evet özel haberlerini çok yapıyorlar özet görüntü ve röportajlar ve köşe yazarlarıyla tartışıyorlar...foxta da ana haberde tartışıyorlar......hem bunlar yeni değil yıllardır böyle...trt1 de gösterdi mi hiç
bu mu önemli haber sen magazi izlemiyon mu dizlerden nasıl bahsediyolar uzun uzun on geç cıne 5 teki dizi magazin her hafta dizilerin özetini veriyor nerdeyse![]()
Bu magazin değil ANA HABER Koç
başbakan sağolsun my bunun 10 katı çıktı ana haber bültenlerine tabi konuyu açan beyazsoy olunca my yi öb-ven hbaer olması imkansız
Konu da sen olunca Vadi'yi övmen de imkansız.
my nin tartışması çıktı fragmanı özeti çıkmadı![]()
överim ben reytingini överim kaLANINI yere vururum öle toptan karşı değilim yani
tüm kanallar vadinin senaristlerini programlarına çıkarmak için yarışıyolarmış....eeee vadi senaristi bu...boru değil....:frog:
takas cevapı aldın sen...20 geliyo 20 eski müthiş günlere dönüyozzzzz obaamasonlar gelirse 30
![]()
vadi ile ilgili...takas cevapı aldın sen...
haber olarak aynı zamanda ntv cnn türk habertürk trt 1 gibi kanalları da ekle listeye...
panpa yemiyorsa dahiliye doktoruna git bnm yardım edebileceğimi sanmıyorum o konuda
olabilir.....sonuçta star show kanald hariç diğerlerinde sürekli haber ediliyor.....her kanal bir yönünü anlatıyor vadinin....artık efsane oldu.....[sm=s16.gif]onlarda böyle özet şeklinde vermiyorlar başka türlü haber yapılıyor