'Yıldızların Altında' Dizisinden Yeni Detaylar!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

'Yıldızların Altında' Dizisinden Yeni Detaylar!

156b6f39-5488-4f1a-8525-1b9a0bcb52b9.jpg


FOX'un yeni ve iddialı dizisi ''Yıldızların Altında''dan yeni detaylar!

Yapımcılığını Süreç Film - Ali Gündoğdu'nun yapacağı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt ‘un üstleneceği, senaryosunu ise Pınar Bulut (Yazı Odası)'un yazdığı dizinin başrollerinde Berk Cankat, Özge Gürel ve Canan Ergüder yer alıyor. Dizi, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikayesi anlatıyor.

''Yıldızların Altında'' yeni sezonda FOX'ta! İşte dizinin konusu:
Aras, tüm ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa ona umutsuzca aşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı. Bir araya gelmeleri sadece hayaldir; aralarında şan, şöhret, sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır: Aras’ın babası Fikret ve yıllar önce ortadan kaybolan annesi Zeynep...

Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Haziran’ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır.

Şimdi Fikret ve Zeyno, her bir araya geldiklerinde havada kıvılcımlar çaktıran iki eski aşık, iki uslanmaz deli, bitmeyen bir aşkın hesaplaşmasını yaşarken, Aras ve Haziran’sa düşman taraflara rağmen yeşeren masum ve büyülü bir aşka kapılırlar. Bir araya gelmeleri ne kadar zor olsa da, iki genç aşık birbirlerinden vazgeçmeyecektir.

Çünkü bilirler ki, sadece imkansızı mümkün kılmaya inananlar, yıldızlara dokunabilir…

Kaynak: Ranini.tv
Orijinal formatta oku
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Hikaye gayet güzel :Z

Bu sene gayet güzel diziler başlıyor ama çoğunu izleyemeyeceğim. :(