Hürrem Namaza da Başladı

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Geçen hafta full tesettüre giren Hürrem sultan bu hafta da namaz kıldı. Bakalım Muhteşem yüzyılda haftaya Hürremin bilmediğimiz başka nasıl bir yönü ortaya çıkacak. Hürrem hatunun bu ani değişikliği twıtterda alay konusu oldu. ışte en dikkat çeken twıtler:

hürrem 2 sezon dekolte giymenin gunahini affetırmek için bakalım daha neler yapacak

Hürrem namaza durdu. Ama paniğe gerek yok saçının yarısı açık...

Hürrem namaz kıldığına göre tamam, Muhteşem Yüzyıl kaldırılmaz artık

Dizi gayet iyi gidiyor bence .Dalgaya almışlar ama hala en çok izlenen dizilerden biri.Bu gerçek değişmiyor. :)

472604_364217083674484_790863634_o.jpg

hürremin namazi boşa okadar kişi zehirledi. namaz kilarak afettıremez ..

ebe senaristler bu kadın normalde dindar yardım sever. arada bu ozelıgını gosterseydınız şimdi kimse sizle kafa yapmazdı :))))))

hatice Kapansa da işe yaramaz . kadını başkasıyla everdıler zati :))))

benim anlamadıgım cesur yutekte hatta cennetin kaldığında hıristiyan kraliçeler bile kapalı sokağa çıktığında ortunuyor. ama müslüman hurrem dizide dekolteli olacak iş değildi yahuu . bu kadar başka planlara hizmet eden. osmanlıyı küçük düşüren bir dizi olamaz.

- - - Ekleme - - -

basbakan alakası yok hurrem hep kapalıy dı

haklısın :)))))))))))))

benim anlamadıgım cesur yutekte hatta cennetin kaldığında hıristiyan kraliçeler bile kapalı sokağa çıktığında ortunuyor. ama müslüman hurrem dizide dekolteli olacak iş değildi yahuu . bu kadar başka planlara hizmet eden. osmanlıyı küçük düşüren bir dizi olamaz.

yalan konusma basarısını kıskanıyorsun hurrem kapalı propaganda yapamassın hurrem ezer geçer !!!!

- - - Ekleme - - -

Muhteşem Yüzyıl Ezer Geçer

ıran ıslami kotuluyor diye kanunıyı ve bir kaç my yi seslendıeren adamı kodese atmış :))))))
durum açık başbakan müdahale etmese yurt dısındakı insanları kandirmaya devam edecektı türkiyenin ıslami ülkelerdeki ımajjına zarar verecektı

Meral okay olsaydi kesinlikle boyle seylere taviz vermeZdi, karisanlara guler gecer yine duygulariyla devam ederdi..keske erken gitmeseydi bu kadar...

- - - Ekleme - - -

ıran ıslami kotuluyor diye kanunıyı ve bir kaç my yi seslendıeren adamı kodese atmış :))))))
durum açık başbakan müdahale etmese yurt dısındakı insanları kandirmaya devam edecektı türkiyenin ıslami ülkelerdeki ımajjına zarar verecektı

Biz zaten yok su ulke bisey demesin, yok suna yaranalim diyerek, dustukce dustuk zaten.

aynen öyle

hahahahaha. :d Ben dedim yakında namaza başlayacaklar diye. :D

Yakında 1E1K'da Zeynep'le Ozan da imam nikahı kıyıp namaza başlayacaklar. :D

Cemaat abilerinin gücü. Yakında tüm dizilerde hu çekecekler. :D

hahahahaha. :d Ben dedim yakında namaza başlayacaklar diye. :D

Yakında 1E1K'da Zeynep'le Ozan da imam nikahı kıyıp namaza başlayacaklar. :D

Cemaat abilerinin gücü. Yakında tüm dizilerde hu çekecekler. :D

Hukumetin anca stara ve atv'ye lafi gecer, kanal d yuz vermez. :d ne varsa kanal d'de var :)