Ufak Tefek Cinayetler - 8. Bölüm Özet ve Fotoğrafları

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Ufak Tefek Cinayetler - 8. Bölüm Özeti:

Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oya'nın Taylan'la; Pelin ise, Serhan'la olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhan'ın mı yoksa Taylan'ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor!

Peki bundan sonra ne olacak? Aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oya’yı neler bekliyor? Tüm gücünü kocalarından alından kadınların muhiti Sarmaşık’ta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecek? Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu’ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu Sarmaşık’tan bir ev seçiyor kendine. İşte başarılı olmak için canla başla çalışan Arzu, eski kocası Mehmet ve onun metresi Burcu’yla komşu mu olacak?

Oya ve Serhan ikilisi dönülmez bir noktaya geldi. Aşıklar bir karar vermek zorunda. Bundan sonra kendilerini kandırmaları mümkün değil. İmkansız ama inkar edilemeyecek denli hakiki bir aşk onlarınki… Bir o kadar da zor. Bu aşk onları da değiştirecek mi, asla yapmam dedikleri şeyleri yapacaklar mı?

Peki tüm bunların bedeli ne olacak, bu serüven neye mahal olacak?

Ufak Tefek Cinayetler - 8. Bölüm Fotoğrafları:

8Nyz7W.jpg

DyvD0m.jpg

mJ9oWZ.jpg

jQ76GD.jpg

2E0aVd.jpg

ByBz5Q.jpg

ZOy3Po.jpg

o6MVRR.jpg

lbgZ6g.jpg

V3JD1j.jpg

vJBP3m.jpg

1GAERY.jpg

LOqDja.jpg

rJb1GV.jpg

7yGDjP.jpg
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,681
Reaksiyon puanı
56,838
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Merakla bekliyorum bomba bi bölüm olacağa benziyor:D