Yalan Dünya Final Bölüm Yorumları - En Karakterli Efsane'ye Veda (90. Bölüm)

xdragxx

Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,367
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
En karakterli efsane nasıl oluyor anlayan anlamayanlara anlatsın? :D
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,509
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Genel olarak iyi bir bölümdü, ama final olmadığı için hayal kırıklığına uğradım. Öncelikle dizinin sonunu getiren Kanal D'ye lanet olsun.

Vasfiye'nin Deniz'e "Şehmuz Baba" dedirtmeye çalışması, Bünyamin ve Tülay'ın hasta olması iyiydi. Ulan İstanbul'u görmek de hafiften duygulandırdı.

4. sezonu diğerlerine göre geride bulsam da kesinlikle harcanmayı hak eden bir dizi değildi. Daha Deniz-Rıza, Zerrin-Bünyamin ve Emir-Nurhayat evlenecekti, Vasfiye Timur'a yürümeye devam edecekti, Gülistan gereksiz kıskançlıklar yapacaktı, Reis ve Cumali, Asiye için yarışmaya devam edecekti. Servet her yeri çamaşır suyuyla kırklayacaktı, Orçun üniversitede birçok şey yaşayacaktı, Tülay ile Ahmet'in ilişkisi bir yere bağlanacaktı, Nursel yine viski dereleri içecek, kocasının ilgisizliğinden dem vuracaktı... Ama bunları izleyemedik maalesef.

Başta Zerrin olmak üzere tüm Yalan Dünya karakterlerini çok özleyeceğim ve zihnimde yaşatmaya devam edeceğim. Kimileri Avrupa Yakası ile kıyaslasa da, ikisi konuları nedeniyle birbirlerinden farklı projeler. Gülse Birsel, YD'nin gördüğü muameleye rağmen yeni bir dizi yazacak olursa şimdiden merakla bekliyorum.

@RevaN