TVen Yürüyen Ölüler 5. Bölüm

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
gWlLl0.png
.TVen
En iyilerin kanalı
Previously on TVen's the Yürüyen Ölüler;
Çiğdem gruptan biraz ilerdedir olanlardan henüz haberi yoktur.

Çiğdem-: Yine nereye kayboldu bu destere, benle gelmemiş miydi? Destere destere! (Çalılıkların arasında destere'yi görür ve hızla koşmaya başlar) destere çalılıkların arasındaki ağaca bağladığı zombiyle konuşmaktadır, bu zombi sıradan bir zombi de değildir, ünlü hollwood oyuncusu Scarlett Johansson'dur. Aylar önce tesadüfen erzak aramak için çıktığı gece zombiyi fark eden destere onu etkisiz hal getirerek bir ağaca bağlamıştır, sık sık yanına gelerek onunla konuşmaktadır.

sokak sanati hızlı adımlarla erzak dolu çantasını sırtına alıp koşmaya devam etmektedir, vadikızı peşinde takibe devam eder. sokak sanati daha önce Harunnn60 ile buldukları arabanın yanına varır, arabayı diğer üyelerden saklamışlar ve kamufle etmek için üzerine ağaç dallarıyla örtü yapmışlardır. sokak sanati otları temizleyerek çantasını arabanın içine atar.

vadikızı: sokak sanati!
sokak sanati: Eeeee sen nerden çıktın tabii bonişini göremedi ya peşime takıldı!
vadikızı: Bonişime ne yaptın? (Yanına doğru ilerler) Zaten kafayı ona takmıştın biliyorum, ona ne yaptın söyle!
sokak sanati: Ne yaptım görmek ister misin? Bin arabaya o zaman! (vadikızı o anki siniriyle düşünmeden arabaya biner.)
vadikızı: Nereye götürüyorsun beni? Bonişim nerde?
sokak sanati: Bonişi götürdüğüm yere götürüyorum! (Kısık sesle "ölüme")

15 Dakika araba yolculuğundan sonra sokak sanati ana yolda durur; İn aşağı vadikızı! (vadikızı ne olduğunu anlayamaz ve arabadan iner sokak sanati da inip arka bagajdan uzun halatı çıkarır)

vadikızı: Nerde bonişim neden burada durduk? Konuşsana!
sokak sanati: Bu kadar saflıkla nasıl hayatta kaldın sen? (Ani bir hamleyle vadikızı'nın ağzını kapatıp diğer eliylede halatı iki elini birleştirip bağlamaya başlar)
vadikızı: Bana ne yapıyorsun pislik!
sokak sanati: Tamamdır, bu düğümü hayatta çözemezsin (vadikızı iki elinden bağlanmıştır) sokak sanati ipin diğer ucunu da arabanın arka kasasına bağlar; şimdi eğlence zamanı "teyzem" haha!
vadikızı: Allah'ım yardım et. Bırak beni aşağılık!

sokak sanati arabaya binerek gaza yavaşça basar, vadikızı da mecburen arabanın hızı doğrultusunda koşmak zorundadır. sokak sanati arabayı şehrin merkezine yani zombilerin en yoğun olduğu yere doğru sürmeye başlar vadikızı ise iple arabaya bağlı olduğu için peşinden koşmaktadır. sokak sanati'nın eğlenceden kastı şehre vardıklarında yüzlerce zombiyi de arkasına alıp vadikızı'nı peşinden koşturmaktır.

sokak sanati gülerek; sen bunu hak ettin boniş teyze hahaha!
______YÜRÜYEN ÖLÜLER 5. BÖLÜM (İpin Ucundaki Hayat)_____
7Nm28r.png
Hastaneden çıkan Bully araba enkazlarıyla dolu yolda yavaşça yürümektedir.

Bully: Bu şehire ne olmuş? Acaba Ozan darbe mi yaptı! Son zamanlarda bizi çekemiyordu zaten offf hiçbir şey hatırlamıyorum... (Bully sokakta yürürken bir kamyonun yanından üç zombi gelir)
Bully: Aman Allah'ım bunlar ne böyle! (Bully ne yapacağını bilemez donakalır, zombiler üzerine doğru gelmeye başlar, tam o esnada karşısında Dosi'yi görür; "Dosi!"
Dosi: Bully?! (Koşarak yanına gelir ve elindeki kılıçla üç zombinin kafasını uçurur, Bully'e sarılır) Öldün sanıyordum, şimdi karşımdasın aman Allah'ım!
Bully: Gördüğün gibi karşındayım ama öldüm de cehenneme mi düştüm emin değilim, tamam içiyordum içiyordum da son zamanlarda azaltmıştım, cezası bu mu olmalıydı? (Gözyüzüne bakar) Bu yaratıklar da ne böyle, neler oluyor?
Dosi: Sen hastanade yatarken büyük bir salgın oldu. Önce üzerini kapamaya çalıştılar, "Fav10 Gazetesi" bölümünü tamamen kapadılar daha sonra, ünlü resimleri bölümünü kapadılar orayı kapatınca destere ve cevaa halkı sokaklara davet etti ama zor kullandılar, salgın git gide arttı en sonunda bu hale geldik. Bu gördüklerin var ya ne kalpleri var ne vicdanları, tek dertleri insan eti yemek!
Bully: Aman Allah'ım, peki hayatta kalanlar olmadı mı?
Dosi: (Bir an duraksar ve gerçeği söylemez) Hayır, herkes öldü!
Bully: Hayır hayır... Yaşayanlar muhakkak olmalı, mrt-06 kardeşim... (Dosi sözünü keser)
Dosi: Onun ölümü daha acıydı... Zamanı gelince anlatırım ama önce kendine gelmelisin, hadi benimle gel... (Bully gözyaşlarını tutamaz) Ama önce köpeklerimi almalıyız..
Bully: Bu bir kabus olmalı!
Dosi'nin köpekten kastı kollarını, ağzını keserek tasmaladığı iki zombidir. Bully görünce anlam veremez; bunları neden yanında taşıyorsun?
Dosi: Bana arkadaşlık ediyorlar... Hadi gel kendini yorma zamanla her şeyi anlatacağım, merak etme!
Bully ve Dosi yavaş ve dikkatli adımlarla yürümeye devam ederler.
-----
destere ile Çiğdem vuslata ermiştir..

destere: Artık bensim, benim oldun. Artık kalbimiz bir, kalp atışımız bir, nefesimiz bir...
Çiğdem-: Başlarım ulan senin nefesine de kalbine de, atışına da! (Çiğdem o kadar sinirlidir ki destere'nin üzerine doğru yürür) Aaaaaaaaaaaa! (Çiğdem destere'ye öyle bir yumruk atar ki destere iki metre ileriye uçar, Çiğdem bu gücüne kendi bile şaşırmıştır)
destere: Ama aşkım neden bana vurdun? (Yüzü kanlar içindedir)
Çiğdem-: Bak hala aşkım diyor, ulan fok suratlı bana zorla sahip oldun!
destere: Başka çare bırakmadın ki balım, beni bir kez olsun dinleseydin inan ki böyle olmazdı.
Çiğdem-: Ben Giresun'da köy ağası kızıydım, ağa kızı ağa kızı biliyor musun?! Fav10'da kraliçeydim!.. (destere sözünü keser)
destere: Tamam evlen benimle o zaman! Belki zamanla sende bana aşık olursun belki sen de seversin beni, belki kalbin bir gün benim ki gibi çarpar.. Lütfen şans ver bana lütfen!
Çiğdem-: Kıyametin ortasında evlenmek ha? Bunu ciddi ciddi diyorsun. And olsun ki bana yaptıklarını unutmayacağım, bir daha bir daha karşıma çıkarsan and olsun ki öldürürüm seni.
destere: Bana bunu yapma; var ya sen bir gülsen kalbim gül kokusuyla dolar, bir gözüm içine baksan var ya gözlerim rüyaya dalar... (Çiğdem destere'nin sözlerini dinlemeden ağlayarak yanından uzaklaşır)
Çiğdem gitme...!
-------​
denizz19: (Grupta yaşanan kaostan sonra Deniz bir köşeye oturur kolu kesik, bacağını kaybetmek üzere perişan bir haldedir. Uzaklara dalar ve iç geçirir, hayatını bundan sonra nasıl devam ettireceğine, böylesine bir kıyametin içinde nasıl savaşacağını düşünüp kendi kendine ağıt yakar.)

Akşam olur karanlığa kalırsın...
Derin derin sevdalara dalarsın..
Oy gelin Denizzzz
Kolsuz bacaksız Denizzzz
Öldürdün beni....
-----
vadikızı, sokak sanati'nın sürdüğü arabanın arkasından (elleri iple arabaya bağlı) koşmaktadır.

vadikızı: Teyzem yapma bana bunu bak teyzem diyorum, bırak beni ne olursun bırak!
sokak sanatı: Zombiler seni yediği zaman zaten teorikte bırakmış olacağım haha.
(sokak sanati ani bir hamleyle şehrin ana yoluna çıkar ve zombiler tam arkalarındadır)
vadikızı: Teyzem teyzem! Vampirler aman kurt adamlar aman zoymbiler evet zoymbiler!!
sokak sanatı: Daha içinde bulunduğun evrendeki yaratıkların adını bile bilmiyorsun haha zombi kara cahil zombi! Allah'ım bu kız nasıl hayatta kalabilmiş hani sırrı neydi acaba keşke öldürmeden önce dinleseydim..
vadikızı: Bunlar kanımı emecek yapma!
sokak sanati: Kan emenlere vampir deniyor, bunlar etini parçalıyor zombi ulan zombi!!
vadikızı: Ne zıkkımsa!! (vadikızı nefes nefese koşmaya devam etmektedir zombiler de peşindedir, sokak sanati arabanın hızını daha da arttırır)
sokak sanati: Boniş denen ucube için öleceksin bak!
vadikızı: Ay ayyy ayyyy koşamıyorum artık, gücüm kalmadı...

Yolun sonuna doğru gelirler, sokak sanati zombiler vadikızı'nı yakalasın diye tekrar arabayı yavaşlatır ancak tam o sırada uzaktan kimin attığı belli olmayan iki ok, ikisine de saplanır. sokak sanati ve vadikızı zehirli okun etkisiyle bayılır. sokak sanati'nın kafası direksyonun üzerine düşer araba hızlanarak direğe çarpar, vadikızı ise yere yığılır. Zombiler gelmektedir...​
YAZAN: mrt-06
5.BÖLÜM SONU
YÜRÜYEN ÖLÜLER'DE PERŞEMBE AKŞAMI!
Erzak sıkıntısı çeken grup üyeleri şehre gitme kararı mı alacak? sokak sanati ve vadikızı'na kimler ok attı? Dosi, Bully'e neden yalan söyledi, amacı neydi? Çiğdem gruptan ayrılma kararı mı alacak? Hepsinin cevabı yarınki bölümde...
 

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,979
Reaksiyon puanı
57,132
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
:FÇok şükür sokak sanatindan kurtuldumm koşa koşa ölecektim gerçi ok yedim hemde zehirli olsun sokak sanatindan kurtuldum bundan da kurtulurum:F
Allahım kızz @Çiğdem- @destere sana zorla sahip oldu oklavanı hazırla kızz:F
@Dosi :( özledimm kızz @Bully niye yalan söyledin acaba
 

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara

DarkLegenD

Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
denizz19: (Grupta yaşanan kaostan sonra Deniz bir köşeye oturur kolu kesik, bacağını kaybetmek üzere perişan bir haldedir. Uzaklara dalar ve iç geçirir, hayatını bundan sonra nasıl devam ettireceğine, böylesine bir kıyametin içinde nasıl savaşacağını düşünüp kendi kendine ağıt yakar.)
Sonrasını gülmekten okuyamadım. :F :F
 

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
denizz19: (Grupta yaşanan kaostan sonra Deniz bir köşeye oturur kolu kesik, bacağını kaybetmek üzere perişan bir haldedir. Uzaklara dalar ve iç geçirir, hayatını bundan sonra nasıl devam ettireceğine, böylesine bir kıyametin içinde nasıl savaşacağını düşünüp kendi kendine ağıt yakar.)
Sonrasını gülmekten okuyamadım. :F :F
Son sahne çok komik oku. :F

:Fyaa tabii sokak sanati beni gebertecekti bee
@denizz19 ahh bonişimee kıyamamm nasılda ağıt yaktı öylee:T
Ama şimdi ikiniz de ölebilirsiniz ablam. :A
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
@Bully hastaneden çıktı ama şimdide neden çıktım modunda pişmanlık dolu bir bölümüydü tahmin ettiğimiz gibi ayoll ama kendisi kaşındı :A :A :A

@destere yi dövüyorum uçuruyorum hala balım peteğim mutlu aile olucaz diyor :F en sonunda kaçmışım bakalım :A :A :A

@sokak sanati da @vadikızı ile oynarken kaza yapıyor zombiler vadikızını yerken umut kaçabilir kız yem olarak kaldı orada :F

eline sağlık @mrt-06 :Z:Z:Z
 

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,979
Reaksiyon puanı
57,132
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
@Bully hastaneden çıktı ama şimdide neden çıktım modunda pişmanlık dolu bir bölümüydü tahmin ettiğimiz gibi ayoll ama kendisi kaşındı :A :A :A

@destere yi dövüyorum uçuruyorum hala balım peteğim mutlu aile olucaz diyor :F en sonunda kaçmışım bakalım :A :A :A

@sokak sanati da @vadikızı ile oynarken kaza yapıyor zombiler vadikızını yerken umut kaçabilir kız yem olarak kaldı orada :F

eline sağlık @mrt-06 :Z:Z:Z

Kızz ne yemesi bee zehirli ok attılar bize ölmücem ben aaa :F
 

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
:DÇok güzell çok beğendimm ama ben @xemrexxx e teyzem diyorum sokak sanatina niye teyzem diyorum ben ya:F
O an çok korktuğun için yalvarma babında teyzem diye bağrıyorsun. :A

@Bully hastaneden çıktı ama şimdide neden çıktım modunda pişmanlık dolu bir bölümüydü tahmin ettiğimiz gibi ayoll ama kendisi kaşındı :A :A :A

@destere yi dövüyorum uçuruyorum hala balım peteğim mutlu aile olucaz diyor :F en sonunda kaçmışım bakalım :A :A :A

@sokak sanati da @vadikızı ile oynarken kaza yapıyor zombiler vadikızını yerken umut kaçabilir kız yem olarak kaldı orada :F

eline sağlık @mrt-06 :Z:Z:Z
Güçlerinin yavaş yavaş geldiğini fark ettin mi yumrukla. :F
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
O an çok korktuğun için yalvarma babında teyzem diye bağrıyorsun. :A


Güçlerinin yavaş yavaş geldiğini fark ettin mi yumrukla. :F
Kızz ne yemesi bee zehirli ok attılar bize ölmücem ben aaa :F
zombi zehirli okmu dinler ayoll hapur hupur hüpletecekler seni @sokak sanati da kaçar :Z

hhaha aa evet güçlerim geliyor @mrt-06 bakalım kamptakılerin umudu olarak dnerim inş :A

ah @destere hemen gitmeseydi ne olurdu :(