TVen Yürüyen Ölüler 2. Bölüm

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
gWlLl0.png

.TVen

En iyilerin kanalı
Previously on the Yürüyen Ölüler;
RüzgarGülü; Arkadaşlar çabuk toparlanın yüzlerce zombi geliyor!!
vadikızı: Teyzemm sen ne diyorsun ya??
sokak sanati: Bu ayyaşı gözetmen olarak düşünen aklın alnından öpüyorum.. Yine içip içip kafasından kurmaya başladı. (Gruptakiler kahkaha atarak işlerine devam eder)
denizz19: Sokak sanati sen o akla kurban ol!
sokak sanati: Keşke kurban olacak derecede bir akıl görebilseydim, inan ki kurban olurdum! Bak samimi söylüyorum.
denizz19: Senin o ucube ağızına var ya bir yapıştırırım görürsün aklımın kaç bucak olduğunu!... (Rüzgargülü ikisinin arasına girer kavgayı önlemeye çalışır)
RüzgarGülü: Arkadaşlar kesin kavgayı, şimdi sırası değil. Doğruyu söylüyorum, inanın bana.
**O sırada Harunnn60 koşarak gelir...
Harunnn60: Hala ne bekliyorsunuz zombiler geliyor, çabuk toparlanın! (Harun'un demesiyle gruptaki üyeler panikle bağırmaya başlar...)
RüzgarGülü: Ulan o kadar dil döktüm inanmadılar şu herifin tek lafıyla ortalığı dağıtıyorlar, ulan gün gelecek hepiniz bana biat edeceksiniz, gün gelecek bu grubun lideri ben olucam. Reyting reyting diye kafayı bozdunuz bir gün olsun beni dinleyip şu foruma "içki ve sigara" bölümü açsaydınız şimdi güvende olacaktık, alkol kafası sonuçta!

Harun herkese duyurduğundan emin olmak için etrafa bakınır ancak Çiğdem- ve destere ortalıkta yoktur.. Zombiler hızla yaklaşmaktadır...
__________YÜRÜYEN ÖLÜLER 2. BÖLÜM (Köstekli Saat)____________
7Nm28r.png
Zombilerin geldiğinden bir haber Çiğdem grubun pasaklılığından dert yanarak; "Koskoca SuperGirl'ü temizlikçi kadın yaptılar" diyerek iç geçirir, gruptaki üyelerin çamaşırlarını toplar yıkamak için Fav10 Reyting bölümündeki OzaN nehrinin yanına gider hemen peşine destere takılır. Destere uzun zamandır Çiğdem'e karşı duygular hissetmektedir artık dayanamaz ve duygularını vuslata erdirmeye karar verir. Çiğdem'in yolda önünü keser.

destere: Çiğdem nasılsın?
Çiğdem-: Soru mu şimdi bu? Sizin kirli donlarınızı yıkamak için nehre gidiyorum. Mecazi anlamda değil ha, gerçek donları kast ettim! Hoş mecazi anlamda da kirli çamaşırlarınızı biliyorum ya neyse!
destere: Senin gibi bir hatunu don yıkamaya kim zorlar böyle?
Çiğdem-: Kim olabilir? Bir düşün bakalım.. O ukala baştan sona ego abidesi kişilik...
destere: Neyse canını sıkma bak sana ne diycem, sendeki en büyük eksiklik ne biliyor musun? Aşk. Evet aşık olmalısın seni sevecek bir erkeğe ihtiyacın var ve bence o erkek bu gruptan biri hatta...
(Çiğdem'i gülme tutar ve destere'nin sözünü bitirmesine izin vermez)
Çiğdem: Şu gruptaki erkeklerin tipine baktın mı? Ben ki koskoca Süper Girl'üm ben ki Fav10'un kraliçesiyim, birde gruptakilere bak? Fok suratlı herifler... Benim erkeğim çok uzaklarda ve bir gün karşıma çıkacak biliyorum!

destere bu sözler karşısında hayal kırıklığı yaşar yeniden söze girecekken gruptan çığlıklar yükselir Çiğdem hemen panikle kampa doğru koşmaya başlar, destere de arkasından gider...

- Sahne 2 -
Zombiler kampın çitlerine gelmiştir, grup üyelerinin tahtadan derme çatma yaptığı basit kilitli bir kapısı olan çitler zombilerin vahşetine zar zor dayanmaktadır, yıkılmak üzere olan çitleri gören vadikızı panikle bağırıp çığlık atmaya devam etmektedir, vadikızı'nın ağızını Yiğitt kapatır.

Yiğitt: Abla bağırarak onları üzerimize daha çok çekiyorsun sus lütfen!
vadikızı: Ama teyzem şunlara bak, hepimiz ölecez.
Yiğitt: Korkma hadi gel ilerdeki dağlık alana saklanıcaz, bak herkes yola çıktı bile.
(İleride RüzgarGülü'nü gören vadikızı ve Yiğitt hızla kamptan çıkar o sırada sokak sanati eline silahını almıştır...)
Harunnn60: Ne yapıyorsun Tanrı aşkına? Tek bir silahla yüzlerce zombiyi mi öldürcen hadi gel.
sokak sanati: Zombileri öldüreceğimi nerden çıkardın? Hadi git burdan senden emir alacak değilim.
Harunnn60: Eeee ne halin varsa gör!

sokak sanati çevresine bakar, herkes gitmiştir bir kişi hariç.. Yüzünde oluşan gülümsemeyle "Denizzzz çabuk ol herkes gitti!!!" diye bağırır. Deniz çadırından çıkar...

denizz19: Çadırdaki eşyaları topladım.. Bir tek sen mi kaldın? Neyse neyse hadi gidelim! Hoş burda kalıp ölmek istesen de dur demem, gelmesen de olur aslında.
sokak sanati: Zaten seninle gelen yok sen önden git ben Çiğdem ile Destere'yi alıp öyle gelicem. Haaa şunu da unutma sen ölmeden bana ölüm yok!
denizz19: Lan Çiğdem'i almasan da olur, hatta ikisini de alma, bırak ikisi de zombilere yem olsun.
sokak sanati: Tüm eşyalarını aldıysan artık gider misin?

Deniz'in kampın çıkışına yönelir ancak kısa bir zaman sonra cebinde köstekli saatinin olmadığını fark eder hızla çadıra döner, sokak sanati hemen silahını yoklar... O sırada destere ve Çiğdem de kampa varmıştır sokak sanati'nı görürler.

sokak sanati: Sonunda geldiniz, çabuk büyük mağraya doğru koşun ben gelicem.
Çiğdem-: Tamam, sen de dikkatli ol!

sokak sanati ile denizz19 baş başa kalmıştır... Deniz saati bir türlü bulamaz ancak vaktinin daraldığını anlamıştır ve aramayı bırakıp çadırdan çıkar, kafasını zombilerin geldiği yöne doğrultur; "Abimden kalan tek hatıra bu saatti, şu mahluklar yüzünden geride bırakmak zorundayım" der. Ani bir hamleyle doğrulur...

sokak sanati: Bu saati mi arıyordun? (Gülümseyerek elinde saati sallamaktadır)
denizz19: Neden aldın onu? O saat benim için çok önemli kaybettim sandım.
sokak sanati: Eee al o zaman! (Saati zombilerin geldiği kapıya doğru fırlatır)
denizz19: Ne yapıyorsun sen?! (Saati almak için hızla kapıya yönelir)

sokak sanati Deniz'in arkasını dönmesini fırsat bilerek silahını çıkarır ve Deniz'i bacağından vurur... Deniz acılar içinde yere yığılır. Bacağı kanlar içindedir, yerde acıyla kıvranmaktadır...

denizz19: Ahhhh ahhhh! Pi pi pis pislikk herifff, ahhh!
sokak sanati: Canım benim, sen ölmeden bana ölüm yok demiştim ya hani artık rahat rahat ölebiliriz ahaha. Hadi ben grubun yanına gidiyorum, sürüne sürüne gelirsin peşimden, tabii o sıra zombiler seni yemezse. Çüzzz!
denizz19: Aşağılık!!!! Hayır şimdi ölemem, burdan kurtulucam ve kurtulduğumda da bedelini çok ağır ödeyeceksin, bunun bedelini ödeyeceksin! Ödeyeceksin!!!

sokak sanati gülmeye devam eder ve zombilerin girmeğe çalıştığı çitlere iki el silah sıkarak kilidi kırar zombiler silahın da etkisiyle çitleri tamamen kırmıştır ve kampın içine doğru girmektedir. Deniz abisinden kalma saati parmağının ucuyla yakalar ve sıkı sıkı tutar; "abim senin hatıran için değerdi"....

Flashback
"Deniz'in çadırından çıktığını ve herkesin panik içerisinde olduğunu fırsat bilen sokak sanati hızlıca Deniz'in çadırına girer, köstekli saatinin Deniz için ne kadar önemli olduğunu bilmektedir. Saati yer yatağının üzerinden alıp cebine atar; " Bu sana oldukça zaman kaybı yaşatacak Deniz, şimdi bedel ödeme zamanı!"
YAZAN: mrt-06
2. BÖLÜM SONU

3. BÖLÜM TEASER
Bully: Burdan çıkmam lazım, çıkmam lazım... (Kaan yatağın altındaki demir parçasını alarak kilitli kapıya yönelir.) Kapının kilit bölümüne demir ile hızla vurur kapının kilidi gevşemeye başlayınca demiri bırakıp kapıya omuz atar, canı çok yanmıştır ancak kapı açılır. Koca koridorda ölüm sesizliği vardır. Devamı 5 Haziran Pazartesi 23.15'de...
 

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Sen yayınlayalı 10 dakika olmuş, ben mesaj yazalı 3 dakika olmuş. Yazdığın şeyin okuması süresi en fazla 3 dakika. :A Yani 7 dakikadan 4 dakka fazla bile kalmış. :A

Ne yazdım la ben kafam karıştı. :F
Oha ben 10 dk'da okudum kendi yazdığım şeyi. :F

Neyseki gelecek bölümlerde senin aşk sahnelerin olacak biriyle. :A
 

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,530
Reaksiyon puanı
59,811
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Kadro 3. bölümde topluca diksiyon kursuna gitsin. :A 'Yapacaz, edecez, ölecez' bu ne la? :A
Yapacağız mı yazsaydın doğallığı kaçardı. :A

Sen ben seni bildim bileli hep ağırsın zaten, uyuşuksun. :A

Merakla bekliyorum aşk sahnelerimi. :Z
Bu nasıl bir cümledir birde ben eleştiriliyorum. :A

karagüle gönderme yapsaydın mesela ateşlerin içinden felan zombi çıkacak demiştin o yıl hatta
Karagül'ün senaristini anladım şimdi. :(