Yavuz Bingöl Karagül'den Ayrılıyor Mu?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Show TV'ye karışan yoktu, Çukurova her zaman siyasette tarafsızlığını belli etmiştir. Ama Ciner öyle değil işte, aslında o yüzden ilk alırken ben çok sıcak bakmamıştım da. Neyse hayırlısı artık. Aslında benim Show için düşüncem Araplara satılması. Şu an medya üzerinde hazır hakim olmak istiyorlarken Show'u alsalar iyi olurdu, kanala daha iyi ve iddialı diziler hazırlanacağından ve transfer olacağından eminim...
Çukurova tarafsız olduğundan başına gelenleri sayayım sana,hergün ekonomi okuyorum bu olayları çok yakından takip ediyorum.Mehmet Emin Karamehmet New York borsasına açıldığında dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alıyordu.İktidar Yapı Kredi ve Pamukbank'a el koydu Türkcell hisselerini böylece satmak zorunda kaldı.Ve elinde avucunda ne varsa TMSF'ye bu borcu kapatmakla geçti.hatta enson elinden işte Show Tv,Lig Tv ve BMC'yi aldılar.

Cengiz'i gördüm sadece masada konuşulan başlıklara yazmıştı. Ortak alabilir bence satmaz tamamen. :)
Muhalif haber yaptıkları için iktidar reklam kaynaklarını kesiyor fazla durmaz Ameriikalı yatırımcı ülkede görürde bakarsın.:)
 

gizem ak

Favori Üye
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
3,743
Reaksiyon puanı
2,826
Puanı
360
Yaş
34
Firat karakterini begeniyorum ama Yavuz sanki diger oyuncularin yaninda sonuk kaliyor
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
O kadar dizide başrol, rolü az. Çok garip doğrusu. Yavuz Bingöl ile Ece Uslu yeniden tutturdu bir iş dedim ama Yavuz Bingöl'ün sahneleri az. Çıkmaması daha iyi olur. :)