan diziler işteeee mafya dizileri asma kesmee :D yapımı yapan tutturur hikayede iyiyse 10 reyting:=)

lost gibi dizi yapsnlarda göreyim bu ülkede dizi diye ona derim ben yada büyük kaçış

Gerçekler hikaye fln olmasaydı geçen sense dibi vurmazdı. Geçen sene de silah vardı işkence vardı.

geçen sene dibe falan vurmadı aga gitti tnt gibi berbat bi kanala babalar gibi şikeye rağmen dimdik devam etti yeri geldi tnt de 1.oldu tnt de varsa 1.olabilecek dizi görelim biz orda 14 reyting gördük 14 ve bence geçen yıl bikaç bölüm dışında süperdi herkes reytinge göre konuşuyo vadi şimdi 16 değilde 6 alsa eminmin senaryo zayıfladı diyeceklerdi bu kadar müthiş olmasına rağmen 16 alınca göklere çıkardılar geçen yıl dip mip yapmadı katılmıyorum vadinin sadık kitelsi en az 10 dur nolursa olsun

yav millet 10 senedir silah için ömi izliyo saçmalığa bak sana bi soru soruyom cevap ver madem silah 10 reyting neden yapımcılar alamıyo o reytingi kafaları çalışmıyo mu

bende sana diyorum takas 1 ay sadece konusmalarla hikayeyle bir catısma yağmadan silahları çekmeden yapsınlar bakalım ??
sadece silah ile alıyo demiyom,,kurtlar vadisi gibi diziye hikaye yazmak zor iş değil çogu diziye göre..dizide yapılcaklar belli çünkü.

soruna cevabım gayet basit , ülkemizdeki senaristlerin cogunlugu kafası aşk dizileri yada komedi yada roman uyarlamalarına çalısıyor.
az bir kısımda işte böyle silahlı dizi yapıp hikayeyi güncel meselelerden anlatmaya calısıyor.

ülkemizde niye aksiyon sineması az sanıyorsun işte belli yapsalar ellerine yüzlerine bulastırcaklar korkuyolar

tnt gibi kanalda düşük cıkar dogal zaten

tnt de 143.bölüm vardı polatın vurulduğu bölümün ardı pusu tarihine geçer o bölüm ve böyle çok bölüm vardır geçen yıl

- - - Ekleme - - -

bende sana diyorum takas 1 ay sadece konusmalarla hikayeyle bir catısma yağmadan silahları çekmeden yapsınlar bakalım ??
sadece silah ile alıyo demiyom,,kurtlar vadisi gibi diziye hikaye yazmak zor iş değil çogu diziye göre..dizide yapılcaklar belli çünkü.

soruna cevabım gayet basit , ülkemizdeki senaristlerin cogunlugu kafası aşk dizileri yada komedi yada roman uyarlamalarına çalısıyor.
az bir kısımda işte böyle silahlı dizi yapıp hikayeyi güncel meselelerden anlatmaya calısıyor.

ülkemizde niye aksiyon sineması az sanıyorsun işte belli yapsalar ellerine yüzlerine bulastırcaklar korkuyolar

tnt gibi kanalda düşük cıkar dogal zaten

o zaman saygı duyacaksın o işler senin dediğin kadar kolay olsa herkes yapardı

- - - Ekleme - - -

aşk dizilerindeki senaryoyu babamla bende yazarız ne var hep aynı halt değişik bişey yok :d yapsınlar vadi gibi aksiyon mafya derin devlet falan filan niye yapamıyolar :D

tnt de 143.bölüm vardı polatın vurulduğu bölümün ardı pusu tarihine geçer o bölüm ve böyle çok bölüm vardır geçen yıl

- - - Ekleme - - -

o zaman saygı duyacaksın o işler senin dediğin kadar kolay olsa herkes yapardı
sende eleştiriye saygı duyuyosan sorun yok sende benim sorumun cevabını verrr????
1 ay hikayesiyle oynasın çok derin hikayesi varmış ya :D konusmalarla geçsin reytingler ne olcak görelim:D:D

dizilere asıl reyting kazandıran unsular çok belli türkiyede olm hikaye 10 / 10 luk olmasına gerek yok...5/10 olsn o dizi 10 reyting alır diyom sana

bu tek türkiye dizisi vardı bir ara kanalı böle atv kanald ne olsa o dizide çok iyi reyting alırdı.böyle terör felan derin işleri felan anlatan şeyleri seviyolarrr..

ben bunlardan ögrenceme my de öle izliyenlere şaşıyom git ansiklobedi al oku arkadas ordaki bilgiler en dogrusu kanuni donemını merak ediyosan....dizinin neyini merak ediyon hep boyle seyler bu ulkede sevılıyo

yav o kadar kolaysa alsın işte alsın niye herkes aptal mı bunu düşünemiyolar :d
vadinin çatışma olmayan çok bölümü var reytinglerin düştüğünü de görmedim

geçen sene dibe falan vurmadı aga gitti tnt gibi berbat bi kanala babalar gibi şikeye rağmen dimdik devam etti yeri geldi tnt de 1.oldu tnt de varsa 1.olabilecek dizi görelim biz orda 14 reyting gördük 14 ve bence geçen yıl bikaç bölüm dışında süperdi herkes reytinge göre konuşuyo vadi şimdi 16 değilde 6 alsa eminmin senaryo zayıfladı diyeceklerdi bu kadar müthiş olmasına rağmen 16 alınca göklere çıkardılar geçen yıl dip mip yapmadı katılmıyorum vadinin sadık kitelsi en az 10 dur nolursa olsun

Ya onu dip dediğim Vadi'nin dibi. Konu vadi olunca dip anca o kadar oluo :d

yav o kadar kolaysa alsın işte alsın niye herkes aptal mı bunu düşünemiyolar :d
vadinin çatışma olmayan çok bölümü var reytinglerin düştüğünü de görmedim

4 bölüm ard ardaaaa var mı :D:D arada bir olurr zaten onda garip kacmazzz.
4 bolum ard arda koysunlarrrr konusssun dursunlar bu ne lan der millettt silahlar patlasın çümbüş olsunnnnn tamam :D
bu reytingleri almasının valla bu ülkede ben hükayesi çok iyi oldugu için inan hiç sanmıyom

Ya onu dip dediğim Vadi'nin dibi. Konu vadi olunca dip anca o kadar oluo :d

orası öyle :d

- - - Ekleme - - -

4 bölüm ard ardaaaa var mı :D:D arada bir olurr zaten onda garip kacmazzz.
4 bolum ard arda koysunlarrrr konusssun dursunlar bu ne lan der millettt silahlar patlasın çümbüş olsunnnnn tamam :D
bu reytingleri almasının valla bu ülkede ben hükayesi çok iyi oldugu için inan hiç sanmıyom

bak sana diyorum ki madem bu kadar basit o iş neden yapımcılar iş tutturmak için yırtınıyo da silahlı dizi yapıpta köşeyi dönemiyo bi sen mi akıllısın :D

bu arda şefkat tepede erkek dizisi arka sokaklarda erkek dizisi

orası öyle :d

- - - Ekleme - - -

bak sana diyorum ki madem bu kadar basit o iş neden yapımcılar iş tutturmak için yırtınıyo da silahlı dizi yapıpta köşeyi dönemiyo bi sen mi akıllısın :D

didik ya olm bu tarz hikaye yazcak senarist yok bu ülkede kv gibi diziyi geç normal bir hikaye bile yılda bir zor......oynuyan diziler çogu romandan alınma kv nerden besleniyo sen söle onuda....geçmişte yasanılanlardan degıl mı :D
onları harmanlayıp yapıyolar işte demiii???

aksiyon silah olmasa kv 10 yıl değil 3 yıl süremezdi olm :d adamlar iyi yeri yakalamıs tr nin geçmiş olayları...

adamlar işi biliyo aga :d pana köşeyi döndü polat karısına 100 milyarlık kolye mi ne almış boğaza sıfır evi tadilatta balayından dönünce oraya :D yakışır valla adam durmadan 10 yıldır çalışıyo onun hakkıdır

- - - Ekleme - - -

tek türkiye efsane bi diziydi gerçekten süper ötesi bir diziydi ama son 2 sezonu çok aşırı bozmuştu zaten son 2 sezonun yüzüne bile bakmadım rezil ettiler efsaneyi ama şefkat tepe tam tersi ilk 2 sezon güzel değildi 3.sezon coştu harbiden çok iyi izlettiriyo

didik ya olm bu tarz hikaye yazcak senarist yok bu ülkede kv gibi diziyi geç normal bir hikaye bile yılda bir zor......oynuyan diziler çogu romandan alınma kv nerden besleniyo sen söle onuda....geçmişte yasanılanlardan degıl mı :D
onları harmanlayıp yapıyolar işte demiii???

aksiyon silah olmasa kv 10 yıl değil 3 yıl süremezdi olm :d adamlar iyi yeri yakalamıs tr nin geçmiş olayları...

Vadi'nin yüksek reyting alan bölümleri hep aksiyonun az olduğu bölümlerdi. Örnek 173. ve 176. Bölüm Eski Vadi'de koca 97 bölümün 15'inde anca aksiyon vardı.

adamlar işi biliyo aga :d pana köşeyi döndü polat karısına 100 milyarlık kolye mi ne almış boğaza sıfır evi tadilatta balayından dönünce oraya :D yakışır valla adam durmadan 10 yıldır çalışıyo onun hakkıdır

- - - Ekleme - - -

tek türkiye efsane bi diziydi gerçekten süper ötesi bir diziydi ama son 2 sezonu çok aşırı bozmuştu zaten son 2 sezonun yüzüne bile bakmadım rezil ettiler efsaneyi ama şefkat tepe tam tersi ilk 2 sezon güzel değildi 3.sezon coştu harbiden çok iyi izlettiriyo

türkeyde eskiden olan biten olayları anltan dizilereeee millett aşık hep bu tarz dizilerden ögrenme meraklısıııı çok dogru anlatkklarından bile emin olmadan hoslarına gidiyorrr işteee...

polat oyuncu felan değil ha takas onuda söylüyom ben o adama oyuncu felan demem başka karakterde o adam oynuyamaz

nestroyers yanlış tespit vadi geçmöiş değil geleceğe bakar yüksel aytuğ ne dedi gelecekten haber veren bir haber bülteni :D dikkat ediyosan ki edemezsin :d öngüreler mevcut :D

- - - Ekleme - - -

zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış..:hihi:

aynen aga vadinin reytingleri milleti gerdi :d

kurtlar vadisinin gücünü anlamış demek....16 reyting birşey değil 20 yi geçtiği zamanlarda gelecek...daha onları beklesin biraz....:hihi: