TV8'in Yeni Yayın Dönemiyle İlgili Detaylar Netleşti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,924
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

TV8'in Yeni Yayın Dönemiyle İlgili Detaylar Netleşti!

tv8.jpg


'Survivor', 'O Ses Türkiye' gibi sevilen yarışma programlarıyla reyting listelerinin üst sıralarında yer alan TV8'in yeni yayın dönemiyle ilgili detaylar netleşti.

Vatan gazetesi TV yazarı Oya Doğan, kanalın genel müdürü olan Aslı Çini Yaşaroğlu ile yaptığı görüşmeden gelen bilgileri bugünkü yazısında paylaştı. O Ses Türkiye ve Survivor'ın Yunanistan için yapılacak olan yeni sezonları Türkiye ile aynı anda Yunan televizyonlarında ekrana gelecek. Yetenek Sizsiniz Türkiye ise ekranlara ara verecek.

Kanal için hazırlanan iddialı TV filmleri de 15 Ekim'den itibaren yayınlanacak. Bunların içinden en iddialı yapımlar Burak Aksak imzalı Dede Korkut Hikayeleri serisinden 'Bamsı Beyrek' (Uraz Kaygılaroğlu, Deniz Baysal, Mert Öner, Zeynep Kankonde, Salih Kalyon, Erdal Tosun), 'Salur Kazan' (Mahir İpek, Onur Atilla, Devrim Yakut, Korhan Herduran) ve 'Deli Dumrul' (Şahin Irmak, Eda Ece, Cengiz Bozkurt, Necip Memili, Zafer Algöz, Salih Kalyon).

BKM'nin imzasını taşıyan dram türündeki 'Bir Kahramanın Rüyası'nın başrollerini Yiğit Özşener, Aslı Tandoğan, Erkan Bektaş ve Ayşen Gruda paylaşırken 'Tahin Pekmez'de Berk Atan, Hande Soral ve Can Nergis'i izleyeceğiz. Keremcem, Gizem Karaca, Sibel Melek Arat, Serra Yılmaz, Nergis Kumbasar ve Enis Arıkan'ın rol aldığı 'Küçük Ortak' ise Barakuda Film'in imzasını taşıyor.

Ufuk Özkan, Gökhan Yıkılgan ve Fulya Zenginer'i bir araya getiren 'Güzel İkili'; Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun rol aldığı taşra komedisi 'Dargın Kuzenler' ve Gökhan Keser, Hande Subaşı, Burak Kut ile Nur Sürer'in oynadığı 'Seviyorum Ama Arkadaşça' da bu yapımlardan sadece üçü.

Gündüz kuşağında sırasıyla 'Aramızda Kalmasın', 'Magazin 8', 'Ne Giysem Yakışır', 'Güle Güle Oturun' ve 'Göz6'nın ekrana geleceği kanalda birbirinden iddialı yerli ve yabancı sinema filmleri de TV'de ilk kez izleyiciyle buluşacak.

Son 2 sezondur 'Survivor' ve 'O Ses Türkiye' dışında başarı sağlayamayan kanalın bu sezon nasıl bir performans çıkaracağı ise şimdiden merak konusu.
Orijinal formatta oku
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,607
Reaksiyon puanı
62,924
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Şimdi ben anlamadım. o seste yunanlılar mı yarışacak yoksa yunanlılar ile türkler mi kapışacak? Survivor da Türkiye - Yunanistan II olarak mı geliyor? Geliyorsa süper. @Aserat
Türkiye'de sezonları başlayacağı zaman Yunanistan için düzenlenen ayrı yarışma da başlayacak yani buradakilerle alakası yok. :X